Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 47 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Момиичетааа помагайте.....Няма да повярвате какво нещастие ми се случи. Cry Cry Cry .Имаше силен токов удар днес и съдомиялната изгоря и не само тя...... Cry Cry Cry Какъв късметт.. ooooh!   Просто не знам какво да правя.Вече за нищо не става. #2gunfire #2gunfire #2gunfire .Направо за боклука Е !!! Ще трябва да купуваме нова.. #Cussing out #2gunfire Cry

Това чисто новата миялна ли е  smile3544
Нищо не би ме спряло да им отрежа главите и да ги съдя до дупка Twisted Evil

# 121
Ето какво пише в моите инструкции за съдомиялна Миеле: "Електрическата безопасност на тази машина може да бъде гарантирана, само когато тя е заземена...Производителят не може да носи отговорност за последици от не изрядна заземителна система(например електрически удар)."
Надявам се, че техникът, който ви свърза машината е обърнал внимание на този факт!

# 122
Здравейте, момичета,ще си купувам и аз съдомиялна и си харесах тази :
http://www.shop.dibla.com/index.php?option=com_redshop&view= … roduct&pid=34 , давам този линк, защото има повече информация за нея тук , но иначе сега е намалена на 799 лв в техномаркет.
 Дали ще е сполучлив избора ми според вас, или ако някой има такава да сподели мнение.  bouquet

# 123
  • Някъде на път....
Днес,без голямо лутане,намерих ФЕЪРИ лимон 25 табл. в Карфур - цена:10 и нещо.А от промоцията Кларо 40 табл.+10 за 8,45лв. -нямаше.
Да разбирам ли,че тези Феъри са за тежки случаи на замърсяване? И да не ги хабя на всяко измиване...?
Да, и аз това питам....

# 124
Днес,без голямо лутане,намерих ФЕЪРИ лимон 25 табл. в Карфур - цена:10 и нещо.А от промоцията Кларо 40 табл.+10 за 8,45лв. -нямаше.
Да разбирам ли,че тези Феъри са за тежки случаи на замърсяване? И да не ги хабя на всяко измиване...?
Да, и аз това питам....

Sourcherry вече е отговорила. Може да се ползват при всяко миене. Много добре мият и 45 стотинки е добра цена. Но са замърсяващи природата. Те са на P&G, а тази фирма не е много отговорна за екология и безопасност. Тежка химия.

# 125
Ето какво пише в моите инструкции за съдомиялна Миеле: "Електрическата безопасност на тази машина може да бъде гарантирана, само когато тя е заземена...Производителят не може да носи отговорност за последици от не изрядна заземителна система(например електрически удар)."
Надявам се, че техникът, който ви свърза машината е обърнал внимание на този факт!

Ами да беше заземена.До нас се строи нова сграда и причината е ,че при разкопаването са омотали кабелите.Така поне ни казаха.Не са виновни хората,просто са се объркали.Но наистина ме е много яд за миелето.Все пак дадохме 2500лв. за нея.Сега избираме нова,но за жалост няма да е миеле.Според вас между сименс и бош коя марка е по-хубава?

# 126
  • Пловдив
И какво като са се объркали?!?!?!?! Това, че са некадърни не значи, че няма да си понесат последствията?!

# 127
  • Балчик
siji7398, ooooh! извинявай, но вие парите на пътя ли ги намирате? Като чета постинга ти, не мога д аповярвам на очите си. Даже ги оправдаваш? Не били виновни? Че кой е виновен, като са опетлали кабелите? Макар че, това звучи даже нереално (доматите с колците ги ядем Laughing). Whistling

Ама ваша си работа- имали сте бол пари, дали сте. Вземи си Сименс. Peace

# 128
  • Пловдив
Абе звучи реално, защото аз съм виждала как едни от ВиК прекопаха магистрален кабел, коп-коп с багерчето и послееееее - цял ден квартала няма ток. И остава примерно както са некадърни и ги изкопат и да се опитат сами да оправят проблема  #Crazy

# 129
  • Балчик
Ее, нали има предпазни бушони, те трябва да спрат захранването, преди да изгорят уредите Не че съм супер компетентна, но изгарят обикновено, когато се подаде ток повече от 230 волта. Иначе ще даде на късо, ще спре тока, най-много да изгори само някоя защита или някой друг бушон у дома защитата, не вярвам Миеле да няма такава. Rolling Eyes
 Не знам, но да се предават така все едно че става въпрос за детска играчка, ами странно ми е,честно.

# 130
  • Пловдив
Ха, това пък на НАС ни го причиниха от ЕВН и опържиха климатика. Обаче аз съм от проклета коза яре и платиха ремонта.

Обаче аз не бих се предала де, ако ми изгори уред за 2500. И за 200 да беше, мой си е, аз съм си го купила и си го искам.

# 131
Ха, това пък на НАС ни го причиниха от ЕВН и опържиха климатика. Обаче аз съм от проклета коза яре и платиха ремонта.

Янтра,кажи как ги пребори.

ПС: Баш си е по темата.Хубаво е да се знае това,дано не ни се случва за съдомиялни и въобще...

# 132
  • Пловдив
Мъжа ми е електронен инж. Той разбира, нищо, че не може да се кара, та завлякох го него и като се опитат да ме пратят в 9та глуха той казва - така и така, по това си личи, че ... бля-бля. А аз съм по часта с ината. Но, ако токовия удар не е от светкавица (което се доказва с официалната метео справка за деня и часа) той няма от къде да дойде и е от некадърността на някой, който пипа по мрежата. И от техните официални данни, се разбра, че са правили ремонт по същото време в трафопоста (имат графици кога и къде се прави ремонт, въпроса е да си признаят, преди да са разбрали за какво се интересуваш). Използвахме основно тези два довода - няма гръм, те са работили по това време. 200лв някъде беше платката на климатика Mr. Green Хладилника беше издържал, явно е по-корав от климатика. Само хладилника и климатика бяха включени.

# 133

Ами да беше заземена.До нас се строи нова сграда и причината е ,че при разкопаването са омотали кабелите.Така поне ни казаха.Не са виновни хората,просто са се объркали.Но наистина ме е много яд за миелето.Все пак дадохме 2500лв. за нея.Сега избираме нова,но за жалост няма да е миеле.Според вас между сименс и бош коя марка е по-хубава?

Честно казано, ме изумяваш Confused
Преди да започнете да купувате нови уреди, май трябва да опитате да накарате некадърниците, които са направили белята да си понесат отговорността.
Не, че е моя/наша работа, но... поне опитайте, а нови уреди винаги може да си купите Peace

# 134
Така е. Трябва всеки да си търси правата. Задължително е даже. Не само заради нас самите или заради парите в случая, а заради всички останали. Иначе как ще бъдат стимулирани тези, които не си вършат работата, да започнат да си я вършат като хората?

Общи условия

Активация на акаунт