Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 814
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • До хладилника, който обичам
Ще си взимам малка съдомиялна Бош (2 ръка), че нямаме къде да сложим голяма Simple Smile Можете ли ме ориентирате, ако някой има, за едно упътване за BOSCH S2R1B, както и да ме успокоите, че и малките мият добре?

# 406
  • Варна
Бу, малките мият също толкова добре, както и по-големите, само дето разходите им са почти едни и същи  Wink. Ако има как да сместите по-голяма ще е по-добре, а и ти ще си по-доволна  Mr. Green. За упътване не мога да помогна.

# 407
За ток вероятно да, за вода разчитам, че наистина харчи 10-11 литра. Много е трудно сместване на голяма, всякак мислихме. Ние и за тая нямаме място Laughing но просто не мога да понеса повече мисълта за сметките за топла вода, с които ни сурвака ЕВН и които са поне наполовина заради чиниите (не умеем да сме икономични).

# 408
  • Варна
Ами моята е за 9 комплекта /определено ми идва малка вече/ и според книжката трябва да харчи 13-14л за цикъл.

# 409
Бу,
колко е малка тази Бош? Влизам тук със същия проблем-неотложна нужда от съдомиялна и почти никакво място..   bouquet

# 410
56х45х44 см (ДхВхШ).
Ей такава.

п.п. кой в темата се похвали колко успешно зарежда с максимум посуда малка съдомиялна, нареждал я като куфар? Може ли практични съвети Simple Smile
Аз намерих ей това.

# 411
  • Стара Загора
Аз имам малка съдомиялна електролукс и мога да кажа, че мие много добре. И аз си мечтая за по-голяма, ама като ми дойде акъла за съдомиялна по-късно никой не ми е виновен  ooooh!

# 412
Днес ми засичаха водата  и от 10 кубика за предния месец, на 17  Shocked -това от съдомиялната ли е !? По книжка е 13л за цикъл, пускам я два пъти на ден. Нормално ли е да ми се увеличи разхода на вода със съдомиялната, очакваше се да падне?

# 413
Момичета,как и къде слагате тави в машината?
Шрековица,множко ми се вижда тази вода.И аз очаквам да ми падне разхода,но ще видим.Не са минавали да засичат още

# 414
  • Велико Търново
Момичета,как и къде слагате тави в машината?
Шрековица,множко ми се вижда тази вода.И аз очаквам да ми падне разхода,но ще видим.Не са минавали да засичат още

Тави по принцип слагам на долната кошница, особено силно замърсени.

По отношение на разхода на водата - при мен се усети чувствително намаляване след съдомиялната.

# 415
Да! Кажете как усетихте разхода на вода. Много държа да харчи малко,ама...

# 416
Шрековица, явно е някакво изравняване. Машината е просто невъзможно да увеличи разхода на вода. Абсурдно е.

mmtomova, тави, тенджери и изобщо по-замърсените и устойчиви като материал съдове се слагат в долната кошница.

# 417
Стана ми ясно,че трябва да е на долната кошница,но може ли върху чинии?Това няма ли да попречи на обливането на чиниите отдолу,тъй като се запушват отгоре с тавата?

# 418
Може. Ако има нагар по нея е много възможно да останат следи.
Ако е поизмита предварително - ще се измие без проблем.
Освен това - правилната програма и правилният препарат. Те ще довършат останалото.

# 419
Може ли някой любезно да ми сдъвче и изплюе какъв препарат да взема за малка (компактна) миялна? Разбрах вече, че имало такива таблетки, които се делят на две, и такива, които имат гел и не могат. Или течен препарат е по-добре? Как да разбера да слагам ли сол и къде? Blush Извинете бедния идиот, който за първи път ще ползва машина.

Общи условия

Активация на акаунт