Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 050
  • 228
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, регистрирах се във форума точно заради тази тема - с надеждата да помогна на някоя от вас да НЕ попада в ръцете на д-р Генов. Достойнствата на този лекар (?) се изчерпват единствено с добре оборудвания му кабинет. Другото е само алчност, при това доста примитивна и безогледна...
Затова си пестете здравето, парите и излишните съмнения и потърсете някой по-компетентен, сърцат и не толкова безскрупулен специалист.
Ако вече ви е диагностицирал и дори назначил някаква хирургическа интервенция, задължително се консултирайте с друг гинеколог (не препоръчан от него, разбира се), за да не хлътнете в някоя схема за "припечелване", която може да има и криминален привкус...

# 181
Този изрод го бях забравила! От 2009-та насам, не е минал и ден без да кажа на някой ДА НЕ ХОДИ ПРИ НЕГО. Нямам обяснение как след толкова много негативни коментари още има пациентки. След като през 2009-та почти ме отписа, отидох при друга лекарка и тя ми каза, че всичко е наред. Останала е явно много впечатлена от историята ми за д-р Генов, защото се беше разровила и го засякла на някакъв семинар, където се хвалел, че му предлагали работа в Германия, но нямало да приеме. Похвалил се, че от пациентки тук изкарвал толкова много, че можеш да си пътува на екскурзийки до Германия всеки ден...... #Cussing out

# 182
Здравейте,и аз бих искала да се посъветвам за поликистозата.Ходих при много лекари преди изобщо да открият какво ми е и в крайна сметка започна да ме лекува д-р Генов.Иписа ми противозачатъчни и Андрокур 50,които пия от септември миналата година.Искам да кажа ,че когато отидох там бях напълняла с 10 кг,имах почти всички симптоми на поликистозата и бях в ужасна депресия.Само месец след приемането на лекрствата нещата започнаха видимо да се оправят.Лекарствата ми действат много добре,ходя на 3 месеца на преглед,но това,което ме притеснява е ,4е д-р Генов казва ,Че всичко е наред,но не иска да ми спре лекарствата.Страхувам се да не стане нещо от лошо от приемането на лекраства толкова време и искам да попитам някой знае ли колко  време е нормално да се приемат?Последното нещо,което искам е да съм отново дебела и да преживея това през,което минах,но не мога да пия постоянно хапчета.Не знам как да постъпя,ако може някой да ме посъветва.Благодаря

# 183
Продължавай с терапията, щом се чувстваш добре и виждаш промяна в състоянието си.

# 184
А можете ли да ми кажете колко време е  нормално да продължава една такава терапия?

# 185
Това само лекаря може да прецени. Познавам момичета, които 3-4 години си пият лекарствата и са добре.

# 186
Здравейте ... Разкавам Ви случай с моята дъщеря,за да помогнете на много млади момичета ,които ще попаднат в същата ситуация .Дъщеря ми е на 25 г. и иска да си имат бебе с приятеля  и..Отива на консултация и генекологичен преглед при ''д-р'' Николай Генов от  клиника'' Панацея''.,Без да коментирам арогантното поведение към дъщеря ми ,Генов  казва ,че са необходими изследвания задължително ,тъй като имал някакви съмнения.След напрвеноте изследвания ,Генов се обажда по телефона на дъщеря ми и казва ,че е за.дължително да се направи биопсия веднага.Отново не коментирам арогантноста по телефона .Разбира се уплашени вече всички ,веднага се прави и тази маниполация.Помолен излишно да бъде по мек и не по телефона да казва диретно неприятните неща ....след 4 дни пак по телефона Генов ,казва на дъщеря ми .че спешно трябва да отиде да договори операция ,утре защото има рак на шийката .Не се разказва ужаса ,шока и всичко какво причини тази телефонна новина във нас..........Между гнева ,ужаса ,болката за казаната по този отвратителен начин новина ,веднага се взе решение за второ мнение от друг лекар .Поискахме изследванията и по мрънкането и колебанието разбрах ,че има нещо.Веднага отидохме в Шейново при друг Патоанатом и........се оказа ,че никаква операция не е нужна или такава диагноза ...няма ....,че всичко е само за пари  и форумите са пълни с такива оплаквания от Генови "неговия"патоанатом.....Имаме документация ,имаме всичко необходимо за да ви покажем ,,,но нямам отговор ...как за пари унищожаваш момичета да не раждат или лекуваш нещо със скъпи лекарства ,което не съществува ........Отново повтарям не е заради дъщеря ми  молбата ми ,тя се спаси..НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.... колко психики и животи ще съсипеТОЗИ ИЗРОД.Знаете ,че нямА осъден лекар досега .....и аз няма да успея да го осъдя ....но вие може да дадете гласност да не ходят хората там.............

# 187
Tzutzka , ти направо ме разби. Не знам как толкова време си го издържала. Да, говори начетено, както казваш чел е по темата но това не го прави специалист. Съвсем случайно миналата седмица се запознах с момиче, което е лекувал една година, плашел я е с какво ли не, взимал и е по 60-70 лв. на преглед и накрая се е оказало проблем с бъбръците:) Как обаче пациента да знае кога го лъжат? Смятаме, че когато даваме повече пари ни обръщат и повече внимание, а се оказва че колкото повече плащаме, толкова по-малко получаваме защото те са станали машина за пари и много слабо ги вълнува нашето здраве.
Успех на всички момичета, весели празници и една по-хубава Нова година!
Силвия
Заради този идиот имам 2 операции. За него диагноза е ИЛИ извън маточна бременност ИЛИ възпаление на матката. (По рано съм писала) А всъщност ме оперираха по спешност от огромна киста  #Cussing out

# 188
Ех, момичета защо не ви прочетох по -рано!
Пак навреме де, отървах се леко - само със 150 лв. и с диагнози, диагнози ...-не ми се обяснява, вие сте били достатъчно изчерпателни.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 19:27 от unna

# 189
мерси! навреме прочетох!  bouquet

# 190
Здравейте,
аз дълги години бях пациентка на д-р Генов, и това само защото нямах сериозни проблеми, заради които да се усъмня в неговата компетентност. Да, взимаше ми повече пари, но бях доволна от това, че секрета го гледа веднага, не се чака, а и имайки предвид, че ходех при него предимно за вагинални инфекции, това ме устройваше. Лекувал ме е и от кистозни яйчници, ако може да се каже лекуване, защото при забременяването ми пак се наложи да стимулираме с Клостилбегит и Прегнил, и в крайна сметка раждането на първото ми дете се оказа успешният лек за поликистозата.
Да кажа, че по-малко от 80 лв на преглед не ми е взимал - не знам на какъв апарат ме е гледал, той твърдеше, че винаги е било и с колпоскоп, макар да не съм искала това, винаги ми правеше и толкова коментираната тук промивка, също без да ме пита и в крайна сметка за един рутинен преглед - хоп 80 лв. Както на повечето коментиращи тук също ми беше препоръчал въпросните промивки 10 на брой, всеки ден, защото съм имала хронични гъбички. Винаги съм си имала едно на ум за него, но поради липса на сериозни проблеми ме мързеше да го сменям. Така докато не ми видя раничка на шийката на матката, която въпреки нормалната цитонамазка и биопсия, той много държеше да горим, защото колпоскопията била най-важна (принципно съм съгласна с това), но аз потърсих и второ мнение и се оказа че няма нужда от изгаряне, изменения няма. Другото, което ме издразни беше личното му мнение за кърменето, което беше, че ползата от него е преувеличена и че да не кърмиш детето си не било нищо особено. Та крайното ми мнение е, че наистина за него професията му е повече доходоносен бизнес, отколкото начин да помага на хората.

# 191
  • София
Да,наистина е интересно как има пациентки този псевдо лекар!
За съжаление не всяка жена се интересува от хорски мнения и....се хвърля при такива шарлатани като него.
За мен той е един посредствен нещастник,който хал-хабер си няма от медицина-или поне не показва това, а завидни умения на търгаш. На мен това "светило: през 2008г ми постави диагноза ЛУФ, каза,че никога няма да имам деца, че шийката на матката ми била толкова тясна,че дори да имам овулация никога няма да премине "войник" през нея. Разбира се и за щастие това не се оказа истина!

И това не е всичко,другото им светило в Панацея - Свещаров Sick Той пък моменталически ми назначи операция на фиброаденом-това 2005г.- на нещо което е фибролипом и НЕ се оперира. Но сумата поискана за операция беше в размера на 2 заплати тогава! Разбира се, аз се уплаших-не за парите, а заради операцията и потърсих още няколко мнения...които не се покриха с това на Свещаров! Същия този кретен оперира сестра ми от ПЪПКА, цирей между гърдите-с идеята че е бучка....срещу доста прилична сума, а белега който остави е отвратителен и до ден днешен сестра ми го крие и се срамува от това....въобще Панацея като чуя само и......веднага ми изникват като образи двете алчни същества-срам за медицината и лекарите- Генов и Свещаров!

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 09:37 от magnet_for_happiness

# 192
Искам да ви разкажа накратко моят опит с този лекар или по-точно казано "псевдо" лекар. Той е само един алчен бизнесмен, който се интересува само от пари. Аз съм на 26 г. и имам миомен възел. Отидох при него и той ми каза, че няма проблем стига той да не расте. Казваше ми в никакъв случай да не се консултирам с хирург, защото ще ми препоръчат да го премахнат. Препоръча ми да забременея колкото може по-бързо, защото така при нарастването на матката възелът уж щял да се свие. Започнахме опити със съпруга ми, но въпросния доктор ми каза, че имам поликистозни яйчници и нямам овулация, при което започна да я "стимулира" чрез инжекции.  За тази услуга ходех по 3 пати на месец в клиниката му и си плащах доста солидна сума. Всеки пат трицифрена. Слава Богу не забраменях (след малко ще разберете защо казвам така). След 2-годишни "услия" от негова страна той ми предложи да пия хапчета за 1200 лв. , които ще ми спрат цикъла за 3 мес. с куп странични ефекти. Реших, че трябва да се консултирам с друг лекар за тези хапчета. Отидох в клиниката на д-р Щерев при д-р Савова,която е прекрасен човек и професионалист, благодарение, на която разбрах, че никога не сам имала ПКЯ и ,че трябва да си направя операция и да премахна възела, защото при бременност това ще ми създаде много проблеми, дори може да го загубя. Затова казвам слава богу, че не забременях. Безкрайно много благодариа на д-р Савова за нейната всептдайност и човечност нещо, което при Генов липсва. МОЯТ СЪВЕТ Е НИКОГА ДА НЕ ХОДИТЕ ПРИ НЕГО. ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ ПАРИ И НИЩО ДРУГО. НЯМА НИКАКВА ЧОВЕЧНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В НЕГО.

# 193
Здравейте,
Години наред ходих при Генов, след като бях минала през какви ли не лекари. Лекуваше ме от поликистозни яйчници с познатите Ясмин и андрокур. Тъй като все още не желаех бременност, резултат ме задоволяваше - спрях поне андрокура, но паузи в противозачатъчните съм правила само за по месец, два заради изследвания за съмнение за аденом на хипофизата (които тази година окончателно опровергаха от Ендокринологията)
Миналата година Генов видя някакво образувание на десния яйчник, което не можа да определи и ме насочи към Пламен Димов за лапароскопия, за да установи какво имам всъщност. Тъй като прочетох доста лоши отзиви за Димов, се насочих към др Кълвачева от Вита. Тя извърши операцията този май, всичко мина добре, имах дермоидна киста. Бях на контролен преглед, на който тя заяви, че яйчниците изглеждат сякаш не са били оперирани.
Вече имам желание за бременност, но заради аденома на хипофизата, при таз годишните изследвания в Ендокринологията пак се наложи да мина през Генов. Той видя, че операцията не е направена при неговия човек и ми наговори един куп страхотии - как има бурен рецидив на кистите, че единият ми яйчник (с дермоида) е увеличен, как трябва да почна отново с ясмин и андрокур и евентуално след 3 месеца да почна стимулация. Също така разкритикува мнението на лекуващият ме ендокринолог - Начев, като каза "той да си гледа хипофизата и щитовидната, да не ми се бърка в яйчниците"!?
Сега се  чудя какво да правя - искам да се консултирам и с още някой - в болница Надежда записват прегледи при Стаменов и другите светила чак октомври 2014. Предложиха ми да ида при Христов пак в същата болница, но не знам дали е специалист по репродуктивните проблеми.
Записах си час при Петра Семерджиева от клиника Малинов. При Кълвачева надали ще се успея да се вредя, тъй като тя има страшно много пациентки. Не си вдига телефона, много трудно откриваема е. А и ми трябва специалист по репродуктивни проблеми.
Може ли да ме посъветвате за Любомир Христов или Семерджиева?
Благодаря!

# 194
  • София
Аз бих те посъветвала да отидеш в Надежда. Там са един екип като цяло и при нужда и до вожда-д-р Стаменов ще се допитат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт