Lord of the Chefs - 2

• 41 544
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Мамо Цоце,кога ще дават Черешката по Нова?

Това открих аз... Embarassed Embarassed Embarassed Сори, че и аз спамя този път

# 676
Но при Сидония бих отишла, ревАнето няма нищо общо с готвенето и интригите, бих опитала. При Ивелин обаче  Sick нив-гъж  Laughing
Имайки предвид,че всяко лошо чувство,негативно отношение, се предава на храната,не мисля,че изобщо въпросната госпожица може да сготви нещо вкусно.   Laughing
Вечно е намръщена,гледа злобно,постоянно се сравнява с другите,не мисля,че толкова негативен човек може да вложи положителна енергия в ястията.
Затова не бих си го причинила...   Simple Smile

Мамо Цоце,кога ще дават Черешката по Нова?

Краси, напълно съм съгласна с теб за това  Hug

# 677

Имайки предвид,че всяко лошо чувство,негативно отношение, се предава на храната,не мисля,че изобщо въпросната госпожица може да сготви нещо вкусно.   Laughing

не знаех, но вече никога няма да готвя нищо, когато съм ядосана, нервна, или просто зла  Wink

# 678
  • На земята, която е всъщност звезда.

не знаех, но вече никога няма да готвя нищо, когато съм ядосана, нервна, или просто зла  Wink

По този повод се сещам за книгата и филма "Като гореща вода за шоколад". Grinning

# 679
Коментарите ви са страшно забавни! Очаквам следващия с нетърпение! Joy Joy Joy Добре че ви има, да ми оправите настроението! Laughing
Аз не бих отишла на ресторант при флегматичното Виталче, да ми вади ябълки от кофата. Mr. Green И при онзи потния.

# 680
  • IT
Тя Радка много добре го каза това снощи в "Шоуто на Слави"-за емоциите и приготвянето на храна. Чакам довечера какво ще стане...

# 681
Какво е казала снощи Радка при Слави, че не съм гледала?

Гласувах в анкетата за Миладин и с голяма изненада открих, че най-много хора са гласували за Виталия. Нещо е флегматична тази дама и ми се струва, че страда от комплекси...ама Сидония е най-голямата комплексарка в цялата компания.  Laughing

И аз мисля като Мириел, че всички са мърлячи и че никой никого няма да наеме за главен готвач.
Учудвам се, че нивото на всички, участващи в шоуто, е толкова ниско...имам предвид комплексна оценка като им направя, способностите им за готвене, цялостното поведение, манталитета им, приказките им...ми някои не могат да говорят правилно, вкл. онзи от журито.  Mr. Green

Някой гледа ли оригиналното американско шоу по TLC? Не намерих отделна тема...

# 682
  • София

По този повод се сещам за книгата и филма "Като гореща вода за шоколад". Grinning

В такъв случай,аз не трябва изобщо да готвя.При мен това е перманентно сътояние Mr. Green

# 683
  • IT
Че когато психически напрегната си губи желанието да готви, а това е станало

# 684
  • На земята, която е всъщност звезда.
Че когато психически напрегната си губи желанието да готви, а това е станало

Ееееее, ама и тези риалити "звезди" само глупости дрънкат. Представям си как отивам в ресторант и оттам ме връщат, защото главният готвач се бил напрегнал и в момента не готви, или в най- добрия случай, ме молят за извинение, че ястието не прилича на нищо, защото шефчето е ядосано/недоспало/стреснато/уплашено/тъжно/депресирано и т.н.

Ето затова Рамзи е Рамзи! Макар и известен и признат, макар и ексцентричен, никога не си позволява такива лапешки истории. ooooh! А съм сигурна, че той има много повече поводи да се разстройва. Бас държа, че се разкрещява и после се захваща за работа!

# 685

Бас държа, че се разкрещява и после се захваща за работа!
Aaa, той още докато крещи се захваща  Laughing

Бях забравила, че днес ще има предаване..

# 686
Лорда почва  Thinking

# 687
Ако още някой бръкне в
това което готвят и си
оближе пръста ще го намеря и
ще му го завра там където слънце
не огрява, пък ако иска после пак
да го облизва.  Close

# 688
  • София
Миладин:- Отворените миди са покварени и може да добиеш разтройство  hahaha