Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 47 135
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Испанско Феъри си купила.
Споко, не си се прецакала, пак мият и са си ок.

# 106
Испанско Феъри си купила.
Споко, не си се прецакала, пак мият и са си ок.

Аз исках точно тези,които ти си ми препоръчала,те нали са немски?
Ще ги открия все някога,голям мерак ме гони за тях Simple Smile

# 107
В повечето магазини за паралелен внос, ще ги намериш.
Предпочитай обаче биоразградими препарати.
Феъри и Куантум само за по-загорели и упорито замърсени съдове.

# 108
В повечето магазини за паралелен внос, ще ги намериш.
Предпочитай обаче биоразградими препарати.
Феъри и Куантум само за по-загорели и упорито замърсени съдове.

Благодаря за бързия отговор,мнението ти е много  важно за мен  bouquet

# 109
Записвам се.
Моята миялна ,за срам, я профилактирам едва веднъж годишно,но и я ползвам сравнително по-рядко.Иначе,ако можеше и сама да се зарежда и пуска,сигурно редовно щях да я ползвам. Grinning Карам с едни евтини кауфландски таблети,но на всяка трета става гаф-не се разтваря и остава размекната долу,на дъното на машината.Така се налага повторно миене.
А за пускането без препарат-честооо ми се случва.Като се усетя,веднага стопирам,отварям вратичката и поставям таблета.

# 110
  • Варна
Това с неразтворената таблетка, може да се дължи на неправилно поставяне на съдовете. Което пък пречи на правилното и навременно отваряне на капачето на таблетката.

# 111
Аз използвах вече финиш куантуматик и съм много доволна.Съдовете ''светеха'' направо.Според мен разликата между куантум и куантуматик не е само че куантуматик пуска препарат автоматично.Доста по доволна съм от ефекта сравнена с куантум. Peace .Другият път като ми свърши пак ще си поръчам.Но наистина е малко скъп...

# 112
  • Балчик
Супер. Загледах се и аз в Ибей. Ей в това, може да се раздели с някой:
http://cgi.ebay.co.uk/Finish-Quantumatic-Automatic-x-4-Packs-/33 … b6c2#ht_774wt_932

Пакетът за 1 човек ще излезе около 23 лв, заедно с доставката чрез посредник и е за 36 измивания. Дозата излиза по около 0,64 ст. Не е много евтино.
Но все пак струва ми се сносна цена, защото тук само 2 рефила са на същата цена:

http://cgi.ebay.co.uk/Finish-Quantumatic-Refill-24-new-just-plea … 09b#ht_1744wt_698

http://cgi.ebay.co.uk/Finish-Quantumatic-Refill-24-new-just-plea … e78#ht_2798wt_698

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 18:13 от Джемма

# 113
Аз използвах вече финиш куантуматик и съм много доволна.Съдовете ''светеха'' направо.Според мен разликата между куантум и куантуматик не е само че куантуматик пуска препарат автоматично.Доста по доволна съм от ефекта сравнена с куантум. Peace .Другият път като ми свърши пак ще си поръчам.Но наистина е малко скъп...

има разлика ако сравняваш с Куантума купен от тук. Той е произведен в Полша. Аз съм мила с Куантум от Германия. Нищо общо. Но ми е много скъпо и съм преценила, че не си заслужава.

# 114
Днес,без голямо лутане,намерих ФЕЪРИ лимон 25 табл. в Карфур - цена:10 и нещо.А от промоцията Кларо 40 табл.+10 за 8,45лв. -нямаше.
Да разбирам ли,че тези Феъри са за тежки случаи на замърсяване? И да не ги хабя на всяко измиване...?

# 115
Можеш да ги използваш, когато пожелаеш, независимо от вида на програмата и замърсеността на съдовете.
Аз друго имах предвид с поста си по-горе.

# 116
# 117
Момиичетааа помагайте.....Няма да повярвате какво нещастие ми се случи. Cry Cry Cry .Имаше силен токов удар днес и съдомиялната изгоря и не само тя...... Cry Cry Cry Какъв късметт.. ooooh!   Просто не знам какво да правя.Вече за нищо не става. #2gunfire #2gunfire #2gunfire .Направо за боклука Е !!! Ще трябва да купуваме нова.. #Cussing out #2gunfire Cry

# 118
  • Пловдив
Каква  е причината за токовия удар? Ако е в енергоразпрделит. д-во - ще ремонтират уредите, ама трябва да си упорита.

# 119
  • Балчик
Момиичетааа помагайте.....Няма да повярвате какво нещастие ми се случи. Cry Cry Cry .Имаше силен токов удар днес и съдомиялната изгоря и не само тя...... Cry Cry Cry Какъв късметт.. ooooh!   Просто не знам какво да правя.Вече за нищо не става. #2gunfire #2gunfire #2gunfire .Направо за боклука Е !!! Ще трябва да купуваме нова.. #Cussing out #2gunfire Cry

Е, как така да купувате нова??? Shocked Не подлежи ли на ремонт? Малеее, това не е истина просто- чисто ново Миеле. Направо да си умреш от яд.

Общи условия

Активация на акаунт