Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са мненията за ваксинирането на бебетата?
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за ваксинирането на бебетата?
Мненията относно ваксинирането на бебетата са разнообразни. Някои родители избират да ваксинират децата си с всички задължителни ваксини, докато други изразяват съмнения и притеснения относно ваксинацията. Въпреки това е важно да се отбележи, че задължителните ваксини обикновено се считат за необходими и важни за здравето на децата.
-
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността и раждането?
-
Какви са мненията за болничния отпуск и контракциите?
-
Какво е усещането по време на раждане?
та само да кажа че днес ни беше операцията на малкия и се справи блестящо без усложнения бяхме в 5-та градска и попаднахме на много добра лекарка та от 3 дни е в болница но аз днес неиздържах и се прибрах с милото та малкия го оставихме с бабата добре че е тя маика ми да помага:)та утре се прибира малкия и наи накрая ще сме по спокоини:) сега да благодаря на Неллили за прекрасната тема и да честитя на Нели рождения ден с пожелания да се сбърнат всичките ти мечти и на финала да гушнеш наи прекрасното нещо- бебка:) за козметиката виждам че говорите аз съм взела на себамед препоръчаха ми я и надявам се да съм улучила в избора:) за шишетата незнам какви са дали са добри или не на томи типи едвам ги намерих но ви взех от тях и чакам с нетърпение да ги полаваме:) с покупките съм готова вече и за бебка и за мен и сега ще чакаме само то време неостана а междудругото от една седмица съм с комтракции даже днес бяха доста болезнени и затова се прибрах да си почина малко явно покраи малкия доста се изнервих и притесних и така стана но надявам се накрая да устискам и да си родя нормално без усложнения:) от ътре почвам да пера на бебка всичко защото досега нямах време дано да успея и това да свърша ремонт и почистане сме направили така че понапредваме:)на всички честито за хубавите покупки и да ги ползвате с голям кеф от сарце ви пожелавам
друго не се сещам какво да добавя а ако се сетя пак ще пиша сега отивам да лягам защото съм скапана и нямам търпение да си прибера детенце утре
истината е,че истинската бременност е само 2 месеца ! последните 2 

.Тия дни си чакаме кушарите нямам търпение само дано няма липсващи части на количката ни е толкова лека и удобна че нямам търпение да я подкарам
.
но поне четвъртак и петък почива най после и после отпуска .
)