Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Това е добре, защото единственият ми проблем с био таблетите на ДМ е, че не мога да раделя таблета на две- рони се, а и фолиото не позволява... Та си мислех тия на ГГ дали ще се делят така трудно...

# 361
Geraldine, лесно се делят, защото са много меки.

# 362
Сигурно е коментирано многократно, извинявам се, че питам, но не можах да открия и се обърквам.
Ако ползвам таблети всичко в едно, добавям само сол в машината, нали?
Ако реша да ползвам течен препарат за измиване, какво трябва да добавя още в машината?
И бихте ли ми препоръчали течни измивни препарати?

Благодаря Ви, че ми изтърпявате тъпите въпроси  Embarassed

# 363
  • Балчик
Нежна, добави си сол, а гланц можеш да ползваш, можеш и да не ползваш.
Не мога да ти препоръчам течен препарат, не ги предпочитам. Пробвала съм Медикс и Калгонит- не съм забелязала някакви предимства,които да ме убедят да ги ползвам.

# 364
Хайде сега и аз с проблем.Четох,четох и съвсем се омотах.Машината ми е Миеле втора употреба.Вече трети път я пускам и забелязвам,че има малки бели петънца по някои чаши,освен това има и малки остатъци от храна по някои бурканчета и чаши.Водата ни е твърда и солта ми беше на 6,днес намалих на 3 и сложих гланц на 1 и петната са си все там.Сега нагласих солта на 5 и ще видим следващия път как ще е.Използвам таблетките на ГГ,които много хвалите.Мисля ,че я зареждам добре,в смисъл,че не я препълвам.Какъв може да е проблема според вас?

# 365
Хайде сега и аз с проблем.Четох,четох и съвсем се омотах.Машината ми е Миеле втора употреба.Вече трети път я пускам и забелязвам,че има малки бели петънца по някои чаши,освен това има и малки остатъци от храна по някои бурканчета и чаши.Водата ни е твърда и солта ми беше на 6,днес намалих на 3 и сложих гланц на 1 и петната са си все там.Сега нагласих солта на 5 и ще видим следващия път как ще е.Използвам таблетките на ГГ,които много хвалите.Мисля ,че я зареждам добре,в смисъл,че не я препълвам.Какъв може да е проблема според вас?
не променяй солта, увеличи гланца. Белите петънца са от варовик, а той се преодолява с гланца. Остатъците само на съдове от горната кошница ли са?

# 366
Да,Ени,от горната кошница са.

# 367
Да,Ени,от горната кошница са.

попитах, защото на горната е по-слабо налягането по принцип и се случва, ако има запушени отвори да не плакне добре. Значи проблема не е в препаратите, а в струята вода при изплакване. Пусни едно почистване с препарат или механично прослушай отворите. При подребата гледай всичко да се облива, мийле не трябва да има такъв проблем. Но нека и другите момичета споделят мнения.

# 368
Как да прослушам механично отворите?Да сваля перките и да ги почистя ли?Извинете ме ,ако ви се струват глупави въпросите ми

# 369
Да, сваляш и почистваш идеално перките.

# 370

не 4е имам проблем  засега пу-пу  ама  ако се наложи да питам ,на моята изри4но  е забранено да ги свалям и при проблем как 6те ги 4истя

# 371
  • Варна

не 4е имам проблем  засега пу-пу  ама  ако се наложи да питам ,на моята изри4но  е забранено да ги свалям и при проблем как 6те ги 4истя

Ще извикаш техник  Mr. Green. А кой го забранява и каква е точно идеята на тази забрана?

# 372

Ще извикаш техник  Mr. Green. А кой го забранява и каква е точно идеята на тази забрана?
ми във  книжката  пише да не  се  свалят перките  за каквото  и да е и незнам  за какво е идеята  става  въпрос  за  аег  миялня

# 373
  • Бургас
Момичета и аз тук с питанка Simple Smile
Днес намерих в карфура ГГ таблетки и сега ще ги пробвам, но редом до тях стояха и таблетки на астониш. Та да питам тези на астониш някой ползвал ли ги е за да сподели инфо? Гледах английски са и пак 40бр струваха 10лв. Но забравих да видя дали са био newsm78

# 374
  • Варна
bobynka, не ми е ясно какво са има ли предвид. Но ако ти е нова машинката, при всеки проблем си викай техник от гаранционния сервиз, да не ти откажат после, че ти си пипала. А междувременно можеш да ги питаш, защо е тази забрана.
Дано не ти се налага. Peace

Общи условия

Активация на акаунт