Lord of the Chefs - 2

• 41 542
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не знам, харесва ми предаването, но мисля,че някак можеше момента с омарите и пускането им живи във врялата вода да го пропуснат.Развалиха ми настроението, определено.

# 706
Ох, много гадно, но как ми
се прияде....
Срамувам се от себе си. Embarassed

Ауууу, каква изненада Сидония
реве в следващият епизод.
Това е някакво чудо невиждано.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 21:57 от Дончовица

# 707
Ох, следващия епизод май пак ще гледаме сълзите на Сидония в действие  Crazy

# 708
  • IT
Ееее сега така дадоха за следващия епизод-че все едно някой е сготвил нещо отровно. Сидония ли пак редеше сополи?

# 709
И Сидония и Виталия редеха сълзи и сополи, дано една от тях излита, че ми писна.
Браво на Влади за имунитета, той със Миладинчо засега искам да са на финал   Laughing

# 710
На мен този ми хареса, но от ястията нито едно не ми се прияде, а шеф Петров си облиза пръстите с десерта на Силвия Grinning
Явно ще има драма във следващия епизод Crazy

# 711
На мен пък Силвето ми става все по-симпатична. Трудни са и някои задачи с месо и животинки, ама опитва да преодолее себе си и я харесвам.

# 712
Тази серия ще  пропусна да я коментирам.......Не обичам и не ям почти нищо морско, тоооооолкова много ми е чуждо, че тази серия спокойно можех и да не я гледам.......

Знам само, че Силвето ми става все по-симпатична......

И пак за надписите.....Единия шеф как можа като дърт пияница да легне на пода?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 22:30 от Мама Цоцоланка

# 713
  • IT
Този път журито не беще толкова жлъчно, даже имаше нещо човешко във всеки от тях.

И пак за надписите.....Единия шеф как можа като дърт пияница да легне на пода?
-ми ката е пил натурален сок от хмел  Grinning

# 714
А на мен ми се приядоха миди с ориз и с паста и въобще ............

# 715
Струва ли си се или когато играят за имунитет журито е винаги по-меко и по-снизходително, отколкото когато играят за елиминации  newsm78

# 716
Прекратих настоящата анкета и съм отворена към идеи за новата  Flutter

Изпуснах предаването, така че след малко ще си го пусна  Peace

# 717
Верно, че не спират да са гнусни... Как един от тях не си сложи ръкавица поне на едната ръка Simple Smile

А за омарчетата - тъжно, ама пък са наистина много вкусни и за съжаление това е единственият начин на приготвяне, при който не си губят вкусовите качества. В смисъл - трябва да се варят живи. Ако са умрели преди варене, едно че местото им се разваля много бързо и могат да докарат натравяне и две мускулите им много бързо атрофират и съответно месото губи вкуса си. По принцип за по-"хуманно" се смята, ако първо се охладят в лед, така изпадат в нещо подобно на кома и варенето не е мъчително. В Америка като бях, ги носеха в едни огромни съндъци с лед още живи и тогава ги варяха - не е имало нито писъци, нито мърдащи животинки в тенджерите.

# 718
Заповядайте в новата тема

НОВА ТЕМА

Съжалявам, че я пускам малко по-рано, но имам съображения за това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт