Цитат на: Миш в Пон., 11 Апр. 2011, 15:45
Момичета, от два три дни по лицето на малката избиха ситни пъпчици, червенички с връхче. Да им сложа ли судокрем? по бузките и около брадичката, има малко и по вратлето. Мисля си дали не е от хавлийките които слагам когато кърмя, че се уливам цялата, и тя се мокри докато суче.
И още нещо което забелязвам, когато й говоря тя се вторачва в мен и започва да си събира очите, това ме притеснява. Тя май все още не вижда, но защо така прави.
Миш и моето бебче има съшите пъпчици както ги описваш,аз фи мажа със судокрем и е малко по добре,но едни минават,а на тяхно място се появяват още,а сега вече има и по главичката.Изобщо не езчезват , сякаш се увеличават и на мястото на гнойното връхче на предишните се появява коричка,направо се обезобрази цялото личице на бебка.
Момичета вчера пуснах изследване на носен и гърлен секрет на Петя защото така започна да хърка и сумти без да има хрема-стискайте палци всичко да е ок.

Днес май ще се разминен с излизането.
Лепенките за кръста са еластични. Аз нямам проблем с пропускането. Досега само 2 пъти ми е изпускал памперс, но вероятно аз не съм ги слагала добре. Все още ползваме двойка, но следващия пакет е 3-ка.

Само така!
аз се надявам с разходки.....
Предните дни мъжа ми ме обвини , че нямам кърма защото не ям достатъчно и аз реших да се взема в ръце. Е да ама ако продължавам така все ще си изглеждам като бременна
ще видим до къде ще я докарам 
но започнаха да отшумяват. С нищо не ги мажа
Но отида ли на дерматолог, знам , че кортикостероидният крем не ни мърда, а не ми се иска. Поне на сина ми на 50-я ден му изписаха Адвантан.