Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
От Туитър

# Pazar sabah'i Otizm vakfi için saat 10:30'da NTV'de canli yayinda olucam. Izlerseniz çok sevinirim. about 1 hour ago via web

# @dilekalagoz sapancaya gelecek hafta Pazartesi gidiyoruz...Sevgiler. about 1 hour ago via web in reply to dilekalagoz

# komik demiyim...sirin daha dogru kelime.Simple Smile about 1 hour ago via web

# Mehaba arkadaslar, simdi sette döndüm...Begüm hanimla hem komik hem duygusal kepabçi sahneleri çektik...

От написаното разбрах, че ще се ходи в Сапанджа в понеделник, Бегюм все още снима. Имала е комични снимки в кебапчийница. В неделя от 10:30 директно по НТВ предаване за аутизма. Ще се радва да бъде гледано предаването.

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 00:57 от doriana

# 136
  • Разград
We are going to Sapanca next week..
I have just come back from the set and we had scenes with begüm at a kebab restaurant the scene was both funny and emotional..
I won't say it is funny actually it is cute (TRANSLATED BY ARZU)

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 01:06 от vania_e

# 137
I have just come back from the set and we had scenes with begüm at a kebab restaurant the scene was both funny and emotional..

Ще ходим в Сапанджа следващата седмица.Току- що се върнах от снимки, ние имахме сцени с Бегюм в кебапчийница, сцените бяха едновременно и смешни и емоционални...
Няма да  кажа  че е  смешно, всъщност , че е сладко / преведено от Арзу/

# 138
На целия екип работил върху превода на 44 епизод

# 139
Не знам дали момичетата превели епизода и Краси четат нашата тема,но ако е така ,нека приемат моето огромно "БЛАГОДАРЯ" !Удоволствието от филма наистина е огромно.Силни думи,още по–силни емоции,а за играта на всички отново нямам думи.Вярвам в хората, по принцип търся във всекиго доброто и не се излъгах. Левент постъпи като мъж.Дълго коментирахме последните му думи,но все пак той знае много за характера ма Мурат и за това го каза.Мурат е труден характер и това го признава и самият той,но Левент пропуска факта.че голямата любов прави трудностите по–поносими. Мисля,че сега Хасрет и Мурат ще тръгнат един към друг по–уверени в чувствата си,но в бързината сигурно ще падат,ще се нараняват,но стигайки един до друг радостта им ще бъде голяма.Голямата любов е съпътствана почти винаги с мъка и сълзи,но финала е красив.

За екипа доставил ми такова удоволствие

# 140
  • София

Ще ходим в Сапанджа следващата седмица.Току- що се върнах от снимки, ние имахме сцени с Бегюм в кебапчийница, сцените бяха едновременно и смешни и емоционални...
Няма да  кажа  че е  смешно, всъщност , че е сладко / преведено от Арзу/

т.е. смешните сцени продължават- супер, НО романтика малко няма ли  Rolling Eyes

# 141

"Cansel Elcin pazar sabah'i Otizm vakfi için saat 10:30'da NTV'de canli yayinda olucam."  newsm78
Гугълчо ми чете,че Джансел щял да бъде  в някакво предаване във връзка с аутизма.
Аз, ако съм разбрала правилно  Джансел повече нямало да участва в мероприятие свързано с ау сти,защото Туба е инициатора в тази кауза,а пък тук пише друго newsm78 newsm78 newsm78

[/color]

Роси,не съм чула такова нещо.Но бих била много щастлива,ако Джансел и инициаторката Туба, бъдат заедно в едно такова предаване.

# 142
Зная си аз, че новата композиция Мурат ще свири на пианото  в ресторанта на Сапанджъ.
Там останаха недовършени неща от осми и девети епизод... Joy hahaha

Благодаря на всички за превода на серията  smile3525 smile3525 smile3525,  продължаваме да мечтаем и очакваме
най-сладките моменти.  Heart Eyes

В неделя непременно ще гледам Джансел, дали е възможно да запиша предаването. Ако някой ми помогне и ми каже как ще съм много благодарна, аз и другите майки от асоциацията ни.  Praynig
Не знам от къде изкочи тази информация, че заради Туба би се отказал от една кауза.  newsm78
Дори да го направи причината би била друга,  в интервюто в университета отново подчерта, че е отговорен и не се отказва по средата от поети ангажименти.  Peace

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 10:49 от riminiii

# 143
цитат на Дори:

В неделя от 10:30 директно по НТВ предаване за аутизма. Ще се радва да бъде гледано предаването.

2 април – световен ден на хората с аутизъм

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=21768
http://www.аутизъм.com/

# 144
Момичета,вече е петък,но вече ги няма и нашите велики петъци!Дали ще ни зарадват с великите недели!
Пожелавам на всички лека и спокойна нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 145
Благодаря Ви, момичета, за коментарите. Ще намерим линк на телевизията, но как може да се запище , не знам. След това сигурно ще го има записано на сайта на телевизията. Обаче не мога открия програмата им.  Thinking

От сайта на аутистите. Името на Туба не го виждам. Интересно! Thinking

NTV Gülay Afşar'la Haftasonun Programında Tohum Otizm Vakfı

"Nisan Dünya Otizm Farkındalık Ayı" nedeniyle Tohum Otizm Vakfı Kurucu Başkan Yardımcısı Sn. Aylin Sezgin ve destekçilerimizden değerli oyuncu Cansel Elçin NTV'de yayınlanan Güğlay Afşar İle Hafta Sonu programına canlı yayın konuğu olarak katılacaklardır.

Tarih: 3 Nisan 2011 Pazar

Saat: 10.00  

http://www.tohumotizm.org.tr/Etkinlikler.asp?EtkinlikID=165

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 01:53 от doriana

# 146
Прочетох  това,че Джансел повече нямало да се занимава с тази кауза,някой в темичката го беше написал.
Извинявам се,че точно дума по дума не-мога да предада написаното,но и пък не ми се връща да търся. Hug

# 147
Прочетох  това,че Джансел повече нямало да се занимава с тази кауза,някой в темичката го беше написал.
Извинявам се,че точно дума по дума не-мога да предада написаното,но и пък не ми се връща да търся. Hug

Аз  бях , Роси. Предположих го само. Peace

# 148

Аз  бях , Роси. Предположих го само. Peace
Направи ми впечатление тогава,че Джансел щял да се откаже от тази кауза заради Туба и затова съм го запомнила,но не запомних кой го беше написал. Hug

# 149
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт