Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 078
  • 228
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз го сложих в черния списък, ето накратко моята история и защо го включих там: разбрах в началото на декември, че съм бременна. И след няколко посещения на въпросния лекар, аз все още не бях чула "Честито, бременна сте!", всеки път работната диагноза беше извънматочна бременност, въпреки че на амбулаторния лист прикачаше снимката и се виждаше ясно плоден сак вътре в матката. Та след като ме викаше всяка седмица и нито веднъж не каза нищо обнадеждаващо, точно преди Коледа ми каза, че за съжаление не вижда ембрион, а според ехографа аз съм в 7 г.с. и трябва вече да има и сърдечна дейност. И всеки друг лекар на негово място не би чакал нито миг, веднага би прекъснал бременността. И той е сигурен, че нищо няма да се развие, но за да съм сигурна и аз, дава толеранс още няколко дни. След което да отида пак и да правим консултация с анестезиолог, а на следващия ден да правим прекъсването. Докато седях и го слушах, ми мина една мисъл през главата, нещо като нашето си женско шесто чувство. Но го отхвърлих поради липса на логика. Всъщност мисълта ми беше: този човек с комерсиална цел ли прави всичко това??!!! Помислих, че ще загубя моето Коледно чудо, което бях чакала и без това дълго време. Естествено не оставих така нещата и още тогава отидох веднага при още 3-ма различни лекари, които независимо един от друг потвърдиха, че си имам ембрион със сърдечна дейност. Щях да се озова с аборт за Нова година! Надявам се бебенцето ми да е добре  Simple Smile

# 166
Може ли превод на шльокавицата. Стигнах до трети ред и ме заболя главата.
Иначе по темата- аз лично съм доволна от Генов. В крайна сметка той е най-обикновен гинеколог, а не репродуктивен лекар.  

# 167
  • СОФИЯ
Сигмичке ще ме умориш от  rotfImao rotfImao rotfImao
Ще трябва явно и чужди езици да учим  hahaha hahaha hahaha

# 168
Ти смей колкото си искаш, ама я го прочети, ако можеш  Naughty

# 169
  • СОФИЯ
Чакай, че още се смея  Joy Joy Joy Не можах да го схвана, пък се имам за средно интелигентен човек  newsm78 newsm78 newsm78

# 170
Стигнах до това, че е хубав мъж, което си е самата истина  Mr. Green

# 171
Един некадърники  и нищо повече!

# 172
За обикновено АГ си е екстра. За стерилитет има специализирани клиники .

# 173
ААААААА още ли се подвизава този наперен пръдльо в лекарските среди!!!!!!!!
Още в началото , когато бях млада и зелена и е чудех защо не се получава бебчето имах неблагоразумието а попадна при него. Освен,че за 1 година му оставих солидна сума парички си тръгнах с 3-4 хидротубации , стотици промивки и проходими тръби "направо слънце", да не #2gunfire Ви обяснявам междувременно че поради грешка в изследванията се сдобих и с инсулинова резистентност и хормонални проблеми . Добре ,че когато се прибрах в къщи видях, че на изследването пише друго име .
В крайна сметка тръбите ми се оказаха запушени, с множество сраствания и т.н.
БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ , ТОЗИ ДОКТОР НЕ СТАВА #2gunfire

# 174
Направо ми е чудно като е такъв некадърник, що приемната му се пука по шевовете.
Само да уточня, че Генов ми не ми е никакъв. Била съм му пациентка  преди 100 години и проблема, който ми реши не се е появавал от тогава.

Редактирам се- как няма да ви е черен като ви прави операции и хидротубации. То там правеха и циците на една позната, ама едната и се вдъбна.

# 175
За обикновено АГ си е екстра. За стерилитет има специализирани клиники . 

чак пък екстра не е   Naughty оборудван му е кабинета, има всичко вътре, на удобно място и т.н ама един профилактичен преглед ми излезе 95лв... сега виждам че ме е хванал за канарче и се чудя доколко мога да му вярвам. Кабинетът му е пълен щото сме гламави, за 2 пъти по-малко пари в джоба всеки лекар в обикновена поликлиника ще ми направи тези изследвания и прегледи...

# 176
Докато има балъци, ще има и тарикати.

# 177
Моля не ходете при този некадърен доктор ГЕНОВ.
Заради него претърпях 2 операции. Едната през 2004г. На кратко ще ви разкажа опита си с него.
Бях получила кандидоза от антибиотици. Той ме лекува в продължение на няколко месеца с разни промивки, които не помагаха. Но това не е нищо.
Реши че ми е необходима спирала понеже след секцио било опасно да забременявам 3 години. Сложи ми най-скъпата и започнаха мъките. Получих някакво образовани за което д-р Генов каза че било ИЛИ ВЪЗПАЛЕНИЕ НА МАТКАТА ИЛИ ИЗВЪН МАТОЧНА БРЕМЕННОСТ. Имам и документи от него, които още пазя. Ходех през 2 седмици и си плащах като обран поп. Два месеца по късно ме приеха по спешност в Пирогов с 8 см. киста пулсираща и усукана около яйчника ми. Д-р Костов ме оперира за което му благодаря и до ден днешен. Операцията мина успешно, д-р Костов запази яйчника ми и установи, че спиралата е сложена на криво и некадърно. Показах снимките от видеозоните ми при д-р Генов и на други гинеколози и на тях се вижда ясно че съм имала киста 3-4 см. и всичко е можело да мина с няколко хапчета, но некадърния и некомпетентен д-р Генов, на който му дадох толкова много пари ми каза че имам ИЛИ ВЪЗПАЛЕНИЕ НА МАТКАТА ИЛИ ИЗВЪН МАТОЧНА БРЕМЕННОСТ Има късмета, че тогава бях на едва 23г. и не съм знаела как да си търся правата.
МОЛЯ ВИ НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ЗДРАВИ

Още мнения има и в http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=44&t=8535

# 178
Sigma - Мога да сканирам документите и да ги покажа във форума

# 179
Мече, благодаря за отговора!
Аз съм едва в началото на мъките си и още не ми е назначено лечение. Диагнозата е поликистозни яйчници, хормоните не са наред (имам в повече мъжки хормон и пролактин, въпреки че нямам окосмяване). За първи път стъпих в кабинета на доктора вчера. Каза да забравя за забременяване в близките две години. Да направя изследване на други хормони и да го посетя пак. Прегледа беше 15 мин. и понеже беше 7 часа беше видимо раздразнен. Разбира се това не попречи да ми вземе 50 лв. Определено беше самовлюбен и смята че е номер едно в областта си. Говореше компетентно, друго не мога да кажа. Въпросът е дали наистина е така. Ще си направя изследванията и ще отида при друг лекар. Можете ли да ми препоръчате някой който не е машина за пари и се интересува от пациентите си? Има ли изобщо такива лекари вече. Аз не съм омъжена но искам дете и не мога да приема факта че няма да успея да забремene[!!!

D-R BOGOSLOVOVA!!!

Общи условия

Активация на акаунт