И на Дари на места леко й се бели главичката, но не знам какво е?!
И в този ред на мисли....колко често им миете главите?
Не ми се вярва да е цикъл, при положение, че кърмя на поискване 
Не ми се вярва да е цикъл, при положение, че кърмя на поискване 

Днес се хранихме спокойно, да видим утре как ще е.

Вчера малчо поплака и свекървата предложи да му дадем вода (въпреки че им казах, че ще го накърмя) и буквално им се скарах, че ще го кърмя и никаква вода няма да му се дава, нали кърмата е поне 80% вода!
Ако имах книжка и кола щях да си вдигна гълъбите и да ходя да си го гледам в майка ми, толкова ми дотяга понякога
Вчера малчо поплака и свекървата предложи да му дадем вода (въпреки че им казах, че ще го накърмя) и буквално им се скарах, че ще го кърмя и никаква вода няма да му се дава, нали кърмата е поне 80% вода!
Ако имах книжка и кола щях да си вдигна гълъбите и да ходя да си го гледам в майка ми, толкова ми дотяга понякога
,а тази зелена салата която съм яла знаело ли се е какво има в нея
Как така не съм му давала нищо за коликите,то се мъчело.Аз установих,че каквото и да давам коликите ги има,просто трябва да изчакам да мине този период.Много било съблечено,после много било облечено затова имало пъпчици
,абе полудях,много хора много мнения.Те не го правят от лоши чувства,но незнам каква е тази мания да се дават съвети,за гледане на бебе
Аз затова държа бабите на дистанция"Много баби хилаво бебе".Поне с мъжа ми нямам проблеми той знае че съм достатъчно информирана и знам какво правя.Но за водата наистина нещо не могат да го проумеят
хем им казвам кърмата е 80%вода ама както беше цитирала една съфорумка "ние сме от модерните майки които не дават вода"ужас
Те добре че бебчовците не я искат 
наистина ще се консултирам но ще е след празниците , че не мога да мръдна-не шофирам а мажо е зает-не ми се излиза в това време нямам никакво настроение.Не се притеснявай за наддаването хубаво е ,че сте тръгнали нагоре малко по малко става много
да ви мине бързо и да не мислиш за разстойства ,защото знам какво е да имаш бебе с р-тво и да си в чуденка , нашето мина от живи бактерии т.е. пробиотици, никакви медикаменти не помогнаха. 
а Женичка и Марис май няма да успеят по обективни причини.