Ужасен вятър наистина, беба няма да я извеждам днес. То не, че това шило стои в количка, ама все пак въздух да глътне ми се щеше.
За захранването :сега , ако си имам кърма ,ще захраня към 6 месец. Синът ми по правилата на една педиатърка/добре, че я смених/ го захраних втория месец със сокове и така му увеличих двойно коликите.На тази незряла храносмилателна система да се дава нещо , различно от мляко, е мор за бебето.Но аз млада майка, ошашавена, се доверих на онази некадърница и само детето ми пострада от това. После реших да отложа пюретата за 6-я месец.
Скреч, сподели малко повече за този метод на захранване, за който спомена.

На всички с депресии пожелавам повече безоблачни дни!И аз често съм в кисело настроение, ядосва ме баткото, с който се гледкахме 10-на дни, че имаха ваканция и най-често той, милият, си го обираше

Дано са здрави всички дечица. Знам какво ви е на тези , които сте с 2 деца-лудницата е пълна, но тези с 3 не знам как се оправят.

,ние също днес ставаме на един месец 
Детенце плаче и се превива на запетайка. Започвзм да го наблюдавам, приготвих инфакола и сешоара и арсеналът е готов
Не че ми е до смях... Да питам от къде си намирате визглавничка с черешови костилки? Електрическа възглавничка може ли да ползвам?

За ензимите, не съм изобщо наясно, само това запомних, че като се превари кърмата и бебето по-лесно я преработва и за 2-3 дни минава жълтеницата, ако е от майчината кърма. Аз ще помоля нашия ЛЛ на бебчо да не я третираме, защото с баткото си мина от само себе си, макар и след 40-тия ден.
Много майки пият лецитин (на Валмарк или Джеймисън по 1200 мг). Докато трае проблемът по 3 на ден, после постепенно намаляват. Има такива, които си го пият профилактично по едно на ден през цялото време докато кърмят.
пълен е до горе

.В понеделник на консултацията ще накарам да му вземат секрет за микробиология и ще пропуснем ваксината.