Благодаря ви за пожеланията:)

)
не могат всички бебета да растът с едни и същи темпове, кога най после ще го разберат и ще престанат да ги слагат в един калъп. 

незнам колко още ще е така направо ме разбива
А за коликите Пепеляшка го е казала много добре:

иначе за 1 месец сме качили 800гр и пораснали 2 см.не бяха много очаровани и ни предложиха след 10 дни да отидем на теглене 
ще пробвам и другите два варианта,само се чудя да я предлагам ли тази гърда по- често за сметка на другата или да си ги редувам?а някакъв масаж нужен ли е?
чесно казано не им се вързах много,решила съм да не се давам толкова лесно на АМ,но ако все пак се наложи
Иначе, на педиатър сме в петък следобед, но дотогава? 
Да е имало наскоро имунизация, или някоя необичайна случка в семейството, или нещо, което да е стреснало бебчето по време на кърмене дори
Ако правилно съм разбрала, засуква добре, но след кратко време заспива? И така на пресекулки цялото- сукане-спане-сукане..
Дано поне следващата седмица да се затопли, че да можем да излезем на разходка.
Искам да я заведа и на друг лекар, за да си каже и той мнението. Но не знам при кого? Чета в нета за отзиви и специалисти, но нещо не откривам каквото ми трябва

Да си много здрава, много обичана и много щастлива с малкото ти съкровище 
И ние бяхме така и 5 дни му слагах Тобрекс. Оня ден го спряхме и на следващия ден видях пак сълзене на едноо оченце, днес няма и дано не се появява повече
Да си много здрава, много обичана и много щастлива с малкото ти съкровище 
Ади от няколко дни е с ужасни колики по цял ден, добре че поне спеше през нощта. Баткото пък го тормозят много зъбите и от време на време като ми ревнат и двамата...виждам се в чудо. През деня сега като е хубаво времето сме на разходки с Ади по 4-5 часа в слинга и така спинка, само че аз съм без крака вече...Най-интересното е обаче, че ми мина депресията, явно като съм много заета и нямам време да се депресирам 

ena4, Ади също ака поне по 5-6 пъти на ден, понякога и повече - не мога да й насмогна на памперси...
А на мен ми се ходи на едни концерти
ще пробвам и другите два варианта,само се чудя да я предлагам ли тази гърда по- често за сметка на другата или да си ги редувам?а някакъв масаж нужен ли е?
чесно казано не им се вързах много,решила съм да не се давам толкова лесно на АМ,но ако все пак се наложи