Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 859
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
А мога ли да мия гювечета в миялната? Гледжосани са.

Може.

# 316
  • Балчик
Моите препарати на Грюн грийн пристигнаха вчера, но засега само гланца съм наляла, не съм пускала още миялна, снощи не вечеряхме у дома. Днес ще я донапълня и ще пробвам и таблетките, ама нямам нищо загоряло за проба.

# 317
Момичета, какво да правя с миялна, която няма да ползвам 2-3 месеца поне? Нещо специално в обслужването има ли? Четох преди няколко дни, че обсъждахте нещо такова.. Благодаря.

# 318
  • Балчик
Чела съм, че трябва да се източи водата от помпата, но друго какво имаше, забравих.  newsm78

# 319
  • Стара Загора
Здравейте
сега съм в чуденка каква съдомиялня да си взема  45 или 60,3 членно семейство сме .
Всички мои приятелки ме съветват 45 но аз се чудя за 60. newsm78
за сега се спрях на тази,моля ако някой има лични впечатления от този модел да сподели отзиви
http://www.technomarket.bg/products/09028340/electrolux-esl-66010

# 320
Вземи по-голямата. Няма да съжаляваш.

# 321
Моите препарати на Грюн грийн пристигнаха вчера, но засега само гланца съм наляла, не съм пускала още миялна, снощи не вечеряхме у дома. Днес ще я донапълня и ще пробвам и таблетките, ама нямам нищо загоряло за проба.

И моите пристигнаха преди три дни и таблетките ги пробвах и съм доволна как измиха.Една леко загоряла тавичка също се изми,но тепърва изпитанията започват Wink   Хубаво е че след миенето съдовете не миришат на химия.

# 322
Здравейте
сега съм в чуденка каква съдомиялня да си взема  45 или 60,3 членно семейство сме .
за сега се спрях на тази,моля ако някой има лични впечатления от този модел да сподели отзиви
http://www.technomarket.bg/products/09028340/electrolux-esl-66010

За 3 членно семейство 45см. е достатъчна. Simple Smile

# 323
  • София
Тричленно семейство сме и не бих казала, че 45 см. щеше да ме направи щастлива  Mr. Green. Ако имаш място, вземай по-голямата. Много пъти сме коментирали, че разходът на вода, ток и т.н. е почти еднакъв, второ - 15 см. повече не са за пренебрегване!

Взех си био-таблетките на ДМ и днес ги използвах за не много замърсени съдове, доволна съм.

# 324
Здравейте
...

Ако имаш място, вземи по-голямата.

# 325
На мен 45 си ми върши перфектна работа,но ти все пак си прецени.Аз на пример тави,купи и тенджери въобще не слагам в машината/ не си ли ги изтъркам както трябва Mr. Green/,ползвам я само за чинии,чаши и прибори,нооо "различни хора-различни идеали" Grinning

# 326
Чела съм, че трябва да се източи водата от помпата, но друго какво имаше, забравих.  newsm78

Сигурно въпросът ми е много тъп...  Blush но как се източва водата?

# 327
  • Пловдив
На мен 45 си ми върши перфектна работа,но ти все пак си прецени.Аз на пример тави,купи и тенджери въобще не слагам в машината/ не си ли ги изтъркам както трябва Mr. Green/,ползвам я само за чинии,чаши и прибори,нооо "различни хора-различни идеали" Grinning
Shocked Ок, да речем тави и тенджери може да са загорели, ама купи защо не слагаш?! И като не си слагаш половината посуда естествено, че 45 см стига. Ние за 4ри човека мием по две миялни от 60см на ден, ама аз пъхам вътре всичко.

# 328
И аз пъхам всичко вътре  Peace Тави , тенджери, купи..... Аз затова я взех, да търка вместо мен  Mr. Green
Ако имах възможност(място де ), щях да взема 60 см, но няма как да си отрежа от пералнята  Joy

# 329
  • Варна
Тричленно семейство сме и не бих казала, че 45 см. щеше да ме направи щастлива  Mr. Green...
Embarassed Миналия месец бях сама за десетина дена само с бебока и пак пусках всеки ден миялната/ 45см/. Или много цапам или ме помързява. Joy
Та и аз гласувам за по-голямата.

Общи условия

Активация на акаунт