bobi*** Мерси за загрижеността мила, от днес сме на мляко AR,т.е. против повръщане та да видим как ще е от него. Но днес и правиха пак ехография на бъбреците и се оказа, че разширението се е увеличило и то двойно
) Много гадно ми стана, тъй като се бях успокойла вече с този бъбрек, а той пак напомни за себе си. Явно няма да се отървем лесно. Друг "късмет" е че сме си разстроили стомахчето, тъй като освен повръщането се оказа, че подсичането на дупето не е само подсичане, ами са гъбички (установява се, тъй като има ранички) и тази комбинация показвала нарушена стомашна флора или нещо подобно, но вече не чувах докато лекарката ми обясняваше и за този проблем. Та сега задължително, наред с всички други анти-коликови капки си даваме и БиоГайа не заради коликите, а защото е пробиотик и ще помогне за възстановяването. Не знам до колко мога да се доверя на това мнение, но все пак не ми се обикаля по 1000 лекаря, а поне за дупето прочетох че наистина е така,т.е. с нейния изглед са гъбички, а не само подсичане.
Обривът по лицето се оказа и по цялото тяло та сменихме козметиката със СебаМед, не знам дали направо не трябваше да взема А-дерма, но се надявам и с тази да се оправи. Та така с нашата "буйна младост", а аз за всичко обвинявам себе си и това, че наистина не е трябвало да раждам на 21 - ще кажете че годините нямат значение, но аз наистина имам чувство, че не се справям като майка, което ме депресира - айде кърменето го преживях макар и трудно, но сега като виждам всички тези проблеми при детенцето ми и си мисля, че аз не му осигурява нужното.

на тези мисли и на депресията,просто няма смисъл от нея и ти си прекрасна майка и даваш най-доброто от себе си на детето
,стискам палци всичко да се оправи и да не стигате до операция

Така е ,мъжете не могат да ни разберат понякога.