Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 47 172
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Пише, пише, но  искам да знам градусите  Grinning
Ако има място взимай голямата. Аз имах и взех по-малка, а спокойно мога да пълня и голяма всеки ден, а мислех, че няма да мога.
Мие си добре, колкото по-хубав е препарата, толкова по-добре.

# 151
  bouquet благодаря

# 152
  • Стара Загора
Здравейте от доста време ви чета и сега вече имам и аз съдомиялна ,blomberg e и по спомени мисля че на Джема е такава...та искам да попитам живея в Стара Загота ,правих оня тест и всички чертички на лентичката ми се оцветиха в розово ,това преполагам значи че водата е много твъда .Ако греша някой да ме поправи .Настроих си блумберга на макс за сол а джиджавката ,която е на лявата стена на съдомиялната дадох на 1. Така ли трябва ? а гланца настоих на 3 от 6  и това незнам дали така трябва,ама снощи с новите настройки който измайсторих,доволна останах само по дуралекса като че ли имаше едни кръгли петна от долу на чинийте,ама не бели ..Ох извинете ме...приемам всякакви съвети

# 153
Щом водата е много твърда, дозата на солта трябва да е настроена на максимално потребление, а не на 1.
Единицата е минимална степен на потребление на сол.

# 154
  • Стара Загора
На максимална степен съм настроила от програматора ..а отстрани джиджавката която също трябва да настроя има само 0 и 1 ..

# 155
  • Стара Загора
Ако се включи Джемма може би ще разбере за кое говоря, много съм щастлива че вече няма да стоя на мивката  Grinning   с много информация сте ми помогнали за което искам да ви благодаря  bouquet

# 156
Аз също имам съдомиялна и съм се родила от както я имам не стоя да мия чини и чаши след гостите а си я зареждам и след 2 ч. тя си ги е измила.ето я моята : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1662827821146&set=a.1 … ype=1&theater

# 157
  • Балчик
Ако всички чертички са ти се запълнили, правилно си постъпила. И аз съм настроила солта на 1, защото и при мен се запълниха. А това с програматора не ми се получи на мен, може би не е за моя модел това. Ти кой модел имаш? Аз вече съм забравила и как се правеше това с програматора, а съм затрила някъде упътването, че беше в електронен вариант.

Честито ви машинки, момичета. Със здраве да си ги ползвате.

# 158
  • Стара Загора
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/686021/P11100501/Съдомиялнa-BLOMBERG-GSN-9420-A
GSN-9420A Лесно става ако искаш на лични мога да ти го дам описанието ....когато се прибера в къщи

# 159
  • Балчик
Да, друг модел е и предположих, когато си настройвах моята, че упътването е за няколко модела и това с настройката не се отнася за моя модел. само врътката сложих на 1.

# 160
И аз се родих, взехме на Тека съдомиялна, бях писала  преди време - една мостра от стройкото на добра цена.
Та 3 бързи въпроса:
1. Слагам таблети всичко в едно , но индикатора за гланц свети нон стоп.
2. Вратата не може да стои отворена сама /това да не е развалено докато са я транспортирали се чудя/ и като поставям махам чинии с една ръка задължително се държи вратата и е неудобно, така ли е при вас?
3. На колко да настроя твърдостта на водата имам степени до 5, фабрично е настроена на 3, за София става въпрос.

# 161
  • Балчик
А за вграждане ли ти е съдомиялната? Вратата на такава не може да стои отворена, докато не се монтира панела отпред. Peace
Ако обаче е  свободностояща, не е редно да не може да стои сама.
Моята стои отворена на всяко едно положение.

# 162
Даа, благодаря   bouquet, за вграждане е и още не е монтиран панела.

# 163
  • Балчик
Даа, благодаря   bouquet, за вграждане е и още не е монтиран панела.

Значи няма място за притеснение, всичко ще е наред, като монтирате. Hug

# 164
Радии, настрой солта на 1 - най-ниското потребление.
Водата ни е мека.

Общи условия

Активация на акаунт