Щъркелите пролет предвещават ,а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!- Тема 19

• 24 844
  • 694
  •   1
Отговори
# 510
в Сливен окръжна болница

# 511
Добро утро момичета,

при Гала дават за био козметиката, изглежда интересно  Thinking

# 512
Хора, напарво съм възмутена от наш'те детски магазини, то боклуци, боклуци направо се изумих.
Не останаха ли читави магазини баси, от снощното обикаляне се нагледах само на парцаляци и китайски боклуци. Аз ли имам прекалено завишени изисквания не знам.  Rolling Eyes
Никъде не мога да намеря свестни чаршафи на прилична цена, ми те едни като шкурка братче, имам чувството че като легне това бебе на тях и направо ще го престържат. Същински кошмар.  Twisted Evil Пелените за изписване същата работа, то цигания, то кич нямам думи направо.
Дрехите на вис виталис в последно време са ги скапали много, преди като че ли бяха по-добре.
Снощи все пак купихме матрак на Бертони кокос и пяна. От Метро за 53 мисля. Малеее като се прибрах у нас и го отворих ми прилоша. Имам чувството че тия стърготини ще му се набият в телцето.  Rolling Eyes
Не знам у мен е повредата сигурно съм прекалено взискателна.

Имам спомен че някой си купи козметика на Себамед. Люси май беше. Какво му е нужно като за начало на бебето освен сапун, лосион и крем за подсичане. Трябва ли му шампоан, щото забелязах че някои майки мият косата направо със сапунчето.  Rolling Eyes Все още съм в чуденка дали Себамед или Бюбхен. Знам само че за родилното ще занеса някъв евтин сапун, Нивея сигурно който после да хвърля. От майка знам че сапун занесе ли се в болница после никога не се връща в къщата !

# 513
Добро утро!
Днес като се върнах от докторката и викам на ММ: "Честито, ще имаш син!"  Shocked Ей такива очи окорори  Joy После го успокоих, че си остава момиченца. Милият, чак в пазвата си плю от уплаха  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Аааааааааа, Нели, безумни идеи ми даваш, слеващият път като отида на лекар, задължително ще го направя и аз това. Макар, че моят мъж казва"Видяхме снимка, нищо не стърчи, вдлъбнато е  Mr. Green"
Хера, как не му повярват на Слави стези ангелски очи...
Нелили - ами объркала съм се Simple Smile На 20,04 ме викат.
Не знам кой обсъждаше мотокроса в Севлиево, но вчера моят баща си правеше планове да ходи с двамата си зетьове на Формула едно в Истанбул. И обяснявам аз, че моят мъж ще му се ражда дете и няма как да отиде, при което ми се отговаря "Е, че защо да не отиде, ти и да родиш ще стоиш 5 дена в болницата, ние за изписването ще успеем да се върнем" Само да подчертая, че Формулата е от 6 до 8 май, терминът ми е 12 май:)
За 15-те дни "бащинство", да уточня - важат от датата на изписването на бебето.
Лабиринтките, да изядат едно парче бисквитена торта и за мен  Hug
Джей - сапунчето на Себамед е за дупето. Той е наситен на липиди и не е подходящ за главата,За тялото се препоръчва "бебе измивен гел". Аз в началото не смятам да мия косата с нищо, само ще обливам с водичка.
Усмихнат ден![/i]

# 514
  • Сливен
в Сливен окръжна болница
Е, най-после още едно МАЙче от Сливен... Поне до сега не съм забелязала други Simple Smile
viki 23 аз мисля, че може би трябва да попиташ доктора, който ти следи бременността...
Аз попитах моя, но той ми каза, че има време... предполагам на следващата консултация ще ми даде списък или поне ще ми обясни... При кой доктор си? А другия вариант е да попиташ някои мами, които са раждали в окръжна болница... ако имаш познати такива...

# 515
  Привет пупенца!
  Изкарах много тежка нощ, жега, жега, горкия ми мъж спа на отворен прозорец в тоя студ заради мен #Shocked, но какво да направя като не можех да дишам. И все в тоалетната...та за това мили мамки лабиринтки , днес ще пропуснам, много ми е поспаливо и едно криво.
   За козметиката , аз също ще използвам мостричките на себа мет и после минавам на Бюбхен. За слънцезащитния още го мисля, но на лекциите наистина го препоръчаха от самото начало.
   От днес съм вече в 9-ти месец и започвам официялно Арниката-потенция 9 се приема щом се влезе в 9-ти месец, всеки ден по 5 гранулки, а когато започнат родилните контракции през-15-20 мин по 5гр, след раждане отново  се приема 1 месец един  път на ден по 5 гр.. Така прочетох при д-р Михайлов, а после и моя хомеопат потвърди.
   Хера, добре те е наредил малкия Joyама и на мен ми писна само да питат кога ще раждам, в супера ,в градината , от съседния вход......все любопитстват Rage
   Не запомних на коя мама детенцето е в болницата, но пожелавам бързичко да се възтанови и върне у дома!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 10:14 от klukarkata

# 516
  • Стара Загора
но вчера моят баща си правеше планове да ходи с двамата си зетьове на Формула едно в Истанбул. И обяснявам аз, че моят мъж ще му се ражда дете и няма как да отиде, при което ми се отговаря "Е, че защо да не отиде, ти и да родиш ще стоиш 5 дена в болницата, ние за изписването ще успеем да се върнем" Само да подчертая, че Формулата е от 6 до 8 май, терминът ми е 12 май:)

Същата ситуация у нас. Сержът има пет бързи наряда считано от другата седмица - 10,13,17,21,25.04.......АЗ му викам абе от теб кога да родя бе...прибери се, че да си със Слави. А той - ами ще ме чакаш от наряд и тогава Mr. Green Лесно му е на него...да ходи той да стиска кълките Twisted Evil Определено ми се вижда по-спокоен откакто когато бях в 9-тия със Слави...явно претръпна или вече нае такта Laughing
Днес си посъбрах багажа за болницата...основнитенеща, че както не се усещам кога раждам да не си забравя чеизите у нас. Една приятелка ми вика - абе ти корема с бебето си вземи за раждането пък другото АНтон ще ти го донесе в болницата и после Mr. Green
А сините прекрасни очи на Слави са само параван за щурия му характер Mr. Green

Хера, добре те е наредил малкия Joyама и на мен ми писна само да питат кога ще р4аждам, в супера в градината , от съседния вход......
От НГ е е замолил да му раждам бебето Crossing Arms сякаш зависи от мен...да се договаря с брат си...аз само нося Crossing Arms Mr. Green

# 517
  • София
Момичетата, които вече знаят какво са контракциите - сега си усещам корема на пипане така все едно има топка вътре - ама буквално топка - отстрани, отгоре и отдолу е по-податливо така да се каже, но по средата е като топка - и то горе-долу с големината на футболна такава.  Shocked

А иначе не ми е такъв. И усещам бебата през него - или поне части от нея.  Laughing

Трябва ли да се притеснявам или е нещо нормално?  Rolling Eyes

# 518
  • Стара Загора
Трябва ли да се притеснявам или е нещо нормално?  Rolling Eyes
Нормално е  Hug
При родилните има болка. Сега най-вероятно или са подготвителни или просто бебка се гъзи.

# 519
  • До морето :)
Еееее, Шени, хич не си съобразителна значи! Първо на твоите роднини сватбата  Laughing Сега Формулата на баща ти. Тц тц тц, малко такт прояви пък ти  hahaha
Когато кумата ми отиде да ражда в детската градина също е имало групово раждане!  Joy Уж на големия ми казали, че отиват само на доктор, ама той разбрал и цял ден израждали  hahaha А преди това казал, че майка му чакала 2 бебета (а то не е вярно), но пък защо да не я питат всички дали чака близнаци  Laughing
Което ме подсети, че вече ме питаха дали и аз чакам близнаци. Стана въпрос за зодията и аз викам: "Между телец и близнаци е. Ще видим коя ще си избере!"  Grinning И едно момче чуло само близнаци и "Ама ти близнаци ли чакаш?"  Joy

# 520
момичета , акушерката от Лабиринт е при Гала

# 521
Еееее, Шени, хич не си съобразителна значи! Първо на твоите роднини сватбата  Laughing Сега Формулата на баща ти. Тц тц тц, малко такт прояви пък ти  hahaha

Следващият път, живот и здраве, ще направим анкета с мъжа ми"Кога е най - удобно да се роди нашето бебе?". Ще попитаме всички мои и негови роднини до девето коляно и според получените отговори ще работим за бебе Crazy дано тогава да няма сърдити Joy Joy Joy

# 522
при доктор  Пашева но нали не е от  приказливите другия път ще я питам

# 523
  • гр. София
Здравейте.Искам да питам кой се оплакваше че има болки в гърба и се оказало че е нещо прищипано.Аз май имам такъв проблем.

Здравей, аз бях писала за прищипан нерв. При мен беше прищипан на кръста, но ме болеше дупето и крака. При мен поне бяха жестоки болки и след нерезултатен платен преглед при невролог отидох на физиотерапевт и всичко се оправи. Още от първия масаж се почувствах по-добре. След третото посещение вече си ходех нормално, нямаше болка, можех да се навеждам, клякам и т.н.

# 524
Добро утро и от мен!

Днес нещо и аз по-късничко се събудих,но нормално на фона на 2-3 часа будуване през ноща.Обаче забелязала съм,че събудя ли се в 4 за ВЦ после няма заспиване поне до 6,а събудя ли се към 1 след има няма 10-15мин.съм заспала,лошото е че повечето пъти се събуждам в 4 Mr. Green
Времето тук е ужасно и добре че не ми се налага да излизам някъде днес.

milish,в какво точно се изразява консултацията с интернист?Иначе си права,че в различните болници е различно,аз ако бях останала в частната също щях да влизам на същия ден,но сега уви... Twisted Evil

лава,може би ще ти изпишат нещо за пиене,особено и желязото ако ти е ниско.Ти досега ако не си приемала нищо е нормално да ти падне хемоглобина и въпреки всичко е ок,защото не е под 100 Hug

Джей,аз купих на Себамед сапуна,измивен гел за глава и тяло-комбиниран  и тези дни ще вземам лосиона за след къпане,че точно тогава него го нямаше и с това смятам да приключа Simple SmileНоооо нищо от тези няма да занеса в болницата със сигурност Mr. Green Аз даже май нищо няма да нося,защото  май не беше задължително Thinking

Хера,ей това ако мога да го разбера някой ден няма да имам равна,дали имам подготвителни или бебето се гъзи hahaha

Някой питаше за желязото - аз лично смятам да го пия до края,защото спра ли го изведнъж всичко ще рухне - вече съм имала подобен случай през годините Peace

Честито на Гери и Джей за новите покупки Hug

Общи условия

Активация на акаунт