Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет, момичета!!! С голяма скръб ви съобщавам, че имам прясна информация от Истанбул... Работите между Толга и Туба стават сериозни, което не ми харесва никак, ама никак... Според информацията там е била майката на Туба, а не майката на Толга- поне така разбрах от превода от някои постове... Много загуби чара си сериала за мен  с тази новина.... но, животът е такъв... Толга ще го правим и приемем за зет, какво да правим.

еми....да им е честита връзката. Няма нищо лошо, че са се харесали, а и сериалът според мен на дали ще загуби чара си. Все пак остават има-няма 10 серии, в които ще видим надявам се заслужен финал и всеки ще се отправи на заслужена почивка и ще обмисля нови проекти  Peace
Аз единствено се надявам да видя Джансел на есен в нов проект, който да имам възможност да следя  Peace За Туба е сигурно, че ако участва в нов проект ще е в ТР и ще се следи без проблем  Peace

# 31
  • София
Привет, момичета!!! С голяма скръб ви съобщавам, че имам прясна информация от Истанбул... Работите между Толга и Туба стават сериозни, което не ми харесва никак, ама никак... Според информацията там е била майката на Туба, а не майката на Толга- поне така разбрах от превода от някои постове... Много загуби чара си сериала за мен  с тази новина.... но, животът е такъв... Толга ще го правим и приемем за зет, какво да правим.

Pepа47  Hug уважавам твоите източници ама пресата спи ли HugМайката на Туба я нямаше на нито една от снимките  :ах: :ах: :ах:За сметка на това обаче , присъстваше мениджърката и.Тя е много важен персонаж при сърдечни дела Joy Joy Joy

Както казах и преди няколко дни на нищо не вярвам докато не го чуя от устата на Туба или документираните кадри , който публикуват вестниците са категорични Joy Joy Joy

Това се отнася за всички с които я спрягат включително и за Джаснел Hug

А и друго, пусна новината като бомба и изчезна.Понеже знам ,че следиш темата и се вълнуваш като теб те натовариха с това инфо ти не се стръпя да натовариш и нас. Не я разбирам тази загриженост ама наистина.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 18:10 от Shatzi

# 32

Няма да кометирам има или няма връзка  Туба-Толга. Малко ми е несериозно да се пише за любов от преди 2-3- седмици откакто ги засичат. Вълнува ме само как и дали ще се отразят тези писания и тълкования на прекрасната игра и на двамата.Предстоят им най-вълнуващите моменти  в серияла-Осъзнатата, дълго изстадана връзка....Нали Мурат най-после ще бъде с ръце около Хасрет..
Моля се и се надявам ,че изключителните Туба и Джансел ще се окажат над  всичко.Обичам и двамата lovekiss

# 33
  • София
Ми как да им се отрази Себи на играта.Според мен никак. Joy Joy Joy

# 34
А и друго, пусна новината като бомба и изчезна.Понеже знам ,че следиш темата и се вълнуваш като теб те натовариха с това инфо ти не се стръпя да натовариш и нас. Не я разбирам тази загриженост ама наистина.    Тук съм, тук съм... трябваше да изляза за малко, ама преди това не се стърпях да ви "зарадвам" с неприятната новина. Казах ви това, което ми пратиха на л.с.... че е майката на ТуБа- Хандан Бююкюстин.. Не съм искала да ви натоварвам допълнително, и без това от понеделник ни е тръгнало все на неприятни новини около филма.... Извинявам се, ако засягам и обиждам някого. Просто имах доброто желание и аз да допринеса нещо, пък то какво се получи.... ЛЕКА ВЕЧЕР, МОМИЧЕТА!!!

# 35
  • София
Нямам намерение да те засягам  Hug, ама можеше преди да се постне това поне да провериш как изглежда майката на Туба #Crazy #Crazy #Crazy
А и другите снимки .До Туба в колата седи мениджърката , а на задната седалка Толга с майка и  hahaha hahaha hahaha

Няма ли някакво инфо от някъде за този сериал , че вярно се въртим в омагьосан кръг Shocked

# 36
  • София
няма какво инфо да има около серията- имаме фрагман, резюме и подсказка  Peace

# 37

Защо да не ни дадат още един трейлър.  Peace
Към първия да добавят 10-на секунди и 2-3 реплики! Praynig

# 38
Nisan-Mayıs ayları gevşer gönül yayları... от туитър на Бегюм преди 3 минути

# 39
  • София

Защо да не ни дадат още един трейлър.  Peace
Към първия да добавят 10-на секунди и 2-3 реплики! Praynig

дано, но се съмнявам  Rolling Eyes

# 40
  • София
Nisan-Mayıs ayları gevşer gцnьl yayları... от туитър на Бегюм преди 3 минути

Ако можеш да кажеш и за какво иде реч цена няма да имаш. Hug Hug
Пък дали и публикацията е за нашия сериал newsm78

# 41
Nisan-Mayıs ayları gevşer gönül yayları... от туитър на Бегюм преди 3 минути
google ми пише, че през месеците април и май сърцето се отпуска!  newsm78 newsm78 newsm78

Бегюм да беше малко по-подробна! Пък и  google  да се справяше по-добре! Joy Joy

# 42
Рина,  благодаря за новата тема, обновена, прекрасна.  bouquet  bouquet  bouquet

Надежда за ново начало, но какво ли е ще то, дали ще ни хареса?  ooooh! Защо ли сърцето ми е свито?  ooooh!

Да можехме и ние като Бегюм да се отпуснем.  Praynig

# 43
  • София
Рина,  благодаря за новата тема, обновена, прекрасна.  bouquet  bouquet  bouquet

Надежда за ново начало, но какво ли е ще то, дали ще ни хареса?  ooooh! Защо ли сърцето ми е свито?  ooooh!

Да можехме и ние като Бегюм да се отпуснем.  Praynig

Ще се отпуснем няма начин.То всичко като се замислим сами си го направиме  Joy Joy Joy

Новото начало освен взаимна и призната любов не виждам какво ще е   hahaha hahaha hahaha

Само това не сме виждали все пак  Hug

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 19:56 от Shatzi

# 44

Стари...но златни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт