Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Погледнах промоцията на Карфур. На много добра цена са ГГ  40 бр. - 9.00лв в пакет с препарат за котлен камък 2 бр. х 25 гр.

# 391
Здравейте момичета, десетина страници напред бях помолила за съвет коя съдомиялна да избера - AEG F 65010VI или Electrolux ESL 66010, сега електролукса отпада и се триумя между:
http://www.technomarket.bg/products/09037480/aeg-f-65011-vi
http://www.technomarket.bg/products/09038297/aeg-f-86010vi
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/687355/P11110301 … -AEG-F-78002-VI0P
Моля, ако имате някой от тези модели за отзиви +  / - .Много ми е спешно, вече трябва да купя. Не мога да си намеря упътване на втората и теретата, а е важно на коя програма колко kw  и колко минути е.Третата е най-икономична, но дали си заслужава парите +140 лв.?Дали е голяма разликата в консумацията на ток?   
Предварително ви благодаря!

# 392
Аз съвсем се разочаровах от моето Мийле.В горната кошница не мие добре и това е.Местих,размествах,почиствах перките и пусках с препарат Сомат и горните ми бурканчета и чаши не се измиват добре.Имат засъхнали и неиплакнати неща.Пусках праграми на 55 и 65 градуса разлика няма.Пускам я на два дни,като вчера ги накиснах предварително да паднат остатъците и тази сутрин пак разочарование.Използвам ГГ таблетки.Дали да не си взема друг препарат?Сега съм свалила средната перка и пак ще я погледна.

# 393
Аз съвсем се разочаровах от моето Мийле.В горната кошница не мие добре и това е.Местих,размествах,почиствах перките и пусках с препарат Сомат и горните ми бурканчета и чаши не се измиват добре.Имат засъхнали и неиплакнати неща.Пусках праграми на 55 и 65 градуса разлика няма.Пускам я на два дни,като вчера ги накиснах предварително да паднат остатъците и тази сутрин пак разочарование.Използвам ГГ таблетки.Дали да не си взема друг препарат?Сега съм свалила средната перка и пак ще я погледна.

Да, хубаво е да пробваш с друг препарат.ГГ при мен мият много добре,но явно с твоята машина не си пасват.

# 394
  • Балчик
Провери дали изобщо се върти перката на горната кошница. Peace

# 395

Да, хубаво е да пробваш с друг препарат.ГГ при мен мият много добре,но явно с твоята машина не си пасват.
и при мен са перфектни. Но задължително пробвай с друго. Вземи Калгонит куантум, по-силни са.Малките магазинчета продават на бройка. Но и аз мисля, че щом е само горната кошница има нещо в налягането ли, не знам

# 396
Перката се върти,както и всички други.Дали пък не ми засъхват много съдовете като ги пускам през ден и програмата,която използвам да не е подходяща?Ще пробвам с по- дългите програми . Днес си взех от таблетките на финиш на бройка и ще видим с тях как ще е.Благодаря ви момичета ,че помагате със съвети

# 397
Пробвай на по-висока температура.Съдомиялната ми, си стои винаги на 75 градуса и не я сменям изобщо,пускам я вечер и то с много малко прах.Въпреки това си има места,където не измива съдовете,но при мен е в долната част по ъглите.Често при засъхнала храна даже и високите градуси не успяват да я изчисти.Смени препарата,програмата и я пускай всеки ден.Пробвай така,ако не подейства,значи съдомияланат не я бива.

# 398
Перката се върти,както и всички други.Дали пък не ми засъхват много съдовете като ги пускам през ден и програмата,която използвам да не е подходяща?Ще пробвам с по- дългите програми . Днес си взех от таблетките на финиш на бройка и ще видим с тях как ще е.Благодаря ви момичета ,че помагате със съвети
ми ти  не пускаш ли програмата за предизплакване тя  е  7-8 мин  просто  намокря съдовете и не позволява да засъхват

# 399
Здравейте
има следното питане ,набелязах си няколко съдомиялни за вграждане ,и се чудя коя да избера   ,
тази модел на Електролук ,http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:3fLoI-26NV4 … rce=www.google.bgяма половин зареждане ,според вас необходимо ли е? newsm78
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lUAelAupHX0 … rce=www.google.bg
тази има половин зареждане ,но цената е по висока.
има ли смисъл от половин зареждане?необходимо ли е?

# 400
Здравейте
има следното питане ,набелязах си няколко съдомиялни за вграждане ,и се чудя коя да избера   ,
тази модел на Електролук ,http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:3fLoI-26NV4 … rce=www.google.bgяма половин зареждане ,според вас необходимо ли е? newsm78
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lUAelAupHX0 … rce=www.google.bg
тази има половин зареждане ,но цената е по висока.

По-добре вземи аег.По-хубава е,а и има душ отгоре. Simple Smile

# 401
Ще ти споделя и моя опит - дано помогна :
Моята по същия начин почти от всички препарати по горните съдове вътре оставаха остатъци.
Два пъти виках техник и установихме следното : Машината няма проблеми нито с температурата, нито със струята. Има проблем със замърсяването на перките. Съдовете трябвало да се почистят добре или да се изплакнат преди да се заредят в миалната. В перките, особено горната беше пълна с  много малки остатъци от храната, които могат да се почистят само когато ги свалиш и дълго прекарваш силна струя вода през тях. От тогава като почне да цапа - свалям перките. Освен това от опит - моята мие най-добре с геловете.
Става въпрос за AEG . Дано съм помогнала.

# 402

Зависи от това колко цапате обикновено. Моята има възможност за избор на кошницата, но съм я пускала само веднъж, защото не можах да събера всичко изцапано при първото пускане, а станах особено мързелива откакто я имам. Реално пускам сутрин и вечер по една пълна съдомиялна или събирам докато се напълни.

# 403
Половин зареждане поне за мен е излишна екстра.
Имам я, но и да я нямах, нямаше да ми липсва.

# 404
  • София
И на мен половин зареждане до сега не ми е трябвало Simple Smile
Аз се сдобих с таблетките Грюн Гриин. Доволна съм, че може би правят най-незабележим филм на дуралексовите ми съдове, но относно миене ДМ-ските като че ли повече ми допаднаха. Тези, обаче са ми доста по-икономични- по-евтини и могат да се делят.

Общи условия

Активация на акаунт