Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро  Hug

Себи колата , която постнах е личната на Джансел , а не на Мурат  оджа.

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 06:48 от Shatzi

# 151
   Добро утро и щаслив ден на всички момичета-още малко и  серия smile3501
  HugШатци,- най-ранобудната  от всички ни много ти  благодаря за кафето и фурмите. Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 10:52 от sebilMM

# 152
  • София
Честит първи април !

Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 08:11 от Shatzi

# 153
Добро утро! smile3525
Честит първи април!
Светът е оцелял, защото се е смял! newsm62
Нека имаме много поводи за смях и радост с филма!
Благодаря за кафето! От фурмичките  също няма да откажа! Joy Joy Joy

Линк за   online:  http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 07:46 от rina-rina

# 154
т.е. смешните сцени продължават- супер, НО романтика малко няма ли  Rolling Eyes

Мише, защо малко романтика? Ние искаме да е много! newsm10
Когато бяха разделени любовта струеше, та когато са заедно ли няма да има! smile3521
Стига Хасрет да гушка мечето Мурат, сега ще гушка истинския Мурат! smile3503

# 155
ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ МОМИЧЕТА!
Желая ви здраве и пролетно настроение с много смях и оптимизъм!!!
Ринче, благодарности за началото на новата стотица от теми!    bouquet Hug
Благодаря на Моргана за превода на серията! Както винаги, тя се постара да ни достави удоволствието да гледаме преведена серия преди новата.    bouquet
ПП Моля за извинение, но сега изгледах преведата серия и виждам, че дължа "Благодая" и на Алис, Александра и Краси.  bouquet

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 12:53 от Katya_I

# 156
В слъчевата пролетна утрин ви предлагам чакания топъл дъжд за Х. и М., който ще направи света им по-красив и бял и ще е изгубил спомена за горчивото им минало:

Дано и ние да го дочакаме! Само не знам какво ще прави Дж. в Сапанджъ. Ще им свети ли?  Да не би Несрин да я праща там да пази момчето й newsm78 newsm78 newsm78 А може  би преводът на Арзу да е първоаприлска Laughing Laughing Laughing

# 157
Добро утро!  Hug
Шатци, благодаря за кафето и фурмите!    bouquet
Баги, ти май си права за инфото за Сапанджа. Днес е 1-ви април, Джансел е комик и може да ни е спретнал лъжа.  newsm78 Аз бях чела във фейса на англоговорящите, че Бегюм била някъде на отдих. Дори коментираха, че е приключила снимките.
Освен ако Хасрет е отишла пак там да мисли какво да прави със свободата си и Джерен и Мурат отиват да й признаят играта си. Но е малко вероятно според мен.
Хубав ден ви желая!  Hug  Hug  Hug

# 158
Привет! Може и наистина да има снимки в Сапанджъ. И миналата година бяха по това време. А и Хасрет дължи една вечеря там на Мурат. Може сценаристите да са се сетили за това. Макар че след като Бегюм все още участва в сериала, не знам дали Мурат ще бъде в Сапанджъ с Хасрет или с Джерен.

# 159
  • София
Айде, инфо и от фейсбук от около час:

Cansel Elçin Pazar Günü Saat 10.30 'da NTV'de canli yayinda olacak ...

В неделя, от 10.30 часа, на живо по NTV. Flutter

# 160
Здравейте!  Hug Hug Hug

В туитър Бегюм написа на 28.03, че е в Бурса във ваканция,  във фейса предположиха, че  вече не снима. По същото време и Джансел и Туба имаха доста срещи извън сериала. Покрай тази каша с часа на излъчване на повечето сериали и паузата, екипите са имали няколко дни почивка.

Джансел писа снощи, че снимал с Бегюм в ресторант или кебапчийница, но нито той, нито  Арзу са писали, че ще бъде в  Сапанджъ с нея. Поста си пусна няколко минути преди първи април, и шега да е пак е подсказка и  има какво да превъртаме и да не скучаем до неделя.  Joy hahaha Вярвайте, че чашата ще е наполовина пълна, по добре снимки там отколкото в наводнената махала.  Joy hahaha

Денят е слънчев, приятен и спокоен да бъде за всички.  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 10:52 от riminiii

# 161
Здравейте и от мен
първо честит първи април искам да ви кажа че току що изгледах още веднъж фрагмана и забелязах нещо когато хасрет говори с левент е със същата чанта с която е и на снимките от снимачната площтадка.  newsm78 newsm78 newsm78

# 162
Не е задължително да й сменят чантата на Хасрет при всяка сцена според мен. Мурат има 2-3 костюма за целия сериал. Малко икономии.

# 163

Тези снимки от сесия на Пантен ли са?

# 164

Стефан Митров   "Ще ти говоря за любов"

Вече го чувам наш Мурат Grinning Лек ден и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт