Кога да сме готови да оставим децата си на мъжете?

• 1 815
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Бих го оставила от първия ден, ако се наложи. Реално не си спомням кога започнах да ги оставям двамата за няколко часа, за да свърша нещо. Малкият беше на 1,3г., болен с температура, когато се наложи да вляза за 3 дни в болница. Гледаха се по мъжки, а аз не съм се притеснявала изобщо.

# 16
Ако с мъжа ти сте равностойни в родителството, не виждам причина за тревога.
С моя мъж сме абсолютно взаимозаменяеми, само дето той не можеше да кърми!

# 17
  • София
Всички родители са взаимно заменяеми стига желание да има за това. Дори бащата да ходи на работа през повечето време и да гледа детето съвсем малко, пак не е проблем, като майката замине да поеме цялата смяна...другото са просто оправдания Wink

# 18
Абе моят мъж ако иска доста добре се справя. Още от първия ден. Ама пуст мързел... По-лесно е мама да се оправя с децата, нищо че той може. Е, вярно че веднъж ме нямаше 2 часа и ми звънна да побързам, че малката реве  неистово и му е писнало, но вината си е моя. Много отстъпвам. Според мен мъжът трябва да бъде научен още от идването на бебето удома, че той ще прави всичко равностойно на майката, освен кърменето. Така че зависи как си го дресирала  Mr. Green

# 19
Здравейте мами ! С едни приятелки искаме да отидем на екскурзия  и не знам дали да оставя дъщеря си при татко и . Помогнете ми !
 newsm78 newsm78
На 4 месеца и половина я оставих за 5 дни да ида за изпит до Лондон на баща й .Не съм се притеснявала въобще ,защото си я гледахме двамата от изписването (той не работи първите 6  месеца след раждането )  чувахме се по Скайп всеки ден ,и на мен ми беше трудно,но всичко беше тип-топ когато се прибрах. Hug

# 20
  • София
Зависи от таткото,моят да си го похваля е перфектен всичко прави,и нямам притеснения!Ако все пак решиш да оставиш бебчо с баща му да се гледат,помисли за всичко което трябва да му обясниш и да му приготвиш за да му е по-лесно!!!

# 21
Аз все още имам доверие само на таткото. Бабите са ми далеч. Има той някакви претенции относно миризмата на наа*ан памперс, но сменя. Друг е въпроса, че често се опитва да се изнизва.

# 22
От бебета ги оставям на баща им.Без друго не кърмех,та той се справяше с всичко-хранене,преобличане,приспиване,забавляване и т.н.

# 23
И моят татко много ми помага! Оставям бебо още от новородено без никакви притеснения.

# 24
Малкия беше на 7 дни ,ходих да ми свалят конците.Няколко часа сами с таткото ,е накрая взе да ми звъни ,че малкия много ревял.

# 25
  • Mediterraneo
От първия момент вкъщи съм му имала доверие относно децата. Е, трябва да обясня с подробности кое какво, но и инициативи не му липсват.

# 26
Ти най-добре можеш да прецениш, ние не познаваме нито мъжа ти, нито бебчето ти.
Аз лично съм ги оставяла без притеснение на мъжа ми още от самото начало за по няколко часа.

# 27
  • Шумен
Ако таткото е навътре в нещата и ти е показал че може да разчиташ на него за детето, можеш да го оставиш. Нямам спомен кога за първи път оставих таткото за няколко часа с бебоците, да е било някъде през 2-рия им месец. Никога не съм се притеснявала да ги оставя сами, налагало ми се е да ме няма 2-3 дни и пак никакви проблеми. Като не броя начина на обличане, аз дрехи оставям, но и той си взима от шкафовете  Laughing

# 28
Откакто се е родил, когато се е налагало съм оставяла детето на мъжа ми и в момента напълно естествено те имат много силна емоционална връзка. Grinning

# 29
От самото ражданя, нямам проблеми. Оставяла съм ги винаги, когато е било необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт