Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София

Снимките били от днес!Set Resimleri (31.03.2011) 
Какви сладури Hug
Оджата е извадил ръце от джобовете!

# 92
С моите очила не мога да видя под ръка ли са се хванали? Помагайте!  Praynig  Praynig  Praynig

# 93
Според мен не са под ръка,но ръцете на Мурат са извън джобовете. :ах: Joy Joy Joy
Може вече да не му е студено на Джансел. hahaha Joy Joy Joy

# 94
  • София
С моите очила не мога да видя под ръка ли са се хванали? Помагайте!  Praynig  Praynig  Praynig
Ми не съвсем Уси , Хасрет го е хванала под ръка , но изглеждат много близки Embarassed Embarassed Embarassed

# 95
С моите очила не мога да видя под ръка ли са се хванали? Помагайте!  Praynig  Praynig  Praynig

Мурат носи торбичка- пазарували са нещо! hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:46 от rina-rina

# 96
 PartyПод ръка ,за ръка нали са близо един до друг и ръцете са свободни smile3508

Е......това са вече КАЧЕСТВЕНИ  папараци. Такива ги обичам.

# 97
Благодаря ви!  Hug  Hug  Hug

# 98
Не знам дали ще може да видите, но тук снимките са огромни. Над всяка снимка има надпис, че като кликнеш върху него, може да се види в реалния и размер. За тези, които се затрудняват да видят добре. В лявата ръка на оджата има нещо, чанта може би!

http://canselelcin.com.tr/forum/2-set-resimleri-31-03-2011-t-8619.html

# 99
Здравейте сладурки и сладур! Дано не ви е неприятно това обръщение ,че винаги ви поздравявам така. Чета и ви се радвам на постовете. Да сте живи и здрави,че с вас живота е по приятен.Много приятно ми беше да гледам клипчето на Тинчето,за което благодаря! Тези две седмици поне успях  да поподредя двора като няма филм. Те от АТV –то мислят за мен,че нали ще имам абитуриентка тази година. На Ринка благодаря за прекрасната нова тема. Приемете моят подарък за всички

# 100
Ринка, О-то пречи да се види дали го е хванала.

В толкова палтенца и различни по стил дрешки облекоха Х., ама как не й намериха някоя по-младежка  чантата -:naughty: Под палтото й дантелки ли се подават newsm78

# 101
Ринка, О-то пречи да се види дали го е хванала.
В толкова палтенца и различни по стил дрешки облекоха Х., ама как не й намериха някоя по-младежка  чантата -:naughty: Под палтото й дантелки ли се подават newsm78

С тази рокля с дантелките беше в ресторанта.
След романтичното сдобряване ще си ходят насам-натам двамата!

PartyПод ръка ,за ръка нали са близо един до друг и ръцете са свободни smile3508
     Е......това са вече КАЧЕСТВЕНИ  папараци. Такива ги обичам.

Де да бяха папарашки снимките! Но и от филма пак са  newsm74

Любче, абитуриентката готова ли е?

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:53 от rina-rina

# 102
Сигурно е доста топло, от екипа са по къс ръкав. В близост има спрени 2 коли, помните ли номера на Джансел, от другата се вижда малко, но е бяла.

# 103

Ами да Баги ,дантелки се подават,със сигурност Колко  такива съм шила 90-те когато нямаше нищо  за малките-големи мои момичета Cry н
Неисе- нали са заедно и то не на снимачната площадка!!

# 104

На Джансел колата е Волво, тази е Хонда.

А бялата не се вижда добре, дали е джипа на Хасрет или на Туба.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт