Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 339
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Препоръката ми беше дадена от личната докторка.
Можеш ли лесно да я смениш?
Разбирам притеснението ти, нашият един ден не ходи по голяма нужда и обиколихме трима педиатри  Crazy
За бебета на тази възраст единствено се препоръчва гимнастика - каране на колело, масажи - лек натиск с длан по посока на дебелото черво по 20 мин. Слагаш длан на пъпчето, масжираш по посока първо надясно (твое дясно), после надолу.  
Ако са на АМ, евентуално смяна на млякото (най-често причината за неакането е млякото), а ако са на кърма майката да промени леко диетата (но при кърмаче трудно се получава истински запек).
След захранване най-вероятно с времето наистина ще се регулират нещата, въпреки, че в началото и от круша могат да се запекът. На мен просто ми се виждат все още много малки за каквото и да е различно от мляко Simple Smile. Разбира се, това си е мое мнение.

# 76
  • София
Добро утро от нас! Денят ме посрещна със страхотна новина!  Laughing

# 77
  • София
pepinka1,   и аз съм завършила Руската гимназия в Пловдив, випуск 2000, профил английски език:)

# 78
  • София

Само това ли ще кажеш????????

# 79
  • София
Засега - да  Mr. Green

Ти ли ме пита за коя година? 2007ма  Peace

# 80
ние се познаваме от цяла вечност, запознахме се на една нова година и движехме в едни среди, но както се вика - малко се пие в тая държава  Mr. Green, вие по-културно го давате а нас един гуляй ни събра, преди това си бяхме големи авери, много пътувахме на стоп и по бирариите на казанлък и стара загора се отгледахме, но всичко някой го е предначертал, щото сме си един за друг отвсякъде, даже имената са ни еднакви (мирослав и мирослава), в един месец сме родени, еднакво нямаме акъл... и така от 13 години живеем заедно, от 10 сме женени и точно след 10 години се появи и много желаната и чакана Рая  Simple Smile
 за образованието ПР, не съм се дипломирала и няма, не е за мен това, занимавам се с приложни изкуства и графичен дизайн (това си ми е на сърцето), но откакто съм в кипър нещата се обърнаха наопаки, продавам обувки в един магазин на рийбок, та трябва да си сменя ника на мира бънди  Mr. Green
 за хобито - изкуство, много изкуство, фотография, писане, все някакво творене, планини...

# 81
  • София, Лагера
Добрутро!

Ех, че интересни професии и занимания имате!!!  Heart Eyes На голяма част завидях чак!  Crazy

Уааахахахах, careener, изби рибата, верно цялото си мляко каза!!! хеле с това "промискуитетната булка"  hahaha  Hug Hug

аз съм завършила "Международни отношения", а сега съм асистент по "История на икономическите теории".
Малиии, то това няма запомняне... со се Стопанската история  Wink Евала!

Момичета филоложки, смятате ли да говорите на бебоците на чужди езици?  Thinking

Ноеми, мислех да се скрия  Mr. Green, нали предния път каза, че съм си вкарала автогол Wink.
... ама виж как стоически се въздържах и не се възползвах да те залея с въпроси  Flutter

# 82
  • София, Лагера

Само това ли ще кажеш????????
Сакси? ??? !!! ??? е?

Моя ден също започна хубаво - в понеделник кумата ми ще ражда - планирано, вагинално. Много ми е хубавооооо!  Heart Eyes

# 83
ети, споко, аз съм обещала, че ще ви озаря с всичките си килограми на следващата среща, така че ще вземем превес над манекенките  Laughing Laughing Laughing
ти къде си завършила МО? някой завършил УНСС?

а ММ изобщо не го мисли. сети се за най-лигавия водещ на "Искам" - е той е! Simple Smile помня един път как падна в ефир от стола. помислих си "е тоя е мнооого зле" Simple Smile нашето поколение общо взето го помнят. веднъж седяхме с едни приятели момче и момиче металисти и ние с мадамата се пънем да си спомним някакви неща от ММ кариерата на моя човек, ама само някакви откъслечни спомени и онзи метъла мълча, мълча и като отвори уста - оказа се, че неговата компания му звъняла всеки ден да си поръчва някаква метъл песен и му писали и писма, и го псували в ефир, ама имаше доста повече спомени от нас мацките, нищо, че моичкият сексидол го е раздавал  Laughing Laughing Laughing

мишел, ноеми, стига бе! готин е предметът. малко е скучен, ама гледам да им е интересно на децата и общо взето в моментите, в които не ми гледат в деколтето, не ми искат телефона и не правят залагания на колко години съм успявам Laughing Laughing Laughing

# 84
  • Сандански
На моя дрисльо не знам какво му става,но вчера и днес не спира да ака!На всяко слагане на гърдата и пълни памперса CrazyА иначе си е нормално - нито е по-рядко,нито зелено и идея си нямам защо ака толкова често.По принцип акаше по 1-2 пъти на ден.

По темичките - с ММ ни запознаха общи познати.Ходихме 3 години и в момента,в който разбрах че съм бременна с големия се оженихме.Бях студентка 1 курс,но не съм прекъсвала.Учех в Благоевград и пътувах всеки ден,а свеки гледаше бебето.

За образованието - завършила съм езикова гимназия и бакалавър- Туризъм.Уж щях да запиша магистратура по Счетоводство,но си намерих работа по специалността и се отказах.5 години бях управител на един от хотелите в града,а последните 2 години бях управител на ресторанта от веригата на "Нарру".

Хайде хубав ден ви пожелавам!Аз отивам да простра прането и излизаме на разходка.  bouquet

# 85
Здравейте.
Аз не съм писала скоро, ама гледам сега интересни теми сте захванали, та да си кажа и аз, да не остана по-назад  Mr. Green.
ММ живее точно до училището, което завърших. Имаше  доста голям избор /от ученички/, ама той си харесал мене  Heart Eyes. Наблизо има едно кафе и редовно се засичахме там. На мен ми беше ясно, че ме харесва, щото постоянно ме зяпаше, ама така и не се престраши да ми каже нещо, аз пък отначало нещо не го харесвах /сега ми е най-хубавия  Mr. Green/ и не ми пукаше особено. И така един месец някъде си ме зяпаше влюбено  hahaha. Накрая се оказа че имаме общи познати и покрай тях стана работата.
Като гледам при повечето не е било любов от пръв поглед  Mr. Green. Въпреки, че винаги съм искала да се омъжа за мургав мъж със сини очи и моя си е такъв, ама що не го харесах веднага и аз не знам.

# 86
  • София
Момичета, аз пак да питам, че предния път не ме отразихте...

Търся си жена за помощ в домакинството - 2 пъти седмично през деня в делнични дни.

Ако имате някой наум, ще се радвам да ми го препоръчате.

Благодаря.

# 87
  • София
помощ в домакинството какво ще рече - да пере, да чисти, да готви такива ли неща или за детето?

# 88
  • София
помощ в домакинството какво ще рече - да пере, да чисти, да готви такива ли неща или за детето?

Ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574306.0

Simple Smile

# 89
  • София, Лагера
мишел, ноеми, стига бе! готин е предметът. малко е скучен, ама гледам да им е интересно на децата и общо взето в моментите, в които не ми гледат в деколтето, не ми искат телефона и не правят залагания на колко години съм успявам Laughing Laughing Laughing
Joy Напротив, интересен е предметът, но няма научаване!  Laughing

Лейде Ейнджъл, не знам  Rolling Eyes (и предния път те прочетох, но нямам какво да кажа просто  Wink)

Мацкиии, какво слънце е пекнало - направо ми е едно такова весело и приповдигнато!!! Изчезваааам на разходка!  Party

Хубав ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт