Отговори
# 540
МИШЕЛ Hug Hug Hug
Хюррем сънува бившия си любим newsm78 какво послание ще има сънят й Praynig
В предишния трейлър ни подсказаха смърт за Ибрахим- повишиха го с най големият пост- везир Mr. Green
И сега - вместо смърт- ще има ли ...сватба Heart Eyes hahaha

# 541
  • В тъмната гора.
Аз не чакам с такова нетърпение сватбата на Ибрахим и Хатидже, защото всички вълнуващи моменти с тях ще секнат. Ибрахим доколкото знам след това много се променя. Не искам да го виждам такъв. Не искам Хатидже да съжали, че жертва толкова за тази любов. Годеникът й в момента е добро момче и може би също щеше да я обича безкрайно.

# 542
Е, ние не знаем още какъв сценарий са ни  спретнали  Heart Eyes
Но наистина с брака романтиката изчезва Joy

# 543
Здравейте компания! Hug Гледам нагорещени страсти има...Аз отдавна ви следвам,но тъй като със закъснение гледах сериите/току що  изгледах последните три/,няма как да коментирам по същество.Само да напиша искам,че тук научавам наистина много и исторически и любопитни факти и с голямо удоволствие чета почти всички ви!И особено Ибрахим - който да ме прощава,ама пише по-правилно и от мене някой път,че като бързам стават грешки-човешко е! Blush
Огромно благодаря на екипа,превеждащ сериите !  bouquet  bouquet  bouquet
Халит е наистина Великолепен! Heart Eyes
Сладки сънища от мен! Hug

# 544
  • до най слънчевия бряг
Благодаря за новия фрагман ,тъкмо мислех да си отговоря на анкетата с номер 1 ,ама тая точка май отпада ,поне за сега Остава ми да се надявам ,че Виктория сама ще сътвори нещо и ще я хванат . Но ще ми е жал за нея ,смела и хитра жена е ,на какви жертви се подложи за да отмъсти за любимия и разбития си живот

Интересно какви доказателства ще имат за да обвинят и заточат Хюрем в стария сарай или просто само затова ,че е имала скандал с Айше  Ами ще излезе ,че СС не е толкова справедлив както го изкарват ,ама ще видим  в новата серия /може да са и подхвърлили ножа  newsm78/

На мен Айше няма да ми липсва ,единственното за което мога да я поздравя ,беше приницателността и към Виктория , но си беше интригантка

И на мен ми е интересна и скъпа тази тема ,тук  съм  от 2,10,2010 тоест деня по точно нощта  ,в който беше пусната темата ,така че оставам си в нашата къща  Joy

Iggiberry
завиждам ти за бижуто  Sad  въобще бижутата в този сериал са супер интересни и оригинални ,няколко пъти се пускаха видеота с колекции на разни бижута ,гледах ги с интерес

# 545
Не ми се вярва ,Виктория да подхвърли ножа Praynig тя е тук с цел-да убие СС - и оръжие й е нужно Naughty Недоумявам,как не се сетиха коя е -и Ибрахим,и Сюлейман- толкова втренчено я гледаха в крепостта Thinking

# 546
  • до най слънчевия бряг
 Лили ,абсолютно вярно  особенно Ибрахим ,имах чувство ,че едва ли не ,щеше да се влюби от пръв поглед  ,но явно и през ум не им минава ,че може да има толкова куражлия жена  която  да предприеме толкова рискована постъпка

Възможно е да направи и втори опит за покушение ,или пък на Ибрахим все пак да му светне откъде я познава

# 547

To all of you, greetings from Romania !             Have a nice weekend ! 

# 548
Simo, thank you  newsm51

Ето и видео от партито в Кан.

# 549
Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl Hakkında Konuştu

Ekleme Tarihi: 9 Nisan 2011

Halit Ergenç Muhteşem Yüzyıl Hakkında KonuştuHalit Ergenç:‘Kanuni bugün bize anormal gelen pek çok şey yapmış’…

Şu sıralar tarihçiler, köşe yazarları hatta bakanlar Show TV’de yayımlanmaya başlayan “Muhteşem Yüzyıl” dizisini tartışıyor. Halit Ergenç’in Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandırdığı dizi tarihi çarpıtmakla, padişahı kadınlara ve alkole düşkün biri gibi göstermekle suçlanıyor.

http://www.maviruj.com/halit-ergenc-muhtesem-yuzyil-hakkinda-konustu.html

# 550
Мили съфорумници,първо преброих до десет  преди да напиша този пост…Ани надявам се че не си вложила в поста си нищо лично,като си ме дала за пример.Относно това че не харесвам Сюлейман,вкус другар няма ,казват старите хора…
   Аз ще продължавам да пиша тук ,пък който не иска ,да не чете постовете ми…Извинявам се ако съм допуснал правописни грешки,но Великолепни е само един.Лек ден на всички.

Ибрахим, както много се досетиха те използвах за положителен пример  Peace Независимо от някоя и друга правописна грешка, чета постовете ти с удоволствие. Това не ми дава основание да те нарека неграмотен и да те пратя на училище, както бе направено с много други пишещи в темата. Самата аз живея повече от 20 години в страна където българския не е говорим и единственото място където ми се е налагало да пиша на български е този форум от няколко години. Нямам претенции, че граматиката ми и пунктуацията ми са перфектни. Това не пречи на хората да разберат какво искам да кажа (ако искат да ме разберат).
Това за Сюлейман пак беше само един пример и не влагам нищо повече. Всеки има право да си харесва когото пожелае. Аз харесвам Хюррем, други не я харесват. Както аз ще продължа да гледам сериала, така и те ще го гледат  Peace

# 551
   И последно,Ани  обръщам се към теб,не мисля ,че един форум (пример съседите,няколко пъти влизах и там ,да попрочета) трябва да изобилства от сладникави обръщения и лицемерничене ,за да им е комфортно на пишещите. Напратив споровете (разбира се те трябва да са в рамките на нормалните човешки взаимоотношения) са един камшик към знанието,Нека всеки да признае пред себе си ,че след всеки спор,е търсил книга,помощта на чичко Гугъл,и други източници за да се информира,и следващия път да обори „противника”.А в една тема като „Великолепният век” такива спорове е невъзможно да се избегнат.
   Аз ще продължавам да пиша тук ,пък който не иска ,да не чете постовете ми…Извинявам се ако съм допуснал правописни грешки,но Великолепни е само един.Лек ден на всички.

Ето за тази част от поста ти те поздравявам   bouquet. Това се покрива на 100% с моето разбиране за форум и тема. Аз лично се чувствам по комфортно тук, въпреки че започнах да пиша в този форум, точно в другата тема. Тогава тя се доближаваше много повече до тази и впоследствие придоби днешния си облик, което ме накара да потърся нов дом. До преди 2-3 години не знаех нищо конкретно за Турция, традициите и културата на този народ. 1001 нощи беше първият турски сериал, който запали в мен интерес към страната, бита и традициите. И все още този интерес не е стихнал. Радвам се че пишеш тук, защото много често ние дискутираме от позициите на еманципирани жени, живеещи в друга епоха и ни е трудно да разберем тази или онази постъпка. Поне за мен е така.

# 552
  • София
Вчера седях и си мислех, този Ибрахим, вместно да ходи в Парга, що не дойде в Прага.

# 553
anna3com и Ibrahim много харесвам вашите постове и ги чета с удоволствие. Вие не живеете в България, но пишете по-добре от повечето българи.Няма значение,че някой е допуснал грешка та нали хората не сме безгрешни.

# 554
Вчера седях и си мислех, този Ибрахим, вместно да ходи в Парга, що не дойде в Прага.
newsm10 smile3521 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт