Проблем

• 2 800
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Дани Натеваи Дж-то, благодаря ви за отговорите. И Филип ми е много добродушен, та незнам как ще е за в бъдеще. Христо е водачът определено. Дай Боже да се отучи. PraynigЩе приложа методите.
Може ли още нещо да попитам? Повишавате ли тон на децата ви? Понякога моите не разбират от "Не" и се хващам, че повишавам тон. Не ми е приятно да викам по тях, но как така все с опасни неща играят. Например обичат да чукат с играчки по стъклената ни витрина или по телевизора. Как само ги забавлява това. Naughty

# 16
Челси, ти не знаеш ли че забраненото е по забавно за игра  Mr. Green
Относно повишения тон за да ги надвикам тях сигурно ме чуват от първия до последния етаж защото съм по средата  Embarassed И когато вида зор ги заплашвам с торбалан  Embarassed за сега ми се връзват  Rolling Eyes Абе трудничко си е с две ама и щастливите моменти са по две  Hug

# 17
да,дани,така е. Hug пиша с една,че ицето спинка в ръцете ми, с висока температура е цяла нощ. Sad

# 18
ми и аз повишавам тон, няма как  Embarassed има моменти дето и това не помага, те се хилят насреща ми и се кефят или си продължават да си правят квото си знаят. тогава само малко разтърсване помага

# 19
  • София
За мой срам ми се случва откровено да крещя. Embarassed  Редовно се карат за играчки както помежду си, така и с малкия батко. И всъщност ми се налага да ги надвикам. Mr. Green Прави ми впечатление напоследък, че когато има други деца се защитават един друг. Heart Eyes Днес дребният се опита да ухапе едно дете, защото не искаше да слиза от колелото на батко му. Crazy

# 20
  • София
 Ама вие за едното викане ли сте?! Аз викам често, че и пошляпвам понякога, а по принцип съм доста миролюбива и неконфликтна. Хубаво е нещата да стават с добро и мед ми капе на душата, когато се получава, но има моменти, когато нищо не помага и се налага да ползвам тежката артилерия, защото иначе губя контрола. А когато кормилото се поеме от две 2 годишни нещата не са на добре нито за тях нито за нас.
 И един интересен линк http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=416 . Откакто прочетох написаното от д-р Карп престанах да се самообвинявам на тема "Какво сбърках?", а се опитвам да приема факта,че освен  че са близнаци съм уцелила 6-цата и да са от 3-ия вид почти 1:1, като по-разбрания има елементи от 1-ия тип, а пищящия има и малко от 2-ия тип.
 Абе важното е да са живи и здрави, а и ние също, за да ги гледаме и да им се радваме!

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 23:42 от miramar

# 21
ох, моите нали бяха при баба си и сега дисциплината е на ниво 0  Tired та вчера тони бесня в кауфланд, ма се тръшка, ма тропа с крак, ужас беше. гледат ме като индианец, продавачката 3 пъти ме пита какъв е проблема, а казах че няма проблем. целият цирк беше щото не са и сложили краставица в сандвича. ако беше казала като хората, щях да я помоля лелката да и сложи, ма с тоя цирк и се запънах и аз като магаре на мост и край. накрая се успокои и забрави за кво е пищела. обаче един дядо ме дърпа за ръката като си тръгвахме и ме поздрави  Shocked аз първо мислех че се шегува, щото тук никой не ми разбира възпитателните методи  Whistling и все за луда ме мислят, ама той сериозно си го мислеше  Grinning
и аз си имам един брой от първия тип с елементи на трети и един брой от трети тип с елементи на втори  Crazy

# 22
Аз си имам 2 от 3 тип единия малко и от 1-ви ,другия с малко от 2-ри засега само аз мога да се оправя сама с двете  Mr. Green друг никой не признават за послушание А таткото си решава проблема като ги заведе на клуб  там какичката да се оправя  Mr. Green

# 23
  • София
Мдам, и при нас 2бр. от 3тия вид. Девойката с елементи от 1вия, младежът с елементи от 2рия. Ще се забавляваме.  Mr. Green  Интересни правописни грешки има в статията.  Wink

# 24
  • хасково
Не знам дали и при вас е така,но при нас когато единият беснее,другият е образец за послушание.Върши всичко за което е наказан брат му,успокоява ме да не се ядосвам,поучава провинилия се.След около час ,същата ситуация,но със сменени роли.Единият определено е по-опък.Всяка поставена му задача се посреща с "няма".Вечното отрицание.Но когато брат му е сгазил лука,той става хрисим и благ.

# 25
А вариант да си намерите почасова гледачка само за Вашите деца?

# 26
  • София

А вариант да си намерите почасова гледачка само за Вашите деца?
  Ами този въпрос поне при нас е свързан с много въпросителни и почти не си заслужава да се опитва. Първият проблем естествено е финансов - дори да се намери жена с опит, която е готова да поеме сама две буйни момчета едва ли ще е навита на почасов ангажимент, а и почасовата ставка не ще да е от най-ниските. Ако става дума за студентка или пенсионерка без опит и без много изисквания, то вероятно ще се наложи да съм плътно до нея непрекъснато, което макар и вид помощ не е точно това, което искам.

Общи условия

Активация на акаунт