Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са мненията за ваксинирането на бебетата?
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за ваксинирането на бебетата?
Мненията относно ваксинирането на бебетата са разнообразни. Някои родители избират да ваксинират децата си с всички задължителни ваксини, докато други изразяват съмнения и притеснения относно ваксинацията. Въпреки това е важно да се отбележи, че задължителните ваксини обикновено се считат за необходими и важни за здравето на децата.
-
Какви са преживяванията на участниците по време на бременността и раждането?
-
Какви са мненията за болничния отпуск и контракциите?
-
Какво е усещането по време на раждане?
още една от четящите, но непишещи
най-големия подарък ще получиш много скоро! с много любов да си отгледате бебка

, но няма начин. А и явно се очаква от мен да свърша цялата работа на света, вкл и за периода след раждането, в който няма да съм на работа - невероятно дългите 3 месеца!!!
.Такъв грип не съм карала от години,всичко ме боли,иначе темп. за сега е 37.3-4,но се чувства като много повече,много ми е отпаднало.Ако се покачи още ще пия парацетамол.Притеснявам се за бебо,знам,че грипа вреди на плода.
На всичкото отгоре се сдобих с кашлица,за която не знам какво да пия,ще питам док.Благодаря на всички за съветите при температура!

Бързо оздравяване zlatttka