Lord of the Chefs - 2

• 41 546
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
Според мен цялото предаване е аматьорско, като започнеш от журито, водещата, участниците. Не мисля, че професионалист би си позволил такова отношение към храната. То е бъркане с пръсти, то е вадена от боклука, разливане. Претенции без покритие! И дано до края си избистрят правилата.

# 646
Честно казано мен и Владо и Живко ме разочароваха днес: някак излъчваха наравно със Сидония някакво превъзходство и пренебрежение, все едно казваха: "То е ясно, че трябва да отидете вие двете."
И аз го забелязах това и никак не ми се понрави. Close
Боряна се държа по-мъжки от тях, евала!

# 647
  • Mediterraneo
И дано до края си избистрят правилата.

И ква файда като избистрят, след като ще е краят на предаването?! Куца им цялата концепция- от избора на играчи, през водещ, та до журито.

# 648
И дано до края си избистрят правилата.

И ква файда като избистрят, след като ще е краят на предаването?! Куца им цялата концепция- от избора на играчи, през водещ, та до журито.
Peace

# 649
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам защо Боряна отиде. Поправете ме ако греша, но не чух никакъв коментар по яденето й, а сгълчаха ориза, ябълката и т.н.

Предаването определено затъпява за мен. Гледам го само и само, за да видя докъде ще изпаднат готвачите и доколко журито ще променя "правилата", които само те си знаят. Нито опитват всичко, нито са последователни в оценките си.

# 650
Боряна сама избра да отиде. А Радка като не беше съгласна трябваше да избере сама, кой друг да отиде с нея. Владо ( май той беше) й го каза, тя трябва да решим кой отива на елиминация. Тя как ще управлява ресторант, бизнес и приятелство не трябва да се бъркат. В това отношение Седония определено има лидерски качества, взимаш решение и го обявяваш, няма ами...ама..вие кажете...

# 651
  • Разпиляна във въображението
Сидония има лидерски качества до момента, в който не трябва някой да отиде на елиминации. Тогава вече започва да плаче, да мрънка и да носи от 10 кладенеца вода само и само да не отиде.

# 652
Лидерските качества не се изразяват в това само да даваш нареждания , а икогато трябва да можеш да поемеш отгаворност и да понесеш последствията --за мене Сидония не може да е никакъв лидер

# 653
Babydoll   newsm74
Целият епизод беше един бълвоч! Всичко и всички ми бяха гнусни. Sick
Ще чакам новата анкета. Определено мисля, че докато свърши предаването ще съм си насочила симпатиите към друг участник.
Относно рева на Сидония, те и други реваха, а докрая на предаването ще са си минали реда всички. Кой по колкото може ще реве. Едни по веднъж, други по няколко пъти. Ревът им не ми пречи. На всеки емоциите му избиват по различен начин.
Водещата..........но комент! Tired
Журито.......два пъти - но комент! Може и да са големи   chefшефчета, ама не ме кефят!

# 654
Славейче, може би наистина е по-добре направо в новата тема да има нова анкета  Peace

# 655
  • Варна
Славейче, може би наистина е по-добре направо в новата тема да има нова анкета  Peace

тогава ще изчакам новата анкета да гласувам Simple Smile наистина след всеки епизод си сменям мнението... включително и за журито! на моменти са логични и коректни (според мен), но като им прещрака - чак ме изнервят!

# 656
Аз именно заради това не съм гласувала, а и наистина няма за кого. Евентуално бих гласувала за Миладин.

# 657
Е, в такъв случай другата анкета може да е "Кой НЕ заслужава да спечели?"  Mr. Green

# 658
Е, в такъв случай другата анкета може да е "Кой НЕ заслужава да спечели?"  Mr. Green

Тогава трябва да имаме поне 5 опции за гласуване  Mr. Green

# 659
Аз с две ръце се моля да не излязат верни слуховете,че Сидония печели.Но в нашата скъпа Родина всичко е възможно.Това е възможно най-лошият избор.Ужасно е просто....

Общи условия

Активация на акаунт