Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 886
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
 hahaha hahaha Рени, верно ще ме напи*аеш от смях  Joy Joy Joy  hahaha

Twisted Evil не че не е верно де  Twisted Evil

Махам се ( че съм още в офиса!  Rolling EyesHug Hug до послееее!

# 661
Мда, и аз се опулих.
МА тая вечер с мъжо сме гаджета... може и да си наваксаме, че от както сме у свекърите сме като пубертети ...ад.
Изпитвам ужас от летене, а ми престои. За дружките купих хубави неща от благотворителния базар в Бургас, ама какво ще купувам за тукашните,
А шефката днес цял ден ме гледа едно такова стреснато.. След като си тръгнах ми звъни и ме пита дали ще се връщам от Испания..ох, мног се смях, никво доверие ми нямат тия хора, сигурно за 5 път ме пита.

# 662
  • Пловдив
Здравейте момичета!  Hug

Ренка, мноо готин пича, наистина...И аз си падам по дългокоси... Wink Наистина невероятен глас..
Лека му пръст!

Кипре
, кво става със срещата? Ще се виждаме ли? Към един, но къде последно?
Аз утре излизам рано за олимпиадата и няма да съм на линия, имаш ми тел., нали? Звънни, ако не се разберем нещо тая вечер...

Гери, леко пътуване...и да се върнеш, ей... Mr. Green

# 663
Вени, ама пък колко навреме се появявам, дано не си разчитала на мен за вечерята, че със сигурност сте гладни  Joy Та ако не е за тази вечер после ще я напиша.

Исках да пиша много неща ама се скарах с мъжа ми и ми запали фитилите и .............. #Cussing out

# 664
Ти па що се палиш? Няма ли точилки из вас?  Twisted Evil

# 665
Ти па що се палиш? Няма ли точилки из вас?  Twisted Evil

Оооооо има, има, просто се случи докато пишех и си загубих всичките мисли. Оправи цялата кухня докато аз чоплих семки и дремех на латопа  Mr. Green

Вени, ето ти рецептата:

Сваряват се 1 кг. картофи, обелват се и се смачкват на пюре. Прибавят се 2 жълтъка, 1 цяло яйце, 100 гр. настърган кашкавал, 2 с.л. галета, черен пипер и сол на вкус. от получената смес се оформят кръгли кюфтенца, издълбава се дупка във всяко, слага се по 1 парченце топено сирене, след това сиренцето се "завива" в кюфтенцата. Слагат се в намаслена тавичка и се запичат закратко, като от време на време ги обръщаме в мазнината.

Да ти кажа само, че аз слагам картофите обелени (мразя да беля сварени картофи), и ги пека на 250 градуса, слагам в тавата хартия за печене и мноооооооого малко мазнина, колкото да омазни леко хартията и да не е съвсем сухо. Пека до зачервяване, не повече от 30 мин. отнема.

# 666
Добро утро.

Нищо , че е събота аз кукнах благодарение на любимият в 6:00ч, ама не се сърдя, ще имам един дълъъъггг ден  Simple Smile

Абе вие вчера си изтрепахте мъжОвете бре  Rolling Eyes Лоши лъвици  Crossing Arms

Аз пък ходих на "Капитан Кук" с моят да вечеряме и много хубаво си изкарахме.

Днес смятам да си боядисам косата и да изкарам Великденските украси. Crazy
Вие украсихте ли вече?  newsm78

# 667
Ха, добро утро и от мен!  Hug

Тишина и спокойствие е все още, пия си кафе и пиша (ег*ти кефа). Даже и закуска имам и няма да приготвям ни-що.

Реа, то нашето не е караница, ами по-скоро спор, но хубавото е, че след 30 ина мин. все едно нищо не е било. Закуската е страхотна, огладнях само като я погледнах  newsm22 eat

Рени, браво за резултата от изпита, ние си знаехме, че си отличничка.

Кам, щом си взела заплата трябва да почерпиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Навън е студено има скреж по стъклата на колите  cold дано напече слънчице да стопли малко.

Весел уикенд ви желая!  Hug Hug Hug Hug

# 668
Добро утро, Хаясче!
Хубаво е когато минава и заминава набързо. Твоят мъж също ли беше лъв? То на нас лъвовете си е ясно , че бъзо палим и така бързо гасим  Crazy

Аз се боядисах и сега чакам боята да си свърши работа, ако знаете тук от една година някъде ква ми е побеляла косата  ooooh!, мразиМ бели коси, особенно на млад човек ( като мен  Mr. Green )

Утре е Цветница, правите ли нещо по специално за празника?

Тази вечер съм на гости и няма много да готвя  Mr. Green Имам едни пил сърца и пил гърди, кво ли да ги направя?  newsm78
Хаясче, картофените топчета много вкусно звучат, защо ги няма на 1-ва страница?  Flutter

# 669
Добриутру, сладурки!
Може ли някой да ми пусне тел. на Джуличка на ЛС?

# 670
Рени, пратих  Peace

Реа, не е лъв, дева е. Но той като цяло си е спокоен и не се пали като мен, аз викам той си говори спокойно, тон не помня някога да е повишавал. А за кИфтаците нямам идея защо ги няма на 1 ва стр. аз ги правя най-редовно, у нас се ядат на поразия. А като им направя и едно сосче от кис. мляко, чесън и копър и ела да видиш какво става.

За Цветница нищо няма да правя. Не съм настроена за празници, даже сега се замислих, че май ще трябва да изчистя днес, защото утре на празника май не трябва (не, че на мен ми пука). Тая година ще избягаме от вкъщи за Великден, точно за да не приготовлявам нищо. Ни украса ще вадя, нито ще пазарувам, нито ще приготвям. Всяка година кеф, че има 3-4 почивни дни по Великден и к'во, единия, не се правело нищо, на втория пък се прави всичко, да изичстиш да боядисаш яйцата, да омесиш козунак и то станало вечер, на 3 тия пак не се прави н ищо и само ядем и на четвъртия ти излиза душата, за да оправиш поразиите от предните 3 дни. Е, тая година искам на готово  Crossing Arms

# 671
Джуджи, тенкс!
Все пак да напомня за запивка таз вечер, ако някой иска да дойде!

# 672
  • Балчик
Добро утро и от мен ;
Реа  Joy  тази думичка "кукнах", мило ми станА , пресещаш ме за моя добруджански край.
hayasy и аз така харесвам, да забегна някъде  , два дена ще готвиш и шЪташ като луда и къде е почивката, да нацелуваш малката от мен. Crazy
Хубав ден да имате мацки.
сутринта си поплаках малко,луда работа съм

# 673
Здрасти банда  Hug

Рени, ти с кой ще се виждаш? Или отпадна срещата?

Пловдив видяха ли се? Снимки ще има ли?  smile3509

Боб, моят речник е пълен с думи от цяла БГ, щото от Видин до Варна все нещо лепвам  Grinning

Хаясче, то и днес си е празник - Лазаровден, ама утре е по-голям така, че днес чисти  Mr. Green

Гледам един козуначен кейк с мак в  Великденският Журнал, ама..........май ме мързи нещо, но пък като се сетя за едновремешните кифли пълни с маково семе ( любими ми бяха ) и веднага почват да ми текат лигите и ......абе май ще го направя  Crazy

Поокрасих малко, аз пък най-много харесвам Великден, имам Имен ден, правя агнешко страхотно, опъвам една покривка на масата и мажем с децата яйцата, от малки им позволявам да ги правят както на тях им е интересно....

# 674
Добриутру, сладурки!
Може ли някой да ми пусне тел. на Джуличка на ЛС?

ДобрИутро, госпожо Краптрий!  hahaha Joy
Те ме те в цЕлата му Убост!  Flutter
За кво съм Ви?
  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт