Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Преведени ли са 44 и 45 епизод?

45-ти все още не са го излъчили по АТВ.  Hug

# 76
  • София

44еп се очаква тази седмица, ако сварят момичетата.
45еп ще се излъчи в неделя по АТВ.

п.с. doriana, писали сме по едно и също време  Peace

# 77
# 78
  • Разград

# 79
Уси, Hug,аз обаче имам усещането,че продуцентите заложиха на успеха от първи сезон и изоставиха нещата малко на самотек и то със съвсем нов екип,разчитайки както се казва на стара слава-ама това им изигра лоша шега и сега нещата съвсем се оплетоха.А когато нещата са наред и вървят едва ли някой би си тръгнал от успеха.А през втори сезон си се нагледахме на гостуващи актьори за по две три серии.Някои от тях наистина ми харесаха.

# 80
Тази снимчица я гледам от доста време. По едно време преминава двойка, все ми се струва, че това оджата под ръка с дама.  Wink

# 81
  • Разград

# 82
  • София
Тази снимчица я гледам от доста време. По едно време преминава двойка, все ми се струва, че това оджата под ръка с дама.  Wink

Не е оджата, абсурд Joy Joy JoyТози има криви крака hahaha hahaha hahaha

# 83
От всички напуснали само за Джихан малко съжалявах.Но пък с какво щеше да е полезен. newsm78 За любовта са нужни двама, третият изпили нервите на народа, пък ако имаше и четвърти...не ми стига фантазията. Joy Joy Joy
Война на Никиша и Сайме за Бурхан, честно шеше да ми дойде много. А участието на съпругата на Кърач предполагам е било уговорено за кратко. Жената си прибра хонорарите и отиде да си гледа бебето.

# 84
Цитат
аз обаче имам усещането,че продуцентите заложиха на успеха от първи сезон и изоставиха нещата малко на самотек и то със съвсем нов екип,

Нямам идея как са нещата в кинопроизводството, но като знам за другите производства, не мисля че някой може да си позволи подобно нещо. Ами че веднага ще бъде изхвърлен от пазара. Това ми прилича, като да си качен на колело и да не въртиш педалите.
Аз свалям шапка на този екип как от една нищо и никаква история с малко актьори успяха да направят толкова много епизоди.  smile3501 И то динамични, има развитие, макар и не такова, каквото на нас ни се искаше.  Peace

# 85
# 86
  • Разград

# 87
Цитат
аз обаче имам усещането,че продуцентите заложиха на успеха от първи сезон и изоставиха нещата малко на самотек и то със съвсем нов екип,

Нямам идея как са нещата в кинопроизводството, но като знам за другите производства, не мисля че някой може да си позволи подобно нещо. Ами че веднага ще бъде изхвърлен от пазара. Това ми прилича, като да си качен на колело и да не въртиш педалите.
Аз свалям шапка на този екип как от една нищо и никаква история с малко актьори успяха да направят толкова много епизоди.  smile3501 И то динамични, има развитие, макар и не такова, каквото на нас ни се искаше.  Peace

Абсолютно си права! Нека да помислим, никой и никъде не е обявил филма за провал Rolling Eyes
Само по форумите чета такива мнения.Оставам с впечатление, че се пише по инерция.

# 88
  • София

44еп се очаква тази седмица, ако сварят момичетата.
45еп ще се излъчи в неделя по АТВ.

п.с. doriana, писали сме по едно и също време  Peace

Аз това не го разбирам.Да давам обяснения защото някой се е присетил , че му се гледа сериала.

Когато ме интересува нещо първо търся информация и после питам .Аз примерно гледам и Езел . Някой да е разбарал , а и не съм ги питала има ли превод или не. Това за мен си е сервилничене и това е  Hug

# 89

Снимките били от днес! Set Resimleri (31.03.2011)
Оджата е извадил ръце от джобовете! Joy Joy 

Общи условия

Активация на акаунт