Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 738
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
И аз да се вкл., и вместо само запис да попитам как делите таблетките, не се ли разпръсква препарата???

# 76
И аз да се вкл., и вместо само запис да попитам как делите таблетките, не се ли разпръсква препарата???
Просто ги счупвам на две.

# 77
Аз слагам нож напреки на таблетката и удрям с друг по дръжката му.
Таблетката се чупи лесно и с едно чукване.

Искам да попитам за блясъка - всеки път след като ползвам, измитите съдове миришат силно на химия  (чак да му се догади на човек) и ми се налага отново да ги премивам с чиста вода. Можете ли да ми кажете защо се получава така?  Thinking

# 78
Здравейте (чета всичко и рядко пиша ,за вас съм непознат ама ви чувствам ,като стари познати).

От Бургас съм и преди 2 месеца си купихме съдомиална БЕКО.За 2 месеца не съм спрял експериментите.Имах проблем когато вдигнах солите на 3 и съдомиалната не спираше да плакне.Да споделя за проблемите ви с не до плакнатите съдове- когато вдигнах солите на 5 (максимум) и при мен се получи не до плакнати съдове и пяна по дъното.Свалих солите на 2 и нямам проблеми с това.
Споделете с тавите и тенджерите как стои въпроса, че никога не ги измива качествено.От седмица насам по дуралексовите чинии по дъното им остава синкав филм на ленти.И все повече си мисля ,че приборите в горната кошница са по-добре измити.В инструкциите пише, че силно замърсените трябва да са на долната тава.
От всичко изписано до тук за препаратите на грюн-гриин са най-добрите отзиви.Още не съм ги пробвал.Ако някой е ползвал на W5 нека сподели. От три дни отвориха ЛИДЛ в бургас и там имат такива препарати, като цени са идеални но като качество...

# 79
  • Тука, под липите стари...
за да не изпускам темата

# 80
  • Варна
Аз ползвам W5 таблетките. Доволна съм от тях. Вземам от всичко в едно.

# 81
И аз съм със  W5   и съм доволна   също  взимам  вси4ко във едно  и гланца и солта  ми са такива и съм  доволна  и   от    резултата и от  цената  Peace

# 82
Palpite, течността за изплакване е просто химична смес. Затова съдовете ти миришат така.
Ако държиш да ползваш такава течност, купувай биоразградима - тя е безвредна.
Но да плакнеш съдовете, които са измити машинно е глупаво.

jarka, смени препаратите. W5 не съм пробвала, няма и да пробвам.
Никой тук да не се сърди, но според мен качеството е равно на цената, т.е. хич го няма.

# 83
Чакам син до месец.Май ще е най-добре да ползвам екологичните хапчета на грин-грюн.Не, че ще се храни от чинии близките няколко месеца ама ,ако се наложи да се правят пюренца и сокове някакви (въобще не разбирам) ще е най-добре съдовите да са мити с препарати на растителна основа без хлор и фосфати. Все пак трябва да съм прецизен в отглеждането на бъдещия президент на България.

# 84
...ще е най-добре съдовите да са мити с препарати на растителна основа без хлор и фосфати.

Да, и за детето добре, и за природата.
Ползвай и прахове за пране без фосфати.
Трябва да сме разумни, поне малко усилия да положим, за да живеят децата ни в малко по-чист свят.

# 85
Palpite, течността за изплакване е просто химична смес. Затова съдовете ти миришат така.
Ако държиш да ползваш такава течност, купувай биоразградима - тя е безвредна.
Но да плакнеш съдовете, които са измити машинно е глупаво.

jarka, смени препаратите. W5 не съм пробвала, няма и да пробвам.
Никой тук да не се сърди, но според мен качеството е равно на цената, т.е. хич го няма.

Не съм ги купил (затова предварително питам)Относно качество цена.....Финиш таблетки всичко в едно ми дадоха задоволителен резултат срещу 47ст. за хапче.С прах на ДМ получих идеален резултат срещу 16ст.на доза.Имам препарати за 6 месеца напред ,но като чета за Грин-Грюн ми иде даизхварля всичко и да си ги купя.Жена ми ще ме разтреля ако го направя.Но под предтекста ,че за бъдещето ни дете ще е по-добро може и да мине.
Имам и друг въпрос. Гледам на Финиш има някакво шишенце дето се слага за профилактика на съдомиалната но на каква програма и как точно и къде се слага не пише (не и на БГ) ако имах джобен гоогле транслатор в била нямаше да питам, но ако някой знае как се прави профилактиката с този препарат ( с подробности) нека пише.

# 86
Това е препарат за измиване на машината.
Слага се с дъното надолу, като се закрепва на шишовете на долната кошница. Машината се пуска празна на програма с нормална продължителност, 65 градуса минимум.
С част от препарата може да бъдат почистени гумените уплътнения на машината.
Като се развие капачката, под нея има мембрана, която не се маха.

# 87
...ще е най-добре съдовите да са мити с препарати на растителна основа без хлор и фосфати.

Да, и за детето добре, и за природата.
Ползвай и прахове за пране без фосфати.
Трябва да сме разумни, поне малко усилия да положим, за да живеят децата ни в малко по-чист свят.

С прането се занимава жена ми (с готвенето и цапането на прибори също) не се съмнявам в компетентността и (тя е добра домакиня)Мръсните чинии и прахосмукачката съм аз.Досега не съм я  разочаровал (благодарение и на вас) .

# 88
Това е препарат за измиване на машината.
Слага се с дъното надолу, като се закрепва на шишовете на долната кошница. Машината се пуска празна на програма с нормална продължителност, 65 градуса минимум.
С част от препарата може да бъдат почистени гумените уплътнения на машината.
Като се развие капачката, под нея има мембрана, която не се маха.

Благодаря ти Simple Smile

# 89
  • София
jarka, обикновено при почистване с профилактични препарати се препоръчва да се използва най-интензивната програма (най-продължителна и с най-висока Т). Шишенцето се слага някъде в кошница (може да е в кошничката за прибори, между шишовете..., зависи от формата му), като гърлото му е обърнато надолу.
Профилактиката се прави на няколко месеца. С част от течността в шишенцето може да се почистят уплътненията на машината.

Общи условия

Активация на акаунт