Щъркелите пролет предвещават ,а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!- Тема 19

• 24 901
  • 694
  •   1
Отговори
# 420
здравейте момичета  Hug още една от четящите, но непишещи  Embarassed  И аз като Хоупчето ходя на работа (сигурно така ще е до последно) и не успявам да се включа навреме в дискусиите и да кажа нещо, което не е вече казано  Laughing а по други теми просто нямам мнение (НОИ, магазини за бебешки неща в Бг, отпуски...)
нашата бебка е добре, расте си големичка и това си е, да и мисли майка и  Twisted Evil обърнала се е с главичката надолу и отдавна вече спря да ритка активно, сега се разтяга и ми прави бабунки  Laughing

Нели, честит рожден ден мила   bouquet най-големия подарък ще получиш много скоро! с много любов да си отгледате бебка  Hug

bonbonkata-maia името Емили е много хубаво и нежно, имам една колежка, която така се казва и е много позитивен и деликатен човек, определено имам позитивни асоциации с него  Heart Eyes

zlatttka вземи парацетамол да те отпусне малко, но не прекалявай с него.температурата може да пробваш да свалиш с мокри кърпи с оцет на челото или ако те дразни миризмата нарежи лимон на филийки и си сложи на петите (вътре в чорапите ги набутай), в юмруците и на челото

лека нощ  Hug

# 421
Мами да ви се похваля най накрая и аз изпрах бебешката пералня.
Тя май ще е само една защото ще изпера само най-малките дрешки,после ще изпера чаршафчетата и одеалцата и кърпата за баня отделно и това ще е.Но съм много горда че най накрая стигнах до тях,все не оставаше време или място за малките дрешки.
И аз съм си ги харесала тези беличките чехли  с оранжеви цветчета,но има и черни,та се чудя още.Подозирах обаче че не си отговарят на номера както каза една от мамите.Та ще се пазаря да ги купя и ако не ми стават да ги сменя Simple Smile
Айде лека вечер от мен  Hug

# 422
Ох, завиждам на всички, които ще имат 45 дневен болничен! Това ми звучи като манна небесна!! Аз ще работя до последно  Close, но няма начин. А и явно се очаква от мен да свърша цялата работа на света, вкл и за периода след раждането, в който няма да съм на работа - невероятно дългите 3 месеца!!!  #Cussing out

Мда, в абсолютно същото положение съм. Едвам се тътря до работа вече, не спирам да ги "благославям" всеки ден, 12 седмици за "преди и след" са крайно недостатъчни.

За темепературата - знам че ибруфеновите препарати са вредни за бебето, може само ацетаминофен да се пие.

# 423
Добро утро момичета и тумбачета.
Аз почвам днес по задачки ,дано времето да е хубаво.
Утре най-сетне се надявам да си поръчаме гардероб за коридора и после почвам с подреждането и прането на бебешките дрешки.

# 424
  • Айтос/Бургас
Добро утро,момичета! Hug

Аз не съм спала цяла нощ Sad.Такъв грип не съм карала от години,всичко ме боли,иначе темп. за сега е 37.3-4,но се чувства като много повече,много ми е отпаднало.Ако се покачи още ще пия парацетамол.Притеснявам се за бебо,знам,че грипа вреди на плода. Cry На всичкото отгоре се сдобих с кашлица,за която не знам какво да пия,ще питам док.Благодаря на всички за съветите при температура!  bouquet

# 425
Добро утро,момичета! Hug

Аз не съм спала цяла нощ Sad.Такъв грип не съм карала от години,всичко ме боли,иначе темп. за сега е 37.3-4,но се чувства като много повече,много ми е отпаднало.Ако се покачи още ще пия парацетамол.Притеснявам се за бебо,знам,че грипа вреди на плода. Cry На всичкото отгоре се сдобих с кашлица,за която не знам какво да пия,ще питам док.Благодаря на всички за съветите при температура!  bouquet

Добро утро и от мен!

Златка, не се помайвай, а бързо бягай на лекър. Ако имаш добър хомеопат най-добре.

# 426
Тадам, тук съм вече  Mr. Green
Не искаха да ме пускат и днес, ама викам на доктора с контракции, без контракции си заминавам и нищо не може да ме спре. Вчера даже избягах от болницата за 2 часа и половина и ходих да си купя шишета и помпа  Crazy

# 427
  • До морето :)
Добро утро и от нас!
Отново ви благодаря за страхотните пожелания   bouquet  Hug
Zlatttka, ти пи ли нещо в крайна сметка? И аз мисля, че може парацетамол. Ако си пила и не ти е паднала температурата - бягай на лекар  Grinning
Джей, стискаме ти палци. С теб сме!  Embarassed

Ох, аз не знам днес доки какво ще ме прави. Сигурно ще ми пусне и изследвания, че скоро не е. Пък и ще искам да ми вземе секрет, че имам някакво течение, сигурно е нормално, ама за мое успокоение... Ще ходя с малката ми сестра днес, че ММ е на работа и не може да се освободи. Много го е яд милия, че накрая изпуска прегледите. В събота ще почива и сигурно ще ходим с колата да взимаме по-големите неща - корито и такова работи. Днес ще обзаведа бебо само с няколко дрешки.

# 428
  • Den Haag
Добро утро  Hug

Хера добре дошла, успя ли да си починеш  Hug

Zlatttka обади се на доки или иди да те прегледат за твое успокоение  Peace

Джей  Hug Hug Hug

Момичета, много съм хепиии, вчера ходихме до болницата(Дева Мария) да подам заявление,че ще раждам там. Бяха много учтиви,показаха ми отделението,видях и бебенцата през прозореца, спинкаха наредени сини и розови вързопчета  Heart Eyes. Стаите са страхотни обслужването също  Peace. нямам търпение за щастливия миг  Party

За желязото пия Тотх ема, и не знам до деня на раждане ли да я пия? Вие до кога ще я пиете? Мислех да си пусна изследвания, но като я пия дали ще отчете правилно  newsm78

Хубав ден   bouquet

# 429
  • Сливен
Добро утро и от мен МАЙчета и БЕБчета Simple Smile
Аз тази вечер си поспах добре, само 2 пъти съм посетила WC-то, за разлика от предходните...може би защото вчера се разходихме много и сме се чувствали уморени... Но бебката явно не е... от ранни зори я усещам как шава и не може да си намери място Simple Smile Даже сега докато пиша ми е малко дискомфортно, защото пак си прави гимнастиката в коремчето ми  jump  running  Joy
Относно раждането след като се влезе в 9 месец - моя доктор ми обясни, че е най-добре бебето да се роди не по рано от 37 седмица... тогава може да диша нормално и да не се налага да го слагат в разни "къщички" както сам се изрази... Вчера като ходих на консултация го попитах и за болницата как стоят нещата, а той ми каза спокойно трябва още 3 седмици най-малко да расте, а и следващата консултация е след 2 седмици... Аз все отлагах пазаруването и се вслушвах в съвети на приятелки с опит да изчакам да влезна в 9 месец, но май ще започна от днес и аз с покупките, че да не се окажа неподготвена Simple Smile
 Хубав ден на всички и приятни разходки... Днес тук времето е много хубаво и ще се възползвам да си направя отново една хубава разходка Simple Smile

# 430
Добро утро!
Druzi, uniqueless  Hug
Теди, вече не съм в София. Ще си откарам тук поне до юни. Много ми е мъчно за мъжа ми, но понякога така се налага Crazy
Джей, добре дошла  Hug
Аз днес съм на лекар. Ще пробвам да го навия да ми намали Гинипрала, пък и да видим дали има допълнително скъсяване на шийката на матката или сме овладели положението. . Предният път бебинка така си беше забила главата надолу, че нищо не се видя от лицето и. Дано този път да е будна, докторът казва, че така му е по-лесно - ако се движи.
Усмихнат ден на всички от мен Hug

# 431
  • Стара Загора
Джей дезертьорка такава Mr. Green
Златка по принцип бременната жена поддържа малко по-висока Т...откакто съм бременна поддържам 37-37.2. Иначе на мен са ми казали парацетамол...друго не. Болните да оздравяват Hug
Сега отивам да търся риза за Слави, че ще имат пролетно тържество и го искали с риза, дънки, слънчеви очила и шапка с козирка. Само риза нямаме та днес ще пазаря.
Нищо не съм прала но всичко съм купила без шишета. Незнам дали ще пера...може да го оставя на майка ми. Купих прах си Тео бебе и Персил сензитив. Ще видя кое ще ми хареса повече.

# 432
при грипни състояния-аз изкарах две такива,пих в началото парацетамол,не помогна,после пих ефералган но таблетите за бременост са от 330мг задължително,може да пробваш осцилококцинум,ако ти е действал някога преди и в краен вариант както бях аз пих Оспамокс 1000 защото имах лоша кашлица,но преди да предприемеш каквото и да е звънни на доки,знам че бебетата ве4е са достатъчно големи и развити и че прием на лекарства в този период не е чак толкова опасен,НО задължително се консултирай с специалист,форума е съветник,а не доктор  Naughty Бързо оздравяване zlatttka
Джей ти си мама героиня,направо как издържаш незнам,болници лекари,постоянно напрежение,радвам се че си у Вас сега,браво за помпата-стана ми смешно че си забегнала,луда глава   bouquet

# 433
Момичета аз пак да върна темата за козметиката.Вчера гледах на Бюбхен и на Hipp , вие коя бихте предпочели.Гледах и на себамед но някъде четох че май  има парабени и алкохол.А и не ми се иска да започваме с медицинска козметика,ако нямаме нужда от такава,така няма ли да изнежа повече деликатната бебешка кожа.На мен лично май тази на Hipp  най-ми допадна и с това бадемово масло  Grinning, мисля да взема за началото Душ-гел за коса и тяло и Тоалетно мляко.Извинявайте ако пак ви връщам ама на мен ми е наистина голяма чуденка,аз лично имам чуствителна кожа на лицето и често ми излизат лишеи,ако крема не ми допадне и веднага почва един сърбеж.Набарала съм си 2 крема,които ми действат добре и само тях си менкам.Аз в началото бях решила за бебка да взема мустела,много ми допаднаха мостричките им,ама сега като прочетох доста лоши отзиви и се отказах от нея.

# 434
Момичета аз пак да върна темата за козметиката.Вчера гледах на Бюбхен и на Hipp , вие коя бихте предпочели.

И аз се чудя  newsm78 На Хип никога не съм ползвала,но пък е по-удобен,защото е с помпичка отгоре точно този душ-гел.

Иначе накрая ще взема Чико най-вероятно,че много ми харесва как мирише ,а и съм го ползвала и знам,че е много хубав.А тоалетното мляко го измазах половината на мене си и кожата ми беше инкредибЪл   Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт