Нели вече три кутии изяде ,чак сега излезеха,вече ми писна ,така много се сдухвам.Дано да не е от млякото.
Тази с полезните покупки ще ми е особено интересна, защото въпреки ,че имам опит, много от нещата ги нямаше когато отглеждах др бебета и сега може да си купя ещо полезно.
Едно просто кошче за кола нямаше, не можех никъде да мръдна сама с бебето с колата, а ми се налагаше да ходя всяка седмица до Горна баня. Проходилката беше единствената екстра освен количката. Е.. това с голямата щерка, т.е. най-голямата
. Слънчева ли е, от полени ли не знам, но преди нямах.
Милото е букет от алергии-към мед,танин,домашен прах,полени,ароматизатори,силни парфюми...и още много плюс астма!
Като е бил малък са му казали,че няма да доживее и 30 години...Но при него се дължи на това,че майка му,бременна с него до последно е работила в химическа лаборатория и е дишала кви ли не гадости.Аз нямам ядове с нищо и се надявах малката да се метне на мене,но уви!Много е чувствителна,още в болницата имаше АД!Дано с годините да израстне здраво и силно дете.За астмата от милото знам,че може да отшуми в пубертета...
Мислех, че съседите ще ни линчуват, те пък половината се изредиха да си предлагат услугите да помагат с бебето
.
Ти забелязала ли си от какво се провокира?При мене е на хормонално ниво - главата започва да ме боли 2-3 дни преди цикъл и ме боли по окло 5 дни,през които трябва да лежа на тихо и тъмно като си стягам главата с шалче или кърпа.Съответно през цялата бременност и до момента все още не съм правила криза,по простата причина че нямам цикъл
Казвам за съжаление, защото поне щях да имам диагноза ако знаех,че е мигрена! По принцип главоболие получавам от неколко неща - ако не съм яла през деня, ако съм притеснена или ако се изнервя! Обаче вчера нито едно от тези неща не беше на лице! И това ме озадачи много
Главоболието никога не ми се е повлиявало от цикъла
нямам думи просто! Опита се да ми каже , че физически съм абсолютно добре и си внушавам ,че имам главоболие 
Препоръчани теми