Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 14

• 25 969
  • 700
  •   1
Отговори
# 435
Нелка, то хубаво да го направят 75 серии, ама сегашното положение, колкото и да съм оптимистично настроена по отношение на неосъзнатите чувства на Фатмето, ме кара да депресирам. Можеше поне пръстена да не сваля.  Sad Sad Crazy Crazy Crazy

# 436
  • Хасково
Мariana51 клипчето е станало много хубаво,а и музиката е супер.Благодаря.

# 437
           Гери , ако не беше такъв филма , щяхме ли Марианчето , ти и аз да стоим като дрогирани от рошав Керим  тук в този форум...На мен за първи път ми се случва , а я ме виж на колко години съм !? Joy Joy Joy

# 438
  • Пловдив
           Чудя се без регистрация мога ли да гласувам за Енгин и Берен... Да вляза през друг браузър в нета , да взема да опитам...  newsm78

Подкрепихте ли нашето момчеееееее!?  Grinning

Аз, да. Утре ще опитам пак. Днес ме пусна само веднъж.

# 439

Опитах и от друг браузър без регистрация , не става...!? newsm78  Дава ми само резултатите..!? Явно е до компа..!? newsm78

# 440
Гери, а пръстена го сложи заради хората  Joy а сега го свали. Влюбена си е Фатмето, затова така остро реагира, а и разговора с Кристин я обостри още повече.

# 441
          Гери , ако не беше такъв филма , щяхме ли Марианчето , ти и аз да стоим като дрогирани от рошав Керим  тук в този форум...На мен за първи път ми се случва , а я ме виж на колко години съм !? Joy Joy Joy

така си е, Мацко.

тук колко беше миличък , като и направи знак, че идва  Blush Blush Blush

# 442
              Това момче като го гледах в Брак с чужденец ако съм мислила , че ще дойде време да го гледам в сериал и то само картинки , без да разбирам езика ..!?  newsm78
               Да не забравя и Берен и другите - играят страхотно...!!! newsm10

# 443
  • Пловдив
nelka123 няма да говорим за години. Вижте в ЗП младите как спорят, обиждат се,
мерят любовта и правят изказвания за нея, като най-вероятно още не са я срещнали.
Ако сте влизали там, някой млад да е постнал новина, снимка, да си е направил труда да
направи клип, да напише стих и така нататък. В повечето теми едни безмислици.
Тука е божествен рай. Всеки се труди и като направи или намери новина, веднага
я споделя. Направихме указания, който иска да е при нас как да навакса.
Е, за каква възраст говорим. Това е темата с най-младежкия ентусиязъм.
Айдеееее, олях се. Но това е истината за мен.

# 444
Гери, а пръстена го сложи заради хората  Joy а сега го свали. Влюбена си е Фатмето, затова така остро реагира, а и разговора с Кристин я обостри още повече.
аз нали тва казвам, от всичките тез крясъци тва беше най-хубавото, поне вече знаем ,че е тотално и безусловно влюбена в него.  Party Party Party Party Party

# 445

Опитах и от друг браузър без регистрация , не става...!? newsm78  Дава ми само резултатите..!? Явно е до компа..!? newsm78
Регистрира ти адреса на компа, а не браузера, ако си с рутер, намери друг сигнал и лаптоп - ще стане. Вероятно не може повече от един път на денонощие, а може би да е изобщо един път.

# 446

И аз мисля , че е влюбена , но не го осъзнава ...!? ooooh!

# 447

Stefok , браво , измисли го...!!!  Hug  Като изпозаспите ще опитам и ще докладвам става ли..

# 448
И в левия ъгъл, основната ни конкурентка, лека категория - Кристин "Немога да стъпя на малкия пръст на Фатмето"

# 449
            Сега ще пиратствам - ще използвам нета на съседите , те са заспали вече...Слаб е , но за тази цел ще свърши работа...!? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт