Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 821
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Солта има резервоар, който е на страницата на машината.
Ползвай таблети, биоразградими.
Тук харесваме Грюн Грийн. Делят се лесно на 2, 3 или колкото поискаш.
Гланцът се зарежда като отвориш една тапичка със завъртане. Тази тапичка се намира на вратата на машината, точно до дозаторната камера за препарат.

# 421
  • До хладилника, който обичам
Ах. Гланс отделно се сипва, ясно. Помня името Грюн Грийн от темата, че го хвалихте, проверих в моя магазин, ще зареждат, чакам ги. За гланц предпочитана марка би ли ми подсказала?
Също разбрах от пост на Дедо, че ако не виждам отделение за сол, значи да не слагам. Нали?

# 422
Течност за изплакване/гланц - купи биоразградима или изобщо не използвай.
Грюн грийн имат хубава течност, но не мисля, че е необходимо. Машината я добавя при последното плакнене и на практика тя остава като филм по съдовете, а това ние поглъщаме с храната/течностите. Така че по-добре без.

Зареди със сол. Гледай да е едра. Сипи, колкото поеме машината.

Книжка с инструкции няма ли?

# 423
  • София
Много съм нещастна, че не успях да се сдобия с Грюн Грийн био таблетките. В Карфур нямаше от тях. Обаче пък мернах препарат за пране на същата марка и сигурно ще си измисля пак някое ходене до там  Laughing.

# 424
Вени, я сподели за праха за пране повече. Моля те!
Че треска ме обзе Crazy.

# 425
  • София
Въх, Чери, изненада ме! Мислех, че е по-вероятно ти да споделиш нещо  Laughing  Hug!
Иначе информацията ми е много постна  Blush. Бях в Мола, но времето ми беше адски ограничено и минах през Карфур на бърза ръка, защото търсех само таблетките. Видях една кутия, на която пишеше Грюн Грийн, но като доближих, се оказа, че съм на щанда с препаратите за пране и го подминах.
Съжалявам, че дори не погледнах дали е прах, дали са таблети... Но така е, когато бърза човек.

# 426
Не се изненадвай Wink.
Явно е нов продукт, който с огромно удоволствие ще пробвам.
В Карфур не съм влизала никога, а в нашето Пикадили вчера го нямаше или поне аз не съм го засякла. Но тъй като не пера с прахове от супермаркета, може и да не съм се  загледала, но едва ли Laughing. Дано заредят.

# 427
  • София
А Грюн Грийн май имат разнообразие в Карфур. Ядосах се, че мернах няколко техни продукта, само не и таблетките за миялни машини. Жалко, че този магазин е на толкова неудобно за мен място.

# 428
Книжка с инструкции няма ли?[/b]
Йок, втора ръка е Grinning По-назад в темата питах някой дали има тоя модел, но явно не.

# 429
  • Варна
Книжка с инструкции няма ли?[/b]
Йок, втора ръка е Grinning По-назад в темата питах някой дали има тоя модел, но явно не.
Провери в нета дали няма инструкции да си дръпнеш  Simple Smile

# 430
Има. Особено на руски е пълно.

# 431
Проверих, хора Simple Smile обикновено търся сама, преди да питам глупости Grinning излиза един исъщи руски сайт, а файлът там е корумпиран и не се сваля. Подозирам, че в някой немски сайт ще излезе, ама немски не говоря даже и с конете си.

# 432
  • Велико Търново
Грюн грийн наистина са хубави, особено като се има в предвид и добрата цена. За нещастие напоследък не мога да ги намеря при нас, така че реших да пробвам лидълските. Приятно изненадана съм, не им възлагах никакви надежди.

# 433
  • На Дунава
Проверих, хора Simple Smile обикновено търся сама, преди да питам глупости Grinning излиза един исъщи руски сайт, а файлът там е корумпиран и не се сваля. Подозирам, че в някой немски сайт ще излезе, ама немски не говоря даже и с конете си.
Бу, имаме точно същата (за съжаление там, където не живеем..) - има отделение за сол, точно там, където Чери каза - махаш кошницата и от вътре на дясната стена на машината е резервоарът за сол. А врътката за регулиране на количеството й е вътре в него, т.е. отвърташ капачето и срещу теб ще е копченцето. Нека другите от Пловдив дадат акъл на колко настройват солта.
Машинката не е лоша, само малки тавички събира, но въпреки това си е огромно ежедневно облекчение. Успех! Ако нещо мога да помогна, пиши   bouquet

# 434
Bibiana_, жива да си! Водата в Пловдив не е варовита, нито е мека. Средна една такава Grinning
Много ме облекчи това, че си доволна от машината Blush малко на сляпо я взехме.
Взех и няколко таблетки, не ги знам какви са, червено-синьо-бели, могат да се делят на две, просто нямам търпение да я пробвам. Мъжът ми по телефона ме пита "Какво правиш, чинии ли цапаш?!" Mr. Green
(Бях доста усилна в желанието си да вземем машина и малко да паднат сметките за вода, че така не се търпи).

Общи условия

Активация на акаунт