Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 854
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Категорично съм за 60 см съдомиялна. Ние купихме 45 поради липса на място, но ако имах такова не бих се поколебала и за секунда да взема по-голямата.

# 331
  • София
Категорично 60 см вземете. Разходът на вода и ток е почти еднакъв, с много малки разлики. А големината определено си има значение. Simple Smile

# 332
  • София
Момичета, препоръчайте ми гел. Има ли комбинирани, които да съдържат всичко в тях, като таблетките? Тоест, нещо като течна таблетка?

# 333
  • Варна
Гел Калгонит-Финиш. Peace За Сомат момичетата пишещи тук не дадоха добри отзиви.

# 334
Идентични са - гел Сомат и гел Калгонит.
Аз разлика не намерих в измиването.
Предпочитам Калгонит, по-лесно се дозира. Сомат е с 2 човки и от едната винаги тече повече.
Всъщност това му е малоумното.

# 335
Днес ми доставят съдомиялната. Не знам от къде да започна.
Взех таблетки Сомат 7 в 1 като за начало, че не ми се занимава с няколко препарата отделно.

Някакви съвети към един супер начинаещ в областта?  Wink

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 16:39 от Нежна

# 336
Зареждаш сол, зареждаш таблета и съдове и натискаш копчето.
А темата е тук. Ако имаш въпроси - ние сме насреща.[

И нещо много важно - прочети инструкциите на машината, преди да започнеш работа с нея./b]

# 337
Сол пише, че си има в таблетите, пък и водата в София е мека или се бъркам нещо?

За инструкциите то е ясно, ще трябва да се четат.  Grinning

# 338
  • Балчик
Ами, аз лично се уморих да повтарям едно и също. Sourcherry правилно ти е писала- темата е тук. Прочети я и ако имаш още въпроси тогава питай. С най-добри чувства.  bouquet

# 339
И си сложи сол в машината. Тази в таблетките не е достатъчна. Не се притеснявай, сол се зарежда на три-четири месеца веднъж.

# 340
  • Пловдив
От днес имам домашна помощница. По избор на мъжът ми е Медея. Днес я купил. Не знам, колко е сполучлив изборът ми таблетки и сол, като ви чета. По препоръки на приятелки взех сол и таблетки на ДМ. Пуснах ме я пробно празна и сега ще я напълня. Нещо не мога да разбера в книжката заразпръсквателя, ама ще видим какво ще правя.
Лека вечер на всички.

# 341
Т.нар разпръсквател е всъщност перката/перките, които се движат, заради налягането на водата. Така всъщност една машина мие съдовете в нея.
Прочети внимателно инструкциите за употреба за начало. Ако имаш въпроси - пиши.

Сол се зарежда в резервоара, независимо от твърдостта на водата, без значение колко функции в 5/10 или 100 в 1 са таблетите, които използваме!

Джемма, чаках да споделиш дали си доволна от Грюн грийн Simple Smile.
Като свършат моите, смятам да им изневеря с една кутия от биоразградимите на ДМ.

# 342
  • Балчик
Да, много съм доволна, няма никакъв мирис след миене. Peace Но ще пробвам и тези на ДМ, щом ги хвалите. Но не сега,ч е имам доста таблетки-поне за 2 месеца. Laughing

# 343
А каква е цената на таблети и др. препарати за съдомиялна в ДМ?

# 344
  • София
Био-таблетите са 9,99 лв. за 30 бройки. Прахообразният препарат също е в порядъка около или малко над 10 лв. (тюх, старост-нерадост, забравих колко точно, хем онзи ден го гледах), но за 2 кг.

Не са лоши био-таблетките, не виждам разлика в качеството на измиване, но са по-безвредни.

Общи условия

Активация на акаунт