Lord of the Chefs - 2

• 41 552
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • Ænima/Albuquerque
Сидония как пък един път не стана и не се защити, бе, баси мишката!  Sick

# 556

Десертите бяха предвидими, аз очаквах повече, много повече, нещо минаха много тънко с тези плодове........

Peace, макар че не знаем с какво точно разполагаха в кухните.  newsm78

Надали е имало само плодове.........Елементарно напр. едни щрудел - готови кори предполагам е имало(или на мен така ми се стори, че има кори до мивката), малко орехи, малко ябълка, някакъв захарен сироп с аромати и....за мен е по-добре от едните плодове......

# 557
Ама наистина как бъркаше с пръсти в ориза този Ивелин и после пак си го върна в купата ..............

# 558
Това момиче Елен, Лос... хич не може да разчупва обстановката. Толкоз спечена изглежда горката...по-спечена от участниците. И като ми застане с ръцете зад гърба и ми задекламира, направо се сещам за рециталите от татово време...
Еми сигурно има дарба просто да прави разни чупки, не и да разчупва обстановката  Laughing

Определено и на мен ми липсваше Миладин, то от другите няма кой да ти стане симпатичен направо. Но днес тотално ме сразиха някои хора с поведение и реакции, чак Ивелин ми се видя цвете в сравнение с други... И двете примадони (Сидония и Виталия) направо си плачат за елиминация, то се видя и в "отборната" им работа.
Браво на Радка - постъпи мъжки момичето, а не като някой плужек да се крие зад високопарни фрази. Честно казано мен и Владо и Живко ме разочароваха днес: някак излъчваха наравно със Сидония някакво превъзходство и пренебрежение, все едно казваха: "То е ясно, че трябва да отидете вие двете."

А за бърникането по чиниите, направо думи нямам вече: аз когато си правя нещо за мен си, не го чопля и ръчкам така, камо ли ако ще го сервирам на друг...

# 559
От лицето на Ивелин капеше пот, а не вода. Чак след това се изми с вода и пак щеше да "овкуси" ястието.  Sick Sick

# 560

Десертите бяха предвидими, аз очаквах повече, много повече, нещо минаха много тънко с тези плодове........

Peace, макар че не знаем с какво точно разполагаха в кухните.  newsm78

Надали е имало само плодове.........Елементарно напр. едни щрудел - готови кори предполагам е имало(или на мен така ми се стори, че има кори до мивката), малко орехи, малко ябълка, някакъв захарен сироп с аромати и....за мен е по-добре от едните плодове......
И аз видях корите. Явно идеята днес е била да сготвят традиционни, български манджи, но трябваше да го обяват на готвачите, че те свикнаха все засукани работи да им искат от журито.
Иначе и аз съм съгласна, че нещо с вегетарианската кухня не беше много наясно шефчето Simple Smile

Детето много пищеше, но ми се струва, че озвучаването не беше както трябва Thinking Музиката по-силна от говора на участниците..

# 561
  • Русе/София

Детето много пищеше, но ми се струва, че озвучаването не беше както трябва Thinking Музиката по-силна от говора на участниците..

Оф не е било от детето.Нищо не чувах от музиката им за фон.По добре без нея.

# 562
А аз точно така съм чувала ,че вегетарианското ястие се готви с повече мазнина

# 563

И аз. Еми той обясни защо се готви така.

# 564
  • Sofia
Разочарована съм от вегетариантската кухня, очаквах много по-идейни вкусотии.
Честно казано единствено предложението на Боряна ми хареса, защото обожавам пълнени патладжани (всъщност всякакви обожавам).
Според мен главната причина за лошото представяне беше много краткият срок. Можеше да има 1 час, но да се брои след като спокойно прегледат продуктите и определят менюто. Иначе как да спориш с главния готвач, като часовникът тиктака? newsm78

Добре че и други са забелязали бъркането с пръсти, реших, че само аз съм супер гнуслива  Naughty Аз в мойто ядене не бъркам, дано не правят така готвачите по ресторантите, че направо ужас ooooh! А на Виталия не разбрах какъв и беше зора да вади ябълката от боклука Sick Нямаше ли други ябълки? newsm78

# 565

И аз. Еми той обясни защо се готви така.

Това е заложено в типичната българска кухня....Щом няма мръвка - задължително трябва да е мазничко за да компенсира......А и той коментираше точно, че как мазното спомагало по-лесно да се смели вегетарианската храна......Какво има да се смели и как точно мазното ще помогне това да стане по-лесно? Вегетарианско не е равно на мазно.......Или ако за някой това е така за мен не е правилно или идва от човек, който обича повече месце........Готвя вегетариански манджи и въобще не слагам повече мазнина - и пак си ги смиламе успешно......А и човекът искаше да си топи.......Да им имам вкуса - по тяхната логика - да си топи мазничко.........Брррр......

# 566
  • Sofia
Забравих да напиша, според мен Радка се усъмни, че Боряна изобщо знае какво е супа гаспачо (а като гледам Боряна май не знаеше). Затова отказа да готви.

# 567
  • София
Много ме е яд за Радка. Постъпи достойно, евала. Сидония е жалка - ако имаше капка достойноство в това момиче, щеше да отиде тя с Радка, все пак понесе доста критики от журито. Ама вярно, че тя заедно с двамата мъже стояха с кръстосани ръце и вид на превъзходство, големите професионалисти, ама нямат достойнство. Евала на Боряна, също достоен човек.

И мен ме озадачи твърдението, че имам баялдъ е българско ястие... То пак добре, че не ги насметоха, че не са опекли и хубав селски хляб да си топят Simple Smile Иначе точно за имам баялдъ се сетих, като казаха задачката, а и изглеждаше много вкусно приготвена.

А шеф Петков като се заканваше толкова на Сидония и Виталия какво направи??? Нищо, Радка била пораженец, да, да.

А Силвето ми е адски симпатична, много емоция има в нея и положителна енергия. Дано оцелее сред змиите.

# 568
А Силвето ми е адски симпатична, много емоция има в нея и положителна енергия. Дано оцелее сред змиите.

Подкрепям.

# 569
  • На земята, която е всъщност звезда.
Забравих да напиша, според мен Радка се усъмни, че Боряна изобщо знае какво е супа гаспачо (а като гледам Боряна май не знаеше). Затова отказа да готви.

Не може да е мислела така, защото тя самата й казваше "Готви, готви...", докато беше изкарана отпред от журито.

Общи условия

Активация на акаунт