Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 94 432
  • 228
  •   1
Отговори
# 210
Аз се лекувам две години вече при него и все още си се лекувам(поликистоза).Моля,препоръчайте ми някои друг,защото вече съм отчаяна.Благодаря
  Здравейте! До днес имах добро мнение за Генов( като изключим алчността), но вече съм потресена и май съм изкарала късмет. Преди години и аз ходих при него. Изгори ми раничка, каза ми, че имам ПКЯ и чи предписа Диане. От много жени обаче съм чувала лоши коментари за него и след години по моя преценка пих Линдинет( по-силни от Ясмин) и се оказа,че след 1 година кисти нямаше. Мисля, че просто с противозачатъчни минават. След това си забременях след 2 години непазене, когато май бях спряла да се психирам дали ще мога!! А от Генов ме е спасил факта, че живея на другия край на България( в най-добрият град за живеене Бургас), където също са само за пари и некадърни тотално! И няма къде да отидеш Sad!!!!

# 211
  • София
Радвам се ,че видях всичко това,преди да отида при въпросния лекар..Проблемът е ,че при него ме праща дерматолог,който ми каза,е той е единствения специалист гинеколог-ендокринолог и нито гинеколог или ендокринолог само ще ми свърши работа...малко ми връзват ръцете.Познавате ли друг такъв специалист?
Като гинеколог може и да става, аз лично му бях пациентка 7-8 години, спаси ме от доста неща навремето, но вече не съм негов пациент след като не видя видната за всички други ендокринолози Базедова болест. ooooh! Rolling Eyes Не ми е назначил нито едно ендокринно изследване, а те са в основата на ПКЯ, мен също ме лекува с Диане няколко години и след спирането им от един път "хванах".

# 212
Аз съм пациентка на Д-р Генов от 2012 година до сега. Отидох при него с огромни проблеми- хормонални и гинекологични.Никой не ми даваше шанс да се оправя от докторите който обиколих.Благодарение на Доктор Генов след една година аз бях напълно здрава... няма как да ви опиша щастието което предизвика у мен това.
Не разбирам как може да има такива мнения за Доктор който определено си разбира от работа и я върши с удоволствие.Относно парите и цените на прегледите - за мен това са най- основателно даваните пари в живота ми . Искам да ви кажа също че когато отидеш с проблем при него няма как да не плащаш пари , а на който не му харесва има направления.И също така след като моя проблем вече го няма аз си ходя на контроли при него и ми струват по 30 40 лв ,което мисля е напълно нормално.
Препоръките ми за него , и жените които съм пращала също останаха страшно доволни ... за разлика от ходенето по мъките при други така наречени "Доктори".
Затова бих препоръчала на всички жени да не четат фороми и мнение на всеки който няма работа , а да се съветват с човек който е бил при него от години .. както аз .Да допълня само,че аз сам от Варна и патъвам 500 км за отида при него ...

# 213
Мила ми Калинке, да се беше опитала да създадеш профил, да понатрупаш малко мения във форума и чак тогава да правиш реклама на тоз некадърник, по щеше да хване дикиш  #Cussing out

И още един съвет - другия път го карай малко по-реалистично, поувлякла си се с това пътуване от Варна. Laughing

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 22:11 от unna

# 214
Мила ми Калинке, да се беше опитала да създадеш профил, да понатрупаш малко мения във форума и чак тогава да правиш реклама на тоз некадърник, по щеше да хване дикиш  #Cussing out

За разлика от теб аз нямам време да стоя пред компютъра по цял ден , и да коментирам темички.Мнението ми е такова , защото съм изпитала всичко това на гърба си , здрава съм благодарение на него . Точно и по тази причина си направих този профил за да кажа на хората какво е положението при Доктор Генов.
 А относно речника ти съм без коментар ...... Laughing
Дано да няма толкова заблудени хора който да се връзват на "коментари" и "мнения" на жени без никакъв опит с наистина сериозни здравословни проблеми.

# 215
  • София
Хайде стига глупости и ние сме били негови пациентки и добре, че вече не сме! Мненията за него са повече от реални.
Дано никоя не се върже на този измислен суперлатив от нарочно регистриран потребител с тази цел!!!!!!!!!!!!
Ти въобще как така си наясно, че жените писали тук са без сериозни здравословни проблеми???  Що за...

# 216

За разлика от теб аз нямам време да стоя пред компютъра по цял ден , и да коментирам темички.Мнението ми е такова , защото съм изпитала всичко това на гърба си , здрава съм благодарение на него . Точно и по тази причина си направих този профил за да кажа на хората какво е положението при Доктор Генов.
А относно речника ти съм без коментар ...... Laughing
Дано да няма толкова заблудени хора който да се връзват на "коментари" и "мнения" на жени без никакъв опит с наистина сериозни здравословни проблеми.

Този речник го ползвам за такива като теб.

За информация на четящите имам сериозен здравословен проблем и мнението ми за господина е от личен опит, който, ако бях прочела предварително коментарите тук, щях да си спестя.

.. и Каличе, недей да пишеш тук, само обратен ефект ще постигнеш, защото събуждаш темата, а пострадалите от неговите услуги са много. За разлика от теб бих загубила много от времето си пред компютъра, ако това би предпазило поне една жена от явлението "Доктор Генов".

Чудя се, да не е загубил някой лев покрай фалита на КТБ или нещо пациентите са понамалели, та е прибягнал до такъв вид реклама.

# 217
За вашите писания .. мога да кажа само ,че са абсолютна злобарщина.Както виждам моето положително мнение не е единствено.Само искам да ви кажа , не знам дали сте чували за доц. Андреева и нейната дългогодишна практика - защото във въпросната 2012 г. лично тя ме прати при него,за което съм много благодарна.А относно пътуванията Варна -София колкото или реалистично да вижда за мен е напълно реално. Някой хора пътуват и не стоят по фороми денонощно  Wink
Спирам да се занимавам ... защото е излишно явно Вие знаете повече от един Доцент.

# 218
  • София
Добре щом ще коментираме мненията си, твоето е пълна фантасмагория и евтин опит за реклама на въпросния некадърник!!!!!
А кой колко прекарва време във форУма не е твоя работа!  За не ползваща форУма бързо си се ориентирала да се регистрираш и къде да влезнеш за да пишеш лъжи за този "доктор". Ужас, докъде стига лицемерието и лъжата!

# 219
Е, не скачайте така де. Аз съм стар потребител и съм доволна от него. Но той ми излекува кондиломи преди много години и от тогава не са се появявали. Иначе е като търговец. Няма 6-5. Всичко е пари и то много пари. Вярно, че бая ме поощави, ама ми реши трайно проблема.

# 220
Sigma, добре че са били едни кондиломи. Извинявай, но когато кондиломите са външни и сам може да си ги откриеш. Аз също съм лекувала такива гадинки и не съм ги приемала за "сериозен здравословен проблем". Моите накрая ги отстраниха чрез резекция (от дерматолог, не от гинеколог) и се приключи с "лечението".  В темата става въпрос за недиагностицирани сериозни заболявания или за измислени такива от въпросния доктор. Не знам кое е по-страшното, но алчността му няма граници и може сериозно да увреди здравето на някой Peace 

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 11:46 от unna

# 221
Три страници назад казвам, че са обикновено АГ си е супер. За по сериозни проблеми има специализирани клиники.

# 222
  • София
Sigma, никога няма да му простя грешната диагноза ЛУФ синдром, думите, че няма да забременея никога, че ми тясна и шийката та хептен няма да стане... хокането- каква майка искаш да станеш бе?!.. И на фона на това одрусване порядъчно. Ти знаеш, че не съм за парите лично аз, каквото трябва да се плати се плаща. Честно да си призная сега и за една обикновена микробиология не бих отишла при него, за цитонамазка пък съвсем абсурд.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 13:55 от magnet_for_happiness

# 223
Три страници назад казвам, че са обикновено АГ си е супер. За по сериозни проблеми има специализирани клиники.

Нали точно от обикновените АГ кабинети хората биват насочвани към специализираните клиники. За да стане това обаче трябва в АГ да работи кадърен гинеколок, а не некадърен търгашин.

Навремето Панацея имаха подписан договор с ендокринологията и от там пращаха на преглед хоспитализирани пациенти (доста странно, но явно и такива схемички за частните кабинети съществуват) при Генов. Лично съм била свидетел как, ако случаят е сериозен и се изисква компетентно мнение на гинеколог, нарочно не записват пациента за преглед при Генов, а изчакват да се освободи час при друг специалист и съветват пациента, че е по-добре да изчака- самите служители (лекари и мед сестри) знаеха много добре за какво иде реч. Та, не знам за какъв доцент споменаваше Калинка, но и сред колегите си Генов не се ползва с добро име.

След прегледа в кабинета му се чудех как въобще мога да ходя и как съм още жива - такива страховити диагнози ми беше поставил чилякът.
Но нали страх лозе пази, след неговите глупости хвърлих сума пари за последващи изследвания само да си докажа, че няма нищо вярно и да се успокоя. Няма да коментирам физиономиите на гинеколозите, които посетих след генов, когато им показвах неговите заключения от прегледа. Радвам се само, че навреме прочетох мненията тук и не успя да ме хване за донорче и че не съм се "лекувала" при него, че като чета тука гооооолям лечител бил, голямо нещо Joy

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 14:34 от unna

# 224
  • София
Аз нямам против да има доволни от въпросния, не приемам едно- да влиза с шут в темата нов потребител, да каже че се е регистрирал специално заради това, да започне да ниже суперлативи за въпросния колко велик медик е! о Боже, ти да видиш!  Simple Smile да нарича пострадалите от същия хора тук лъжци и хора без проблеми... айде нЕма нужда.
Може и да е помогнал на някой, но практиката не му е такава, Свещаров и той е като него.

Общи условия

Активация на акаунт