Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е функцията на таблата MultiTab в съдомиялната машина?
Как се дозира солта за съдомиялната машина?
Как се извършва профилактиката на съдомиялната машина с препарат за профилактично миене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е функцията на таблата MultiTab в съдомиялната машина?
-
Как се дозира солта за съдомиялната машина?
-
Как се извършва профилактиката на съдомиялната машина с препарат за профилактично миене?
-
Какви са впечатленията от използването на препарати за миялна машина W5?
-
Къде мога да намеря препарат за миялна машина Grün Green?

Познайте защо
Явно не съм първата с тази брилянтна идея
?
, при все, че с мъжа ми и двамата работехме в магазин за техника и разбираме от такива неща. Слагам таблетки Медикс няколко в едно, сега смених с течен препарат Сомат , сложихме и сол, почистихме филтрите, перката уж се върти свободно, водата е с нормално налягане, изпомпва си както трябва, но чиниите са мръсни, приборите са мазни, а чашите са побелели и мръсни. Гаранцията й изтече февруари месец и не ми се носи на сервиз за щяло и нещяло, да ми вземат ей така парите и да я държат 1 месец, та си мислех, че вие можете да ми помогнете със съвет

След това ме отръска с 20 лв. и си замина.
Май ще се ходи на сервиз