Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 870
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Балчик
Задължително трябва да сложиш сол! Препоръчвам ти да прочетеш темата.

# 301
Ние май се справихме с нашата машинка. Оказа се, че около жлебчето на перката са се навили косми и явно са възпрепятствали свободното й въртене. Уф, дано ни се е разминало. Благодаря на всички за напътствията!   bouquet

# 302
Радвам се, че има и справили се със своите машинки.
Нашата е тотална щета. От сервиза се оказаха много коректни и ни препоръчаха направо да си вземам нова, а тази да оценят и да купят за резервни части. По техни думи е ползвана много правилно и не повече от година. Просто е такъв дефект в изпомпващата система, че е било въпрос на време да се случи тази повреда.

# 303
  • Балчик
Касита, каква марка е машината?

# 304
# 305
Само че при нас и с Финиш чашите остават мръсни. Много ми е чудно, мазни и какви ли не тави се мият, а чашите не. Някой да има идея защо става така?

# 306
Около горната перка ли бяха навитите косми?
Провери горната перка. Явно не върти както трябва и оттам идва неизмиването в горната кошница.

# 307
Sourcherry, миялната ни е от мъничките и има само една перка на дъното. Космите бяха замотани на пластмасовото стълбче, на което е захваната самата перка.

# 308
  • Балчик
Нещо пречи водата да достига безпрепятствано до чашите, може би. Всички чаши ли остават мръсни или само тези в ъглите?

# 309
Момичета днес ми донесоха от германия somat 9. По принцип имам лоши впечатления от марката,но реших да ги пробвам.Резултата беше перфектенн!!! Цената излиза горе долу като тази на куантум,но резултата с тях ми хареса много повече!! Перфектни са... Мисля че в българия още ги няма,но ако ги намерите купувайте и няма да съжалявате. Peace  Въобще не очаквах да се справят по-добре и от куантум. Впечатлена съм!!! Peace Peace Peace

# 310
Нещо пречи водата да достига безпрепятствано до чашите, може би. Всички чаши ли остават мръсни или само тези в ъглите?

Ами най-вече в ъгъла, които слагам. Обаче ако сложа на това място пластмасова каничка, се измива.  newsm78

# 311
  • Балчик
siji7398, какво стана с твоята машина? Друга ли си купи?

Ами най-вече в ъгъла, които слагам. Обаче ако сложа на това място пластмасова каничка, се измива.  newsm78

Така си и помислих, случвало ми се е и на мен. Нещо пречи да достигне водата според мен.

# 312
Искам най-накрая да си купя и аз домашна помощница Mr. Green
Препоръчайте ми марка или какво да гледам,най вече малка  45 см.

# 313
  • София
Аз да докладвам, че взех на ДМ био таблетките. За сега мога да кажа, че съм доволна, но съм мила само веднъж и то не кой знае колко замърсени съдове. Следобяд ще е теста с една тавичка, която позабравих снощи във фурната  Mr. Green
п.п. Загоряла тава от кърначета, която не съм накисвала се изми на кратка програма с тия таблетки  Shocked Междувременно им "пподготвих" ново предизвикателство  Mr. Green
Таблетките са със, фолио, което се разтваря във водата т.е. не се сваля при поставянето, без мириис са.
Това о мен по въпроса. Само не мога да разбера оня филм на дюралекса дали е от днес или от преди не се е махнал. Определено е много по-незабележим де.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 13:11 от Geraldine

# 314
А мога ли да мия гювечета в миялната? Гледжосани са.

Общи условия

Активация на акаунт