Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 94 435
  • 228
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, относно този доктор виждам, че доста е писано и като цяло май впечатленията от него са повече негативни, отколкото положителни. Аз отидох при него по препоръка на друг доктор по отношение на един израстък, който имах на лявата устни - и той веднага констатира малък кондилом, който преди това никой друг лекар-гинеколог не успя да каже. Но така се замотаха нещата, че не ми го махна - мен ме достраша. Почнахме с изследвания ест, като цяло хормоните ми не са добре - повишени мъжки хормони, хирзутизъм, поликистозни яйчници и оскъден мензис, койо ми каза, че ако не почна лечение с хапчета може въобще да ми спре и да нямам и възможност да забременея ако искам някога. По начало ми се стори удачен като лекар, начетен и разбиращ от материята си, но това което пишете ме поуплаши. Като цяло не съм попадала на удачни лекари за каквото и да е било и се чудя дали той ще ми помогне с тези мои проблеми или да се насоча към някой друг по-добър и вие тук дами дали ще ми препоръчате някой специалист.
Предварително ви благодаря!

# 196
Лекарят е професионалист в областта си. Нормално е да има недоволни, но има и такива, на които е помогнал и сега се радват на децата си.

# 197
Аз също съм супер НЕдоволна от Генов и Пламен Димов, толкова време ходих при тях и само парите ти взимат, щастлива съм че разбрах за д-р Гайдурков и той оправи всичките ми проблеми, забременях веднага и съм страшно доволна от моя лекар д-р Ташков след горчивия ми опит с тях.
Ако ги слушах тях, вече да съм с няколко лапароскопии и ин витро, а аз минах с лечебно хранене и забременях от раз, а имах ПКЯ и още куп неща...

# 198
Радвам се ,че видях всичко това,преди да отида при въпросния лекар..Проблемът е ,че при него ме праща дерматолог,който ми каза,е той е единствения специалист гинеколог-ендокринолог и нито гинеколог или ендокринолог само ще ми свърши работа...малко ми връзват ръцете.Познавате ли друг такъв специалист?

# 199
  • София
Радвам се ,че видях всичко това,преди да отида при въпросния лекар..Проблемът е ,че при него ме праща дерматолог,който ми каза,е той е единствения специалист гинеколог-ендокринолог и нито гинеколог или ендокринолог само ще ми свърши работа...малко ми връзват ръцете.Познавате ли друг такъв специалист?
открих двама, и на мен такъв ми трябваше, единият е Доц. д-р Елиан РАЧЕВ, вече бях при него, но иска няколко хормона, на 4ти имам и при друг в Токуда, жена е, но забравих името, но е единствения специалист с такъв профил, на телефона на рецепция ще ти кажат. Успех!

# 200
  • София
На мен Генов искаше да ми махне бебето, като казваше, че имам извънматочна бременност. Бързо назначи предоперативни изследвания, трябваше възможно по-бързо да се направи операция при него в медицинския център! Дори не знам дали има право да прави аборти там! Разбира се, че отидох на още няколко места след това и се оказа, че бебенцето ми има сърдечна дейност и всичко е наред. Сега си имам живо и здраво детенце! Настръхвам като се сетя, изживях голям шок, стрес и не искам да описвам още какви чувства!!!

# 201
Аз не отидох при него ,именно заради коментарите тук Peace отидох при доктор Начев с излседванията си,той ми обясни ,че съм добре и няма нищо притеснително HugБлагодаря все пак за отговора Hug

# 202
Аз се лекувам две години вече при него и все още си се лекувам(поликистоза).Моля,препоръчайте ми някои друг,защото вече съм отчаяна.Благодаря

# 203
  • София
И ще продължиш да си я лекуваш, ако останеш там! Аз лично съм изключително впечатлена от д-р Румен Велев, от Шейново. Много ми допадна, освен че е професионалист, всява страхотен респект и спокойствие, за мен това е важно. Аз ходех при него основно докато бях бременна, съответно раждах при него и раждането ми беше един прекрасен спомен... Можеш да пробваш, телефонът в кабинета му е 0887 619 145. Ако имаш допълнително здравно осигуряване, може да ти издаде фактура. Успех, пиши после! Simple Smile

# 204
И ще продължиш да си я лекуваш, ако останеш там! Аз лично съм изключително впечатлена от д-р Румен Велев, от Шейново. Много ми допадна, освен че е професионалист, всява страхотен респект и спокойствие, за мен това е важно. Аз ходех при него основно докато бях бременна, съответно раждах при него и раждането ми беше един прекрасен спомен... Можеш да пробваш, телефонът в кабинета му е 0887 619 145. Ако имаш допълнително здравно осигуряване, може да ти издаде фактура. Успех, пиши после! Simple Smile
Благодаря ти!!Март месец ми  е време за преглед и ще отида при него.Трудно ли се запазва час ,ако трябва да звънна от по рано?

# 205
Здравейте!
Искам и аз да споделя РАЗОЧАРОВАНИЕТО си от д-р Генов.
 Неоправдано високи цени, арогантно, грубо  отношение и липса на професионализъм!!!!!!!!!!
 "Откри" ми полипи в матката, назначи ми изследвания за главоломна сума и ме привика в клиника Панацея. Наплаши ме, че ако не реагирам веднага, тези полипи ще се изродят в злокачествено заболяване...След прегледа, за 1 месец посетих трима доказали се специалисти от София и Пловдив. Категорично заявиха, че нямам никакви полипи!!!!!!
Чистосърдечно ви съветвам - НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ДОКТОР ГЕНОВ!!!!

# 206
Аз съм доволна от д-р Ташков, който вече работи в 'Надежда'

# 207
  • София
Аз съм доволна от д-р Ташков, който вече работи в 'Надежда'
Какво общо има с темата??????
А Ташков е И в Надежда, не е само там Wink

# 208
Здравейте! Понеже от една година се опитваме за дете и от пролетта ходя по мъките по изследвания, реших да посетя за преглед и д-р Генов. Изглеждаше ми доста в материята си човека, единствено което направи впечатление е че назначава куп изследвания, които трябва да се направят и които струват пари /той доколкото разбрах не работи със здравната каса/ и оставя впечатление на Човек-бизнесмен, а не на Човека-Лекар. Обнадежди ме за състоянието ми. След като видях постовете тук чак се чудя дали да се върна пак при него...???!?! newsm78

# 209
А аз ти се чудя какво имада се чудиш, след като си видяла постовете в темата и след като си видяла, че е по- скоро е бизнесмен, а не лекар.....

Общи условия

Активация на акаунт