Тема Незабравима (Unutulmaz) 185

• 33 072
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
# 691

Офффф, явно са отговорили на трудния въпрос на Ямурчето и си тръгват заедно newsm78 newsm78 newsm78

Много интересно, какво ли са й казали?! newsm12
.........Еднчката ми...Твоят баща наистина беше женен за леля ти Мелда, но в миналото обстоятелствата го изискваха...Важното е, че сега отново сме с майка ти, която съм обичал винаги...Искам да знаеш ангелчето ми-вие двете сте единствените жени в моя живот...
Не бих допуснал да ви се случи нищо лошо, и винаги ще бъда до вас. Всеки допуска грешки едничката ми, но сега всичко е различно...И ние ще бъдем едно щастливо семейство!
Лелееее, Микси! И ти надничаш в сценария! smile3529 yes yes yes thumbsup
Слънчо , ти я си признай , да не си част от екипа на сценаристите  Joy Joy Joy Joy , толкова достоверно и в стил Незабравима  Joy Joy Joy Joy
Де да бях слънце...Какъв сценарий щях да спретна... smile3523 smile3523 smile3523

# 692
# 693
# 694
# 695
# 696
Много са хубави тези снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За края на фрагмана....Еда май е в дома на Едже,когато отваря вратата  newsm78 Може би й е била на гости,да види дали има нужда от нещо.А Арас е пратил Назан да се грижи за нея....А Бату нали си е у дома....си се промъква кога забелязано,кога не  ooooh!

# 697
# 698
Чудесни снимки. Рекси, Вени и Ради-благодаря ви  bouquet
Серхан има вид на много сърцат човек.

# 699
  • Варна
ето за това , говоря , Газелка флиртува , ще има обгрижване , ама Харунски нали е грижовен мъж  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 700
# 701
  • Русе
С толкова хубави снимки, толкова красиви моменти , романтични, спокойни, ...започва да ми лази по темето и да ме предупреждава за надвиснало ново зло!
Примамват ни с "морковче" и ни цапват със секирата! smile3516

# 702
# 703
# 704
  • София
ето за това , говоря , Газелка флиртува , ще има обгрижване , ама Харунски нали е грижовен мъж  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Харун трябва да навакса пропуснатото за времето в което се правеше на Желязко Стоманенов  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт