Кога да сме готови да оставим децата си на мъжете?

• 1 793
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте мами ! С едни приятелки искаме да отидем на екскурзия  и не знам дали да оставя дъщеря си при татко и . Помогнете ми !
 newsm78 newsm78

# 1
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Колко е голямо детето? Зависи и колко оправен е мъжът  newsm78

Първият път, когато оставих бебка на татко й за цял ден, тя беше на около 2 месеца.

# 2
  • Несебър
Моя мъж от самото начало много ми помага,беше на 10дена когато останаха само двамата за цял ден

# 3
Зависи колко е голямо детето,колко е оправен таткото и до колко детето е свикнало да е с него без твоята компания.Аз редовно оставям малката на баща й,но той винаги много е помагал и двамата се разбират идеално.

# 4
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Както вече са писали преди мен зависи от таткото и бебето - дали той самия се чувства готов да остане сам с бебето и дали бебето е свикнало с него. Ако всичко е наред, те съветвам за всеки случай да му оставиш детето за 1 ден и да видиш как ще се справи, а пък и той да прецени дали ще може да го гледа. И след това заминавайте спокойно на почивка  Simple Smile Най-важното е бащата да е напълно спокоен и сигурен, че ще се справи, така и ти няма да се притесняваш толкова  Peace

# 5
Аз редовно я оставям и ходя на женски партита,на кафе с приятелки,на фризьор и т.н.От много малко му я оставям и се справя перфектно

# 6
Аз все още не го оставям спокойно . Не , че таткото не е способен да го гледа ,просто аз съм малко по особена , т.е смятам ,че никой не може да ми свърши работата по-добре от мен самата. Оставяла съм го за не повече от час-два и то не преди да навърши годинка. Четейки за вашият опит по въпроса съм направо смахната     #Crazy

# 7
Ти си познаваш половинката.
Ако само й се радва от далеч недей, ако я гледа наравно с теб, не виждам проблем.
Аз за първи път оставих Моника с баща си за няколко часа като беше на 2 седмици. Но я кърмех и нямаше как. Ако не беше кърменето и за цял ден щях да я оставя Simple Smile

# 8
  • София
ми то ако не кърмиш, съпругат има време и желание може и от първият ден.

# 9
  • София
Зависи от бащата. Има такива, които се грижат чудесно и за бебоци на няколко седмици, има и такива, на които не можа да оставиш спокойно и дете на 3 г.
Зависи и от това дали кърмиш. Има деца, които просто не желаят друго освен цица и цеденето не е вариант.

# 10
  • София
аз пък съм по-спокойна ако е с баща си, отколкото с баба(не че им нямам доверие, имам, но е друго когато си е с родителя детето)

# 11
Дъщеря ми съм я оставяла между кърменията. Още от първия месец.
Синът ми - все още не съм. Просто не се е налагало. Иначе доверие му имам на 100%. Доказал е, че в много ситуации се справя по-добре и от мен, за мой срам...

# 12
Аз редовно оставям малкия на татко  му и зачезвам я на шопинг, я на козметик.  Laughing Намирам си причини.  Mr. Green Все пак и аз имам мужда от малко време за мен.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най-дълго съм го оставяла за 3 дни когато беше на 4 месеца, но за миг не съм се усъмнила, че ще има проблем. Ние сами си гледаме бебето и той е много добре инструктиран за всичко кога и как се прави.  Sunglasses Но ако ти не си сигурна в него, можеш да му обясниш подробно всичко, а дори и да не нарави нещо както ти например, едва ли ще му стане нещо на детето.  Peace

# 13
Ооо, много е относително. Зависи си от конкретния тако, бебе/дете и ситуация.
Ншият е много zает, наистина много.
За час или два... честно каzано не помня от кога съм го правила.
Но примерно оставих малката и баткото, когато тя беше на около година и половина, само с баща им zа три дни. Ходих си в БГ, а те си се гледаха тук. Оправиха се екстра  Peace

# 14
Не съм се замисляла за готовноста честно казано,оставяла съм бебето на таткото когато се е налагало,примерно да свърша някаква работа,да ходя някъде с каката,да пазарувам нещо или просто да свърша нещо за себе си

Общи условия

Активация на акаунт