Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 47 159
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Казвам че тези които са копали не са виновни,защото според плана на града там нямало кабели.Лично ни показаха плана.Така че не строителите са виновни,а некадърниците които са правили плана.Затова не мисля че ще се съгласят да ремонтират уредите.

# 136
  • София
Момичета, чудя се нещоо... преди няколко дни четох някъде в стара тема, че може да се чистят сребърни бижута в съдомиялната. Искам да опитам, но се чудя в какво да ги сложа, за да не се разпилеят. Идеи?

# 137
Момичета, чудя се нещоо... преди няколко дни четох някъде в стара тема, че може да се чистят сребърни бижута в съдомиялната. Искам да опитам, но се чудя в какво да ги сложа, за да не се разпилеят. Идеи?

Пръстените можеш да ги нанижеш на приборите, които пък са в кошницата за прибори.
Не съм сигурна, че обясних добре...Rolling Eyes

# 138

внимавай само с препаратите. Не всички са подходящи за сребро. Гледай на опаковката изрично да го има написано.

# 139
Ени е права. Задължително е в упътването да пише, че препаратът е подходящ за измиване на сребро.

# 140
Аз имам въпрос към варненки :на каква степен е настройката ви за сол? В инструкцията пишеше да се настрои първоначално на максимум-6, а после според твърдостта на водата. Засега е още на макс и мие супер, но не знам дали не трябва все пак да я намаля?

# 141
  • Балчик
Ами Варна не е с по-различна вода от балчишката, доколкото знам. Моята миялна имаше тест с лакмус, който показа последна степен на твърдост- т.е настройката трябва да е на макс. И така си я държа от самото начало.

# 142
Още повече, че машината мие чудесно, което означава, че степента на настройка на солта е идеална.

# 143
Предполагах, че трябва да я оставя така, но все пак питах да не би да пресоля Laughing

# 144
Ми то не е манджа Grinning.
Тя е умница, независимо от настройката, сама си преценява колко сол да дръпне за един цикъл.

# 145
# 146
# 147
Момичета искам да попитам за тази машинка

http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/682488/P11100501/Съдомиялнa-HOTPOINT-ARISTON-LFF-8214E/EU
какво е мнението ви?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 08:11 от RYBI

# 148
  • София
Момичета искам да попитам за тази машинка
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/682472/P11100501/Съдомиялнa-HOTPOINT-ARISTON--LSF-835
Какво е мнението ви?
Като моята е. Имам я от малко повече от месец и за сега съм доволна. Единственото, което и липсва са още 15см широчина   Wink Другото, което така и не мога да разбера е коя програма на колко градуса работи, но това са бели кахъри Grinning Не мога, а и не искам да си спомням живота без нея  Mr. Green

# 149
В упътването не пише ли..тази програма е за това ,онази е за тенджери,за чаши и няма значение на колко загрява.Незнам каква да избера спрях се на аристон ,защото всички уреди са ни на тази марка и сме много доволни...приемам предложения Hug
Geraldin мила благодаря,съдовете добре измити ли стават?

http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/682488/P11100501/Съдомиялнa-HOTPOINT-ARISTON-LFF-8214E/EU
а за тази....място има Hug

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 08:38 от RYBI

Общи условия

Активация на акаунт