Lord of the Chefs - 2

• 41 550
  • 718
  •   1
Отговори
# 540

Виталия пак започна с тънките намеци към журито : "Ама не съм аз главния готвач, не взимам аз решенията"...  Sick
Драйфа ми се и от нея.

Според мен може да има нещо вярно в думите, че "лидерите" (Виталия и Сидония) се скатаха на десертите и оставиха главните готвачи да се издънят  Tired
Виталия си каза, че не одобрява десерта, който й възложиха, ама не възрази и не предложи нещо по-креативно ....

# 541
Двете примадни какво си мислят - че слабаците ще се издънят, а те ще седят отстрани и ще се хилят. Ама журито добре насмете Сидонката - горката, откога не беше ревала.
А онова чипоносо чудо - "аз нИе съм главен готвач", ай .....

И тоя па - какъв имам баялдъ го гони цяла вечер - тОпи му се на човека май

# 542
  • На земята, която е всъщност звезда.

Виталия пак започна с тънките намеци към журито : "Ама не съм аз главния готвач, не взимам аз решенията"...  Sick
Драйфа ми се и от нея.

Не мисля, че правеше намеци, а се чудеше какво да каже. И аз се чудя за какво питаха нея  newsm78: първо, тя прави два десерта /обаче явно трябва да следи и всички останали какво правят  Shocked/ и второ, защо тя трябва да следи и помага, а останалите не ги питаха защо не са помагали на съседчето. Това с Виталия беше глупаво и несправедливо. Naughty
А и вие защо гледате само В. и С.? А къде са Пламен, Живко, Владимир? Нима те не се скатават?

# 543
Евала на Радка, поема си отговорността. Никой нямаше смелост да излезе с нея, как си мълчаха. ... Само Боряна събра смелост, поздравления и за нея

# 544
  • Ænima/Albuquerque
Много са противни и двете, не знам кое правят нарочно и кое - не, ама...  Crossing Arms
Виталия всеки път прави такива леки и тънки забележки.

# 545
Май най-интересното от всяка серия
започва с пускането на надписите. Joy

# 546
Е Шеф Не му помня името(не си правя и труда да ги науча, защото нещо не ме кефят въобще) как може да каже, че вегетарианската кухня е с повече мазнина #Crazy.......

Десертите бяха предвидими, аз очаквах повече, много повече, нещо минаха много тънко с тези плодове........

Какво стана накрая, че аз приспивах бебето?

# 547
Съжалявам вече че пуснах гласа си за Виталия
и двете със Сидония са змии, ама змии и половина
такъв човек не искам да ми готви
ще ми вървят киселини от жлъчта , която ще се е просмукала и в храната.

# 548
Тези са егати гнуслярите - бъркат с лъжицата, с която са тествали яденето и това в случаито, когато не бъркат директно с пръсти.  Sick Sick Sick
Да и аз това си мислех..........не е редно...........

# 549

Загуби отборът на Радка и като обсъждаха кой да отиде заедно с Радка, всички се скатаха и взеха да мънкат  Whistling
Да решала тя, тя била главен готвач ....
И понеже всички мънкаха, Боряна стана и каза, че ще отиде с нея на елиминация (според мен Сидония отнесе конкретни критики за десерта си и биваше тя да отиде заедно с Радка).
Журито ги накара да приготвят за 10 мин. гаспачо, но Радка само стоеше и изчакваше да свърши времето. Журито я увещаваше да продължи, но тя беше решила твърдо, че не иска да се състезава с Боряна, защото имало вероятност тя да спечели и да си тръгне Боряна. Журито я заплаши, че ако до 30 сек. не почне да готви ще изгони Боряна и тогава Радка отиде да готви, но май само симулираше. Та журито се изнерви и ги прекъсна. И изгониха Радка

# 550

Загуби отборът на Радка и като обсъждаха кой да отиде заедно с Радка, всички се скатаха и взеха да мънкат  Whistling
Да решала тя, тя била главен готвач ....
И понеже всички мънкаха, Боряна стана и каза, че ще отиде с нея на елиминация (според мен Сидония отнесе конкретни критики за десерта си и биваше тя да отиде заедно с Радка).
Журито ги накара да приготвят за 10 мин. гаспачо, но Радка само стоеше и изчакваше да свърши времето. Журито я увещаваше да продължи, но тя беше решила твърдо, че не иска да се състезава с Боряна, защото имало вероятност тя да спечели и да си тръгне Боряна. Журито я заплаши, че ако до 30 сек. не почне да готви ще изгони Боряна и тогава Радка отиде да готви, но май само симулираше. Та журито се изнерви и ги прекъсна. И изгониха Радка

Благодаря!  bouquet

# 551
Съжалявам вече че пуснах гласа си за Виталия
и двете със Сидония са змии, ама змии и половина

И аз така  Peace
Славейче, може ли да се сложи опцията "Изтрий глас"  Rolling Eyes

# 552
Накрая много гадно се получи стана ми мъчно за Радка.Сидония как пригласяше на Владо, много и личи, че не и се ходи на елиминации.
Чудя се готвачите по ресторантите така ли опитват,  хигиената е на много ниско ниво ooooh!
Шеф Петров ми е най-интересен в цялото предаване, голям колорит е Peace

# 553
  • На земята, която е всъщност звезда.

Десертите бяха предвидими, аз очаквах повече, много повече, нещо минаха много тънко с тези плодове........

Peace, макар че не знаем с какво точно разполагаха в кухните.  newsm78

# 554
Много мъжка постъпка на Радка - не мога да схвана тия от журито защо я обявиха за пораженец.
Тя е главен готвач - поема отговорност (ония тримата мухльовци се скатаха). Главен готвач не е само да раздаваш задачи, а и като се издъни нещо да понесеш последиците.
Сидония и Виталия  newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11

Общи условия

Активация на акаунт