До Гардаленд през Милано Бергамо - моля споделете информация?

• 105 615
  • 873
  •   1
Отговори
# 165
  • София (Възраждане)
Theide Park Resort, Legoland Parks, SeaLife, Madame Tussauds, the Dungeons, Legoland Discovery Center, Gardaland Resort, Coca Cola London Eye.

# 166
  • Софето
Theide Park Resort, Legoland Parks, SeaLife, Madame Tussauds, the Dungeons, Legoland Discovery Center, Gardaland Resort, Coca Cola London Eye.

Благодаря Flowers Hibiscus

# 167
  • Русе
А Леголенд в коя държава? Има ли някъде където може да се прочете пълното описание на това какво включва намалението и за къде? До юни 2018 важат така ли?

# 168
  • София (Възраждане)

Код:
Ето сканираният купон. Не знам дали мога да направя снимката достатъчно голяма тук, за да се вижда добре текстът. Но ако се даунлоудне, ще може да се увеличи и да се чете. 

Виждам обаче, че краищата са изрязани. Нямам идея как да поправя!

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 12:03 от Mooimeiske

# 169
  • Русе
Много ти благодаря. Мисля, че се вижда доста. Мен най-вече Леголенд Германия ме интересуваше, има го. Увеличава се достатъчно. Ще вземе да купя няколко кутии да има, пък ще му мислим Simple Smile. Още веднъж ти благодаря.

# 170
  • София (Възраждане)
Няма проблем, радвам се, че върши работа!

# 171
Аз ползвах така: Двама възрастни - 2 х 40,50 евро, едно дете - 34 евро,  = 115 евро
Отстъпка 50 % - платих 57,50 евро на ден
С входния билет имате право да си купите билет за аквариума за следващ ден за 5 евро.

п.п. Малкото ми дете е точно 1 метър и влизаше без билет

J.R на Вас Ви направиха отстъпка и на детския билет ли?
И аз купих зърнените закуски с талоните, но се чудя за деца над 10 години важи ли тази отстъпка с талоните? Пише нещо за участие над 18 години???

# 172
  • София
Да и за детето важи. До 5 билета може да се купят

# 173
  • Плевен
За двама възрастни и две деца на 8г. и 13г., каква ще е според вас отстъпката? Аз купих две кутии. Мисля да използвам двата талона два поредни дни при закупуване на билетите на място. Дали ще стане?

# 174
  • Пловдив
Малко по-горе е калкулацията на J.R. Добавяш един възрастен е получаваш, каквото те интересува.

# 175
  • Плевен
Видях калкулацията,четох и описанието на кутията/малко неясно е според мен/. Затова питам:). Излиза,че до 5 билета намалението е на цялата сума. Каквото стане. Ще ви пиша после. Аз имах намерение да купя онлайн билети за два поредни дни с фиксирани дати,но сега ще вземем на място. Мисля да сме там на 6 и 7 септември.
Благодаря ви! bouquet

# 176
Видях калкулацията,четох и описанието на кутията/малко неясно е според мен/. Затова питам:). Излиза,че до 5 билета намалението е на цялата сума. Каквото стане. Ще ви пиша после. Аз имах намерение да купя онлайн билети за два поредни дни с фиксирани дати,но сега ще вземем на място. Мисля да сме там на 6 и 7 септември.
Благодаря ви! bouquet

И ние сме в парка на 6 и 7 септември:)

# 177
  • Все на втория етаж
Оххх, като ви чета...и ми се иска пак да отидем. Тръпката е невероятнаааа.

# 178
  • Плевен
Благодаря ви! bouquet

И ние сме в парка на 6 и 7 септември:)
Супер! Нашето обаче се измести за 8-ми,че се оказа,че ще летим на 7-ми и няма да успеем същия ден. Приятно изкарване! bouquet

# 179
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ние пък сме на 9 .И ние ще ползваме зърнените закуски за намаление ,на касите искат ли касова бележка за храните?Още нещо да питам ходилите вече,вода и нещо за ядене може ли да се внася в парка или от там трябва да си купим?

Общи условия

Активация на акаунт