Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 045
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Такаа...заредих се с ензимите и започвам.
Та, PinkPanther, за да не се ровя назад в темата, моля те припомни ми:
1. Един по един ли се включваха?;
2. Папая ензим кога и по колко се взимаше?

# 541
  • в 1001-та нощ
аз ги започнах едновременно в пълната доза и не съм имала проблеми, а от смучащите - имах лек дискмфорт на лигавицата в устата - първоте дни - може би съм прекалила - спорд мен - с тях по-постепенно  Peace особено, ако усетиш раздразняване  Peace

# 542
 a.l.e.n.a, мерси! От кое се пиеше по 2?

# 543
  • София
a.l.e.n.a, мерси! От кое се пиеше по 2?
Бромелина.

# 544
soniapro - абе може, ако му даваш два дни в седмицата, но по-добре си му вземи друг.

кия - щом е за тебе, можеш да почнеш с всички наведнъж. А папаинът се смуче неограничено, като "тик-так". В началото леко щипе на лигавицата.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 545
RумиK, PinkPanther, благодаря! Папаинът няма значение на гладно или след хранене, така ли?
Много ми е трудно да ги взимам ензимите 2 ч. след ядене. Сутрин не закусвам и е ОК, обаче после през деня все по нещо малко хапвам и ...Споделете режим на приемане.

# 546
кия - с папаин можиш леко да си почистиш зъбите след хранене. И дъха.

Режимът на прием трябва ти сама да си го определиш - два часа след хранене С ПРОТЕИНИ!

Плодове и въглехидрати не се броят.

# 547
Е, Пинки, благодаря! Това за плодовете и въглерхидратите е доста съществено, как ли съм го пропуснала newsm78

# 548
Здравейте, прочетох около 30 страници от първата тема, но съвсем се пообърках,  дали ще ми кажете по точно от кой вид ензими да си взема и по-колко да ги пия? На 38 год съм и имам миомен възел около 2.6см открит преди около месец, също понякога имам дискомфорт в корема  /каркорене, газове.../. Какво ще кажете за Дигестона или според вас няколко вида чисти ензими? Благодяр Ви!

# 549
  • София
megislava - ензимите са винаги едни и същи, постоянно ги изброявам:

http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … e-Caps/23747?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436?at=0

Пият се три пъти дневно по едно от всички (бромелаин - 2) на гладно (един час преди ядене и два часа след ядене).

Ще ги пиеш един месец, те за толкова стигат.

Ама хайде, за всеки случай първо да приключиш с кърменето...

Bora, една страница назад са.

# 550
bora123 - ензимите, Руми ти ги е цитирала, това са. Хормоналните препарати си ги пиеш независимо от ензимите.

Относно стомашния дискомфорт бих ти препоръчал да пиеш една седмица силен пробиотик, напр. това:

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s- … -Vcaps/19518?at=0

Миомата за един месец няма да я стопиш, но след това иди на преглед и ако си доволна от резултата, ще продължиш.

# 551
  • в 1001-та нощ
PinkPanther, споменавал си, че ензимите действа бавно  newsm78 т.е да не се очаква чудо за 3 дни  Hug

в този план ще експериментираме с твърд целуит - дамата не е пълна, спортува, но има възглавнички под дупето, чела съм, че има срастване на тъкани (мастна, мускулна, съединителна), възпалени мастни клетки, капсуловане ..... затова ми се иска да опитаме с ензимите, като локално се правят и масажи с вендузи - с панавейксала и други подходящи  newsm78

в този план - за ензимите - мислиш ли, че е достатъчно да приложим формулата възрастта - 20 - за трикратен прием и после продължаване по 1 път на ден ..... или да се приемат по 3 пъти на ден - по-дълго - 2-3 месеца  newsm78

имаш ли предпочитание за обръщанието - PinkPanther или Пинко .... друго  newsm78  bouquet

# 552
Благодаря Ви за бързия отговор Пинки и Руми, ще пробвам! Много здраве Ви пожелавам!

# 553
a.l.e.n.a - ензимите действат пропорционално на оросяването - добро оросяване = бързо действие.

Формулата за годините - 20 е за профилактика, не за лечение. Прилагайте комплексно лечение един месец и после вижте резултата.

Можеш да ме наричаш както искаш. По лична карта се водя друго яче. Mr. Green

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 554
Тази Серрапептаза може ли да се намери в БГ освен в маг. Лечител с по-слабо действие?

Общи условия

Активация на акаунт