Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 840
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
PeaceЗдравейте, и аз имам един въпрос-моята съдомиялна е купена преди 2 години, но започнах да я ползвам чак сега и съответно гаранцията е изтекла.Ползвам я от месец и съм много доволна, но от 2 дни ми се появи проблем.Когато смърши програмата не светва индикатора за край и не изключва.Моля ако някой е имал или има същия проблем да помага. Марката е AEG Elektroluks fiesta

# 376
  • София
Ти как разбираш, че е свършила програмата? Може да суши, може би трябва да поизчакаш малко.

# 377
Ами защото ползвам програмата 30 мин,а тя няма сушене.Изчаквам 10-на мин но пак не спира

# 378
  • Варна
Абсолютно ли си сигурна, че няма сушене  newsm78? Моята е друга марка, ама нещо не ми се връзва програма за миене на съдове, не за накисване или просто изплакване да няма сушене. Не знам, който ползва АЕГ да каже.

# 379
  • Русе
Аз ползвам АЕГ/Електролукс.След края на миене и плакнене се чува звуков сигнал три пъти и след това започва 20-сет минутно сушене.Едва тогава миялната е прикючила целия цикъл и е завършила програмата.Не съм използвала никога такава къса програма и не мога да твърдя със сигурност,но едва ли няма сушене.Изчакай поне 20-сет минути да видиш как ще е.

# 380
Аз съм със аег  30 мин   програма няма  сушене  при мен когато  свърши програмата  индикаторите  не се изклю4ват веднага  .Екран4ето   свети  0  И  примерно  никой не я изкли4и  до половин  4ас  на  екрана  се  вижда  знака   -    а  другите  индикатори  са  се исклю4или

# 381
досега си спираше като свърши това е така от 2 дена
а и в упътването за тази програма пише само основно миене и финално изплакване
те пак излизат сухи,но от горещия въздух вътре,не се е включвал досега и индикатора за сушене

# 382
моята нама дисплей,само индикатори

# 383
Някой използвал ли е препаратите на  А 1 ? Днес гледах в един магазин прах 1 кг.за 4.25 лв..Пише ,че се слага по 1-2 суп.л и излиза много евтино

# 384
Моята БЕКО не спираше да плакне щото базиках нивото на солта.Да ви призная колкото повече време минава по-добре мие , не знам на какво се дължи.Вече почти не използвам програма над 55 градуса или кратка 30 минути , или 40 градуса- ефекта е невероятен и върху тенджери и тигани да не говоря за чаши и чинии.Само да споделя ,че ГГ таблетките са най-ефективни от всичко останало.

# 385
  • Пловдив
Момичета, нещо не мога да се оправя с машината. Значи уж всичко по книжка е направено, а пък чиниите не са, както трябва. Стъклото, е като замъглено, все едно мазно. На дисплея има нещо, като слънце и свети постоянно. В книжката няма описание, за тази икона. Машината е Медея.

# 386
  • София
vanichka75, при мен със слънчице показва, че суши, но аз съм с Аристон..

А тези Грюн грийн само в пикадили ли ги има, че се ядосвам вече ?

# 387
  • Балчик
Индикаторът, който ти свети е за гланц.
Аз пък нещо не съм доволна от гланца на Грийн-а. По принцип ми е настроен на 1, но с този гланц, не се изсушиха съдовете добре (стъклените и металните) и увеличих на 2. Е , да ама по няколко чаши от обикновено стъкло остана матиран филм. Нищо друго не съм променяла, затова мисля, че е от гланца. Ще си поиграя още малко с настройките.

# 388
vanichka75, при мен със слънчице показва, че суши, но аз съм с Аристон..

А тези Грюн грийн само в пикадили ли ги има, че се ядосвам вече ?

аз ги виждам и в Карфур. Сега са в рекламната брошурка с подарък нещо био за почистване.

# 389
  • Пловдив
Благодаря.
Утре ще си купя гланц и тогава ще я пусна машината.Ползвам таблетки 5 в 1 на ДМ. Слагам ги в кошничката, а сега ще прочета, къде да се слага този гланц.
Geraldine , започва да свети от включването на машина до изключването.

Общи условия

Активация на акаунт