Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Sourcherry, благодаря за "светването". Тази "течност за изплакване" ми е нова, мислех кой знае какъв ефект ще постигна, но след като ще ми отваря повече работа, става напълно ненужна.
Сега разбирам за биоразградимите препарати за миялна и категорично минавам на такива.  Peace

Тази серия Грюн дали има препарат за профилактичното миене на машината?

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 09:14 от Palpite

# 91
Препаратът на Грюн Грийн е комбиниран, т.е. става за профилактиране на съдомиялни и перални машини.
Не знам къде би могла да го намериш обаче.
В Пикадили зареждат препаратът за миене на съдове и таблетите за съдомиялна и дотам. Мисля, че в Кауфланд е по-заредено.

# 92
  • София
Аз ползвам W5 таблетките. Доволна съм от тях. Вземам от всичко в едно.
Аз от таблетките чак не съм очарована/сега съм с Финиш,с който ги сравнявам//,но солта W5 се оказа едра и върши работа.

# 93
Един въпрос към момичетата с вградени съдомиялни... Как разбирате, че цикълът на работа е свършил???

# 94
  • София
Аз търсих Грюн грин в Кауфланд и Карфур. Не го намерих Sad Само в Пикадили ли има?

# 95
bobkas, моята машина "изпищява" три пъти, когато е свършила.
Ако няма такава аларма, може да се опиташ да отвориш капака. Ако още е в работен режим, ще остане заключена. Ориентир може да бъде вътрешният дисплей, ако е с таймер и ти показва колко време ще работи машината; просто запомняш колко е било часът, когато си я пуснала и пробваш след определеното време. Това ми хрумва  newsm78 може да има и друг начин.

За Грюн грин по-назад е обяснено, че в Карфур го има, но не е на мястото, на което би трябвало да бъде. Ще го потърся и аз  Simple Smile

# 96
  • Варна
bobkas, моята машина "изпищява" три пъти, когато е свършила.
И моята  Peace

# 97
Един въпрос към момичетата с вградени съдомиялни... Как разбирате, че цикълът на работа е свършил???

Докато работи, на пода има червена светлина. Когато приключи, изпищява и светва зелено на пода.

# 98
  • Варна

За Грюн грин по-назад е обяснено, че в Карфур го има, но не е на мястото, на което би трябвало да бъде. Ще го потърся и аз  Simple Smile
Уф, аз онзи ден ден половин час го търсих и не го намерих  ooooh!
Други продукти на Грюн Грийн намерих, но таблетите - не  Tired

# 99
  • Балчик
mari6a, и аз не намерих в Карфур Варна. Обикалях, обикалях, чак мъжът ми вече пропищя колко още ще стоим там. Rolling Eyes Нямахме време да минем шрез Пикадили, така че, засега си оставам без  Грюн грийн. Sad

# 100
  • в белята
Искам само да попитам дали може в съдомиялна да се пускат глинени съдове?Всичко друго пускам само това все още не смея.
А да и още нещо да питам могат ли обикновенни стъклени чаши да се повредят от миенето в съдомиялната - едни си имам за ежедневна употреба и ня някои от тях остава нещо като бял воал от скоро а други изглждат надраскани дори и след като ги измия на ръка. newsm78

# 101
  • Балчик
Аз мия глинения гювеч и гювечетата, но те са гланцирани- нищо има няма. Измиват се идеално.

За чашите- това е така нареченото стареене на стъклото, нищо не можеш да направиш, не се оправя. Сменяш чашите, пускаш ги на подходяща температура и със щадящи препарати.

# 102
А силиконовите форми?

Пуснах моите веднъж и сега имам чувството, че мъфините имат силен дъх на препарат Sad

А на опаковката им пише, че са подходящи за съдомиялна.

# 103
  • Балчик
И тях ги мия и само една форма ми беше поела миризма на препарат, но се измириса. Peace

# 104
Момичета днес се заблудих яко.
Пазарувайки в един новооткрит магазин виждам тези таблетки  http://www.topcho-bg.com/products/view/id/279 и понеже бързах не се зачетох много.Помислих си че са тези ФЕЪРИ,които ми препоръчвахте  горещо.Като се прибрах се зачетох в етикета,пише,че са испански Sad веднага ми стана ясно ,че не са желаните от мен Confused
Та молбата ми е някой ако може да ми прати линкче да видя как изглеждат тези ФЕЪРИ,та следващият път покупката ми да бъде успешна Joy
А мнението ви  за тези ФЕРИ,които взех по погрешка,някой ползвал ли ги е?

Общи условия

Активация на акаунт