Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

Като кум изглеждаше прекрасно, а като жених ще е   newsm74 newsm74 newsm74!!!

# 616
  • Разград

# 617
Превод:

Така или иначе Хасрет е в леглото си и сваля пръстена си.
Джафер казва на Балчичек, че скоро живота им ще се промени и те ще се оженят.
Кобра идва в ресторанта и казва, че иска да говори с Джафер насаме.
**
Круела (Несрин) се чуди защо сватбата е отменена и тя казва на Етем,че той е толкова спокоен. Тя казва защо е Мурат толкова ядосан?

Джерен е на долния етаж и тя не отговаря на Круела и излиза от къщата.
**
Етем казва, че той ще говори на Мурат, но по-късно.
Круела отива с изказването си при Етем, но той се опитва да я успокои.

Джерен пристига, за да види Хасрет.

Баща и син обсъждат отмяната на сватбата и Етем се усмихва.

Какво представление Хасрет, разказвайки историята си на Джерен.

# 618
Бени

Hasret tells saime she wants to leave the house immediately.
**
murat is driving  he wants to call hasret but he can't (mr ICEBERG!! )
**
the sleeping man is sleeping so cafer and cobra are in the garden and they have to dig. but they do not have a spade. they are marking the spot where they have to dig.

**
hasret calls koray one last time.
saime says she feels weird. she does not belong to this house she does not belong in the neighborhood.  she says we are always stuck in between.
**
murat comes to hasret's house.. Mr. frozen cannot go out and talk to hasret.
**
gülnaz calls cobra and tells him they are all coming back to the house.
the sleeping man comes out and cafer and cobra hide. he tells cafer to close back the hole and they have to continue tomorrow because gülnaz is coming back home he has to go home.
**
Mr Icecube is at hasret's door.. he is trying to pick up the courage to knock on the door.

# 619
  • София
Ей баш преди да звъне на вратата почнаха рекламите Joy Joy Joy

Е то е ясно ,че няма никой в къщи или няма да се звъне , но е драматично Joy Joy Joy

# 620
 Тази вечер разказвачката е много цветуща- Cruella, Mr Icecube  Joy

# 621
  • София
превод:

Накие намира плик пред вратата и го къса:
Накие: бях арестувана в пощенската станция и се срещнах с женен мъж и всичко това заради тайния обожател. Приключих с него.

**
Сайме и Гюлназ говорят.
С: мисля, че Хасрет ще се изнесе от къщата. Може ли да дойдем в махалата?
Г: разбира се, ще живеем всички заедно.
**
Джерен идва да говори с Хасрет.
**
Мурат мисли, че Левент е бил прав.
М: винаги мислех за Хасрет
Етем: На първо място Хасрет никога не е била влюбена в Левент.
**
Етем: никой не е загубил играта, поне още не.
**
Хасрет към Дж: Никога не съм обичала Левент. Любовта е най-важна затова не можах да го направя. Бях тръгнала да късам с него, но той пръв заговори. Той разбра, че никога не съм го обичала.
Дж: какво ще правиш сега?
Х: ще се изнеса. Връщам се в махалата.
Дж. Ти си единствената ми приятелка.
Х. Харесвам те като приятелка, но искам да съм искрена с теб. Веднъж аз и Мурат бяхме по-интимни. Аз го обичах. Влюбих се в него, но винаги се случваха различни неща и ни разделяха. Капката, която преля чашата беше когато ги видях с Бахар на балкона. Сгодих се за Левент, защото ги видях с Бахар. Денят, в който те видях на острова разбрах, че съм загубила Мурат завинаги.  Нямам надежда за Мурат. Наистина искам да се ожените и да бъдете щастливи. Ще ми бъдеш ли все още приятелка сега, когато знаеш чувствата ми към Мурат?
Дж: Трябва да помисля малко в/у това.
Дж. излиза разплакана (заради начина, по който Хасрет се е чувствала през цялото време.)

Несрин звъни на Левент да го пита какво се е случило, защото неможе да изкопчи информация от Мурат. Несрин кани Левент да излязат на кафе, но той отказва.

# 622
  • Разград

# 623
Е. казва на Н., че М. знае само, че сватбата е отменена.

Дж,  разказва на М. за чувствата на Х. и колко чистосърдечна и честна е била. Дж. обяснява, че й е идело да потъне от срам заради играта им. Дж., че не й е казала нищо защото според нея това е работа на М. М. отговаря, че ще говори с Х., но не сега. Те току що скъсаха , аз не мога да отида като използвам случая и да й кажа: всичко това е игра.

Круела иска да получи отговор по време на вечерята и М. и ги дава и става от масата/

Мисля, че той не каза нищо.

Л. пита секретарката си дали е правила нещо, което никога не е трябвало да прави... Какво  бинаправила?
Секретарката отговаря: аз ще ида при най-добрата си приятелка  и ще плача и ще й , кажа всичко.Л. й казва : ти си щастлива, че имаш най-добра приятелка.

**
М. казва на Круела, която продължава да пита за Л. и Х., защото се безпокои, че сега Х. е свободна и аз ще я ухажвам. Той излиза/
**

Кобра и Джафер търсят съкровището. Те измамват спящия човек с помощта на кмета... само за да влезнат в градината на  къщата му.

# 624
Оджата пак е с нов стайлинг. Обаче без малко да се сблъскат на вратата. Още е рано за среща между тях. Thinking

# 625
  • София
Тази вечер разказвачката е много цветуща- Cruella, Mr Icecube  Joy

Cruella, Joy Joy Joy просто по добро май няма hahaha hahaha hahaha

Горката Несрин Joy

# 626
Хасрет казва на Саиме, че иска да напуснат къщата незабавно.
**
Мурат шофира, иска да се обади на Хасрет, но не може (г-н Айсберг)
 **
Поспаланкото заспива, следователно джафер и кобра са вече в градината и трябва да копаят. Но нямат лопата. Отбеляват си мястото на което да разкопават. 

**
Хасрет се обажда на Корай за още един последен път.
Саиме казва, че се чувства странно. Сякаш нищо не я свързва с тази къща, но и нищо не я свързва и с махалата.  Казва, че винаги са били по средата.
**
М. Идва в къщата на Х... Г-н леден не може да излезе и да разговаря с нея.
**
Гюлназ се обажда на кобра и му казва че се прибират в къщи.
Поспаланкото излиза и Кобра и Джафер се скриват. Кобра казва на Джафер да зарови дупката и да продължат утре , тъй като гюлназ се прибира и той трябва да си отиде вкъщи.
**
Г-н Ледена бучка е пред вратата на Хасрет ..Опитва се да събере кураж и да позвъни на вратата й.

# 627
  • София
Мурат си е Мурат- нерешителен и толкова  Rolling Eyes

# 628
Гави

Mr. Icecube chickens out and goes away.. gülnaz and the others come out. koray comes. hasret gives him the house keys. and she tells him they will take a cab.
**
nakiye wants ceren to cancel her facebook account.
**
nakish tells ceren that she is upset for murat and levent. nakish tells ceren that levent is a very nice person.
**
koray comes and gives the house keys to levent.
**
cobra is going to sleepover in cafer's house.
**
hasret and saime are making a bed on the floor.
**
cafer's back hurts because of all the shoveling. he wants cobra to give him a massage.
**
cobra has an idea. he says he will massage him by walking on his back..  
cafer likes it  
**
murat is playing the piano.
levent is having a walk around the empty house from whcih hasret moved out.
**
the girls cannot sleep.
hasret tells gülnaz she will not go back to levent's house.
saime says they have to move out some day.
gülnaz says why are we wispering its only the 3 of us..
they start laughing and they cannot stop.
gülnaz asks them if they want pasta with tomato sauce.
and she decides to cook. in the middle of the night.
**
cafer tells cobra he lost his ID card.
he says I must have dropped it off when I was digging.

# 629
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт