Докато прочета всичко и стана следобяд 

и..спокойно можеш да потърсиш някое от ЛЛЛ-момичетата за да погледне на място и да даде още идейки

Като е наяден и спокоен и като му се приспи, започва голямото лапане на ръце, ръкави и всичко, което се доближи до устата му. Но не нервно и настървено като от глад, а бавно и спокойничко си ги лигави
На няколко пъти го хващам налапал целия юмрук или палеца до китката
Давам гърда и не иска, дърпа се. Чудя се дали да не го уча на биберон, защото четох, че от смукане на пръста може да му пораснат криви зъбките
ЛЛЛ съветват до 6 седмици да не се дават биберони, ние вече станахме на 5, надявам се вече да е свикнал да се храни добре, да не объркаме кърменето. Момичета от Ла Лече Лига, може ли да коментирате 

При сукането на гърда се тренират челюст, език, лицеви мускули, това има значение и за говорното развитие. Ползването на залъгалка носи риск през първите седмици от объркване на сукането, затова и препоръката да се избягва поне в началото, докато се регулира кърменето; да се избегнат разранени зърна и евентуално и млечница.
Възможно ли е Ивана просто да прави скок в растежа и оттам да идва неспокойното и държане? Доста бебенца на нейната възраст изправян на нокти майките си с по-активно поведение, неспокойно или лошо спане и хранене, по-често хленчене или плачене и търсене на гърдата.
по-често изправяне и оригване са добри трикове. Опитвала ли си да я кърмиш в тази поза? 

,май ще си ги изтърпим чинно 

Да му се не начудиш на това дете
)) (може и да ми се смеете, ама засега само това ме спасява) Проблема ми е, че не понасям да нося сутиен, а като почна да излизам явно ще трябва. намразих вече превръзките, отгоре, отдолу, от всякъде тека
)
)))

Препоръчани теми